Lucky List #18 woning bezichtigen (daar woont een vriendin nu!)

lucky list

Zo, de laatste Lucky List is in dit geval al van december 2017 en omdat het nu inmiddels maart 2018 is vond ik het wel leuk om een nieuwe Lucky List te maken. Een lijstje met allemaal leuke dingen van de afgelopen tijd. Zo mocht ik een woning bezichtigen op mijn zoektocht naar een sociale huurwoning, kocht ik wat leuke items voor in mijn appartementje en gaan mijn zusje en ik deze maand maar liefst 2 keer naar een concert en 2 nachtjes in een hotel. Een beetje fangirlen zeg maar :) Daar wil ik natuurlijk erg graag over schrijven!

Woning bezichtigen

2 weken geleden kreeg ik zomaar een uitnodiging van de woningbouw dat ik een woning mocht bezichtigen in Obdam, een dorp vlakbij mij. Het was een 2 kamer appartement boven een supermarkt en dat is op zich heel erg leuk en makkelijk. Echter was dit op de 2e verdieping terwijl de woningbouw aangaf dat dit de 1e verdieping zou zijn. Minpunt voor mij, want ik wil óf begane grond wonen óf maximaal 1 hoog als het een leuk huis is. Daarbij was de huur echt rond de €700 (dan zou de huurtoeslag eraf gaan waar ik recht op heb), maar dat vond ik echt veel en veel te duur. Zeker voor maar 2 kamers in een dorp. Toen kreeg ik ineens afgelopen week nog een uitnodiging en mocht ik nog een woning bezichtigen in Oosthuizen (fingers crossed) die enorm leuk was maar veel aan gedaan moet worden. En nog iets leuks; voor een andere 2-kamer woning begane grond stond ik 20 en mag ik morgenavond komen kijken. Grappig feitje is dat dit de woning is waar een goede vriendin van mij woont, haha! Wel een leuk huisje maar dan mis ik toch die ene kamer denk ik.. al heb ik wel een tuintje. Hm. Afwachten hoe dat loopt én of er meer mensen zijn die interesse hebben. Bij de vorige lichting van 10 uitgenodigde personen kwam er namelijk NIEMAND opdagen.

Kelly Family in Antwerpen Lotto Arena & Ahoy Rotterdam

Vorig jaar maakte The Kelly Family de comeback en dit jaar zijn zij gaan touren. Vorig jaar gingen we naar de Westfalenhalle in Dortmund en nu is het de tijd om vrijdag 23 maart naar de Lotto Arena in Antwerpen te gaan en de avond erna naar de Ahoy in Rotterdam. Wij zijn al fan sinds 1996 dus je begrijpt dat we dit echt heel leuk vinden en nu de centen en middelen hebben om gewoon zo vaak te gaan als we willen en kunnen. Dat kan je als 12- en 8-jarige niet :) We moeten alleen nog een hotel boeken voor 2 nachtjes in Rotterdam, maar meestal als je op het laatste moment boekt ben je goedkoper uit.. dus we wachten eventjes af. We hebben er echt enorm veel zin in en in Antwerpen zitten we helemaal vooraan. Rij 1 en stoel 1 en 2. Dit is voor ons het meest dichtbij dat we ooit hebben gezeten en gestaan.

Nieuwe items voor in huis én nieuwe schoenen

Aangezien ik niet precies weet hoe lang ik hier nog kan blijven, maar het wel zo gezellig mogelijk wil inrichten, had ik besloten om wat leuke items te kopen om het meer mijn eigen smaak te maken. Dingen die ik zo kan meenemen naar een nieuw huis. Zo kocht ik een nieuw bed (heerlijke boxspring) en een nieuwe salontafel. Alles wat ik nu aanschaf kan ik dus meenemen en zo kan ik alvast een nieuwe inrichting bij elkaar sparen. Niet gek, toch? En het wordt er nu allemaal maar gezelliger op in huis. Ook vond ik dat ik nieuwe schoenen nodig had. Het liefst houd ik van laarzen en kocht dan ook een paar Chelsey Boots van Ellie Goulding en laarzen van Dorothy Perkins. Die laatste zijn wide-fit en zitten dus echt heerlijk los rondom mijn kuiten en ze komen net onder mijn knie. Hieronder kun je de items vinden die ik bespreek ik dit artikel :)

Geverifieerd door MonsterInsights