Goodiebox Recharge inhoud, zo blij met dit parfum!

goodiebox recharge

Eind augustus was het weer zo ver want er lag namelijk een nieuwe Goodiebox op me te wachten. Al enige maanden krijg ik deze toegestuurd en laat ik trouw de inhoud zien op mijn blog. En vandaag is het tijd om de Goodiebox Recharge editie aan je te laten zien en natuurlijk welke prachtige producten erin zitten. Bij het openen van het bijgeleverde boekje maakte mijn hart wel direct een sprongetje toen ik zag dat er een proefmonster in zat die ik maar al te graag wilde proberen!

Goodiebox Recharge inhoud

goodiebox recharge

En dit is de inhoud van de Goodiebox van augustus 2019 die het thema ‘Recharge’ draagt. Deze producten zijn door het team uitgekozen om je volledig op te kunnen laden in je vakantie (helaas is die alweer voorbij) en er daarna weer vol voor te gaan. En nu ga ik je precies vertellen welke producten dit zijn, stuk voor stuk.

Hairlust Hair Growth Formula Gummies – €32,95 voor 90 gummies

Wie mooi wil zijn moet… gummies eten! Je haar krijgt tijdens de zomer heel wat te verduren. Deze heerlijke gummies voegen vitamines, mineralen, aminozuren en andere voedingsstoffen toe aan je lokken. Allemaal van binnenuit. De aanbevolen hoeveelheid is (maar) drie per dag. Happy hair, happy you!

Fulgent World – glazen nagelvijl €10

Je nagels verdienen jouw volle aandacht. Met deze glazen vijl van Fulgent voorkom je dat je nagels splijten, breken en het helpt ze te versterken. Om effectief en precies te vijlen begin je aan de zijkant van de nagel en vijl je richting het midden. Het resultaat: gladde nagels en een extra mooie nagelrand. Just nail it!

goodiebox recharge

ZARKOPERFUME PINK MOLéCULE 090-09 – €125 voor 100ml

Het parfum van Zarkoperfume is net als roze champagne: fruitig en warm, maar tegelijkertijd fris. Je voelt gewoon de sprankeling achter de intense en sensuele noten. De moleculen in dit parfum hebben een soort 3D effect die de beleving van de geur nog dieper en intenser maken. Magisch!

BEAVER Professional Cherry Blossom Shampoo – €20,90 voor 350ml

Een absolute allrounder. Deze shampoo brengt je hoofdhuid en je coupe in balans. Hoe? Het vernieuwt en hydrateert het haar. Ideaal voor als je nog meer volume en glans wilt geven aan je geliefde lokken (dat willen we toch allemaal?). De mooie verpakking en de romantische geur van kersenbloesem betoveren je badkamer.

MineTan Violet Everyday Glow – €24,95

Hou die mooie zomerse teint vast. De ondertoon van deze mousse is violet om een oranje resultaat te voorkomen. Voor de mooiste, rijkste kleurverdieping en hydratatie breng je hem dagelijks aan op een schone, droge huid. De golden glow ontwikkelt zich geleidelijk. Niet vergeten je handen te wassen.

Over Goodiebox

Goodiebox is een maandelijkse box gevuld met minimaal 5-7 beauty producten. De box heeft altijd een minimale waarde van €65 en je koopt hem voor €19,95 of neemt een maandelijks abonnement. Deze is op elk moment op te zeggen.

Lees ook:
Je tuin of balkon gezellig maken voor de lente en zomer doe je zo!
H&M Beach Bunny
Rimmel wonder’full brow review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *