Lush Dirty Springwash review, goed wakker worden in de ochtend

lush dirty springwash douchegel

Ik heb echt een heerlijke douchegel ontdekt waarmee je gegarandeerd lekker en fris wakker wordt onder de douche. Als je natuurlijk in de ochtend onder de douche springt. Zelf was ik namelijk op zoek naar een douchegel waar ik echt een lekkere oppepper van zou krijgen en zo fris de dag kan beginnen. En dan met fris bedoel ik echt wel iets als munt of eucalyptus. Ik denk dat ik hem gevonden heb en natuurlijk ga ik dat delen! Het is wel een luxe douchegel die dierproefvrij is. Meet Lush Dirty Springwash!

Lees ook: Lush Retread haar conditioner voor droog haar en Lush Twilight shower gel – Lush Kitchen

Zo verkwikkend als een duik in een bergmeertje. Muntolie en mentholkristallen laten je lichaam van top tot teen tintelen van frisheid. Tijmolie ruikt heerlijk en geeft een kruidig accent aan deze oppepper. Verwacht een waterval aan frisheid!

Lush Dirty Springwash douchegel

lush dirty springwash douchegel omschrijving
lush dirty springwash

Wat mij dus enorm trok van de omschrijving is dat het muntolie bevat, mentholkristallen en dat maakt het natuurlijk heerlijk lekker fris. Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien is het een blauw goedje en ik denk dan inderdaad ook aan een meertje, zee of oceaan. Heerlijk! En deze ruikt ook fris. En als je denkt ‘fris’? Dan nog wat frisser dan je denkt. Het is echt een heerlijke oppeppende geur die je energie geeft. Zo ervaar ik het althans.

Ik merk dat als ik in de ochtend onder de douche stap en Lush Dirty Springwash douchegel gebruik, dat ik me echt wakker begin te voelen. Alsof je door die frisse geur een schop onder je kont krijgt. De energie die je nodig hebt om op te starten voor de dag. Ja, ik raad hem zeker aan! Hoewel het niet goedkoop is, vind ik hem dus wel de moeite waard.

Op de foto zie je een flesje van 100gram en die kost €9,00. 250 gram kost €18,00 en als je heel groot fan bent, dan kun je 500gram kopen voor €30,00. De laatste optie is natuurlijk feitelijk het goedkoopste, maar als je het eerst wilt uitproberen dan is de €9,00 wat mij betreft een prima prijs.

De ingrediënten

Hier vind je de ingrediënten van Lush Dirty Springwash. Als je op de link klikt ga je op de website van Lush naar het betreffende ingrediënt.

Water (Aqua),  Natrium Laureth Sulfaat, Glycerine, Natrium Cocoamphoacetaat, Lauryl Betaïne, Natrium Bicarbonaat, Parfum, Fijn Zeezout (Maris sal), Groene Muntolie (Mentha spicata), Mentholkristallen (Menthol), Tijmolie (Thymus zygis), Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, *Limonene, *Linalool, Kleurstof 42090