Met de CHI 2 krultang mijn haarstuk gekruld. Check de foto!

haarstuk krullen chi krultang

Even geleden ontving ik een CHI 2 krultang en was erg benieuwd hoe dit zou werken en of ik mijn haar er mooi mee zou kunnen krullen. Nu heb ik dun haar en inmiddels de diagnose Alopecia. Ik wilde nu ik mijn haarstuk heb zó graag die CHI krultang proberen en dat deed ik gisteravond, voor mijn broertje zijn verjaardag.

CHI 2 krultang

CHI 2 krultang met 2 opzetstukken

In de doos van de CHI 2 krultang is het basis stuk waar je de temperatuur mee kunt instellen en de verschillende stukken op kunt zetten. De voordelen op een rij zijn:

 • Voor krullen èn slagen
 • Met opzetstuk
 • Titanium Infused Plates
 • Opzetstuk van 25 mm
 • 3 meter snoer
 • met warmte beschermende handschoen

Wat ik vooral heel fijn vind is dat het snoer lang is. Zelf heb ik niet overal stopcontacten en op deze manier kan ik toch goed bij een spiegel komen. Ideaal, net als de hittebestendige handschoentjes! Op de foto bovenaan heb ik het rechte opzetstuk gebruikt wat dus een maat is.

Mijn ervaring

Ik ben dus echt enorm blij met het lange snoer zoals ik al aangaf. Wat ik ook fijn vind is dat je verschillende graden kunt instellen van 175C tot 215C. Omdat ik nu een haarstuk heb moet ik goed opletten dat ik hem niet te heet zet. Dat moet je sowieso niet doen omdat het slecht kan zijn, maar met mijn haarstuk ben ik extra voorzichtig.

Er zit ook een handige standaard op zodat je hem net direct op de grond of de kast hoeft te leggen, maar je kunt hem als het ware neerzetten. Heel handig! Hij is snel warm en de opzetstukken kun je ‘locken’ waardoor ze goed vast zitten. Ik heb hem nu al een aantal keer gebruikt (ook op de foto in de sidebar bovenaan, maar dan zonder mijn haarstuk) en ik ben echt hartstikke tevreden.

De CHI 2 krultang is onder andere te koop bij Haarspullen.nl voor €119.

Lees ook:
Tele lens met 8x zoom voor je mobiele telefoon
Ik voelde me gekwetst en verdrietig
Best gelezen artikelen 2018 en statistieken

12 Reacties

 1. 2 september 2019 / 17:22

  Wat zit je haar mooi! Ik zou ook nog wel graag eens een krultang willen, ik heb wel een ‘gewone’ CHI tang en ik zie online wel eens dat je daar ook een beetje slag mee kan maken, maar dat lukt mij zelf nooit. Met een echte krultang verwacht ik toch wel een eind te komen!
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – Verschillende kleuren combineren in je interieur, zó doe je datMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   2 september 2019 / 18:13

   Ja met een stijltang moet je wel echt je best doen inderdaad, maakt het wel lastiger.

 2. 2 september 2019 / 11:14

  Laatst probeerde ik ook krullen te maken met mijn krultang maar het zag er niet uit. Ik denk dat het komt omdat ik vrij dik en veel haar heb in lagen. Maar wat ziet het er leuk uit bij jou! En zo te zien glanst jouw haar er ook mooi van! Vaker doen!

  • Mariska
   Auteur
   2 september 2019 / 18:12

   Ja, de glans komt vooral van mijn haarstuk denk ik 🙂

 3. 1 september 2019 / 23:18

  Wat zie je er prachtig uit. Je kunt merken dat je mede door het haarstuk echt straalt 🙂

 4. 1 september 2019 / 15:44

  Wat een prachtige look, deze haarstijl staat je erg goed

 5. Anita te Gussinklo
  1 september 2019 / 15:22

  Wat een mooie foto Mariska.
  Prachtig je haar zo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.