Happy Earth natuurlijke deodorant review

happy earth deodorant featured

Laatst ontving ik dit pakketje met Happy Earth deodorant. 3 producten (deodorant) die 100% natuurlijk zijn. Zelf heb ik weleens iets getest op natuurlijke basis maar dan bleek toch dat het niet helemaal werkte en ik mijn eigen (zweet)lucht toch begon te ruiken. Niet heel fris en zeker niet met deze warme dagen en de warme dagen die nog gaan komen. Voor mij wel een uitdaging om dit uit te proberen. De ideale tijd van het jaar! :) Het pakketje dat ik ontving heeft een deo balm, deo spray en een deo roller.

[content-egg-block template=offers_list]

Lees ook: Lady Speed Stick deodorant review

Happy Earth deodorant

happy earth deodorant

Dit is de nieuwste Happy Earth deodorantlijn met de naam Jasmine Ho Wood. Deze lijn heeft geurnoten van onder andere sinaasappel, jasmijn, ylang ylang en roos. Ook zitten er subtiele noten in van vanille en kruidnagel. Zelf vind ik de geur lekker fris en ook uitnodigend om te gebruiken. Tevens heeft de deodorant 100% natuurlijke extracten als organische aloë Vera en essentiële oliën.

Gebruikt: de deodorant spray

De Happy Earth deodorant spray werkt met een spray tuit. Net zoals dat je bijvoorbeeld zonnespray opspuit. Anders dan dat ik gewend ben, maar het ruikt wel heel erg lekker. Ook kun je voldoende product onder je oksel spuiten en ruikt het op dat moment fris. Toch merk ik dat ik na een paar uur al mijn eigen (niet zo’n prettige) geur erdoorheen begin te ruiken. Jammer, want ik vind de geur dus heel erg lekker en een natuurlijk product lijkt me ook fijner voor een gevoelige huid. Dus helaas is deze Happy Earth deodorant spray geen match voor mij.

Gebruikt: de deo roller

happy earth deodorant

De deodorant roller belooft 24 uur frisheid, al vraag ik me af wanneer je 24 uur die frisheid nodig hebt. Eerlijk is eerlijk, toch? Maar ik ben hier wel meer tevreden over dan over de deo spray. De roller heeft ook dezelfde heerlijke geur en brengt ook makkelijk en fijn aan. Zoals je gewend bent van een roller. Ik merk duidelijk verschil in vergelijking met de deo spray. De Happy Earth deodorant in roller vorm werkt voor mij beter en hiermee voel ik me dan ook langer fris. Als ik wat meer activiteit heb merk ik wel dat ik mijn eigen (zweet)geur erdoorheen begin te ruiken. Dan moet ik het even droog/schoonmaken en opnieuw aanbrengen.

Of ik écht tevreden ben? Nee, niet echt. En dat is puur omdat het voor mij en mijn huid niet voldoende werkt. Het product ruikt lekker en is fijn qua gebruik, maar helaas geeft het onvoldoende dekking qua geur. Het verschilt dus echt per persoon of het goed gaat werken.

De Happy Earth deodorant is o.a. verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, Jumbo en diverse webshops.