Maybelline Master Brow pro palette – soft brown

maybelline master brow pro palette

Maybelline Master Brow palette review. Zelf vul ik mijn wenkbrauwen altijd op, omdat mijn wenkbrauwen zo blond zijn dat je ze anders niet eens ziet. Tijden lang heb ik het niet gedaan maar sinds ik weet hoe het een beetje werkt doe ik het bijna altijd wel. Het geeft juist een verzorgde look en het ziet er mooier uit in het geheel vind ik. Hiervoor gebruikte ik eerst altijd een potlood en nu mijn Catrice wenkbrauwsetje. Maybelline heeft nu de Maybelline Master Brow pro palette op de markt gebracht die je waanzinnige wenkbrauwen zou moeten bezorgen. Ik was erg benieuwd!

Lees ook: Maybelline Bleached Neons Coral Heat

Maybelline Master Brow pro palette

Sexy, runwayproof wenkbrauwen in een handomdraai. Maybelline New York lanceert het ultieme wenkbrauwpalette. In drie simpele stappen en met het bijgevoegde borsteltje kan zelfs de meest onervaren gebruiker eenvoudig een fashion-forward wenkbrauw creëren. Dankzij de zachte wax met een crèmeachtige structuur breng je de wenkbrauwen eenvoudig in model en creëer je volume. Het gekleurde poeder de nieert de wenkbauw op natuurlijke wijze, en vult eventuele gaten subtiel op. Het highlightpoeder, wat je eenvoudig aanbrengt net onder de wenkbrauw op het wenkbrauwbot, heeft een liftend effect.

maybelline master brow pro palette

In het doosje van het Maybelline master brow pro palette vind je een wax, wenkbrauwpoeder en een highlighter die je bij je wenkbrauwen gebruikt. Ook vind je daarin een klein kwastje met twee zijden waarvan de ene zijde iets dunner is dan de andere. Zelf moest ik wel eventjes wennen aan de wenkbrauw wax die erin zit omdat ik dat nooit heb gebruikt. De wax is een wat stroever product dan de wenkbrauwpoeder en de hightlighter.

maybelline master brow pro palette
maybelline master brow pro palette
maybelline master brow pro palette

Het bovenste plaatje heb ik uit het persbericht gehaald zodat je kunt zien wat de bedoeling uiteindelijk is en hoe je dit aanpakt. Achterop het doosje staat er ook nog een korte beschrijving van hoe het werkt. Het is heel makkelijk te begrijpen als je er nog niet zo in thuis bent als ik. Voordeel! Al is het wel even wennen met dit Maybelline Master Brow pro palette die zo compleet is in vergeleken met een simpel potloodje of wenkbrauwpoeder. Ik gebruik namelijk nooit echt highlighter als ik mijn wenkbrauwen wat donkerder maak. Goed, ik ging ermee aan de slag om te kijken of het voor mij ook werkte.

En dit is het resultaat. Verder draag ik behalve mascara geen make-up. Eigenlijk vind ik de kleur soft brown die ik heb ontvangen niet heel erg goed bij mij passen. Hij lijkt toch een beetje te neigen naar een wat oranje / rode tint en dit staat mij niet. Qua werking is het op zich heel handig. Met de wax geef je je wenkbrauwen als het ware de vorm, met het poeder kleur je ze in en de highlighter gebruik je om je wenkbrauwen meer het liftende effect te geven.

Op zich vind ik het een leuk palette voor als je je wenkbrauwen nét iets meer wilt geven. Zelf hou ik er ook van als ik redelijk snel klaar ben en dat vind ik eigenlijk wel een nadeel van dit palette, het kost wat tijd. Dat is leuk als je ’s avonds uit gaat maar niet voor mij weggelegd als ik dit moet gaan doen voor ik ’s ochtends naar mijn werk ga. Dan hou ik het liever simpel en kies ik voor een potloodje of een poeder.

Verder heb je van Maybelline in deze lijn:

Master shape brow liner
Brow Drama wenkbrauwmascara
Brow Satin wenkbrauwpotlood en -poeder in één

Meer informatie vind je op http://www.maybelline.nl/brow.

Lees ook:
Action Glow & Highlights palette
Review | Action baked eyeshadow Max & More Ombre Bronze

Het Maybelline master brow pro palette kost €14,49 en is onder andere verkrijgbaar bij bol.com en The Makeup Spot.

Dit/deze product(en) is/zijn een pers sample.
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook