Essence The little x-mas factory nail polish

essence the little x-mas factory nail polish

In eerste instantie vond ik de lakjes uit de Essence The little x-mas factory niet bijzonder. De kleuren zijn niet bijzonder te noemen, maar toch hebben ze zeker iets leuks voor kerst. Nu was ik laatst in de Trekpleister op het dorp en zag het staan. Heb nog even heel hard getwijfeld, maar toch meegenomen. Alles voor de blog denk ik maar ;) Niet alleen dat hoor, ik vind het gewoon leuk om mee bezig te zijn. Nu laat ik je de nagellak zien uit Essence The little x-mas factory. Ben erg benieuwd of het qua dekking ook goed is en hoe de kleuren er daadwerkelijk uitzien!

Lees ook: Essence the little x-mas factory super rich hand cream review

Essence The little x-mas factory nail polish

essence the little x-mas factory nail polish

Allereerst moet ik zeggen dat ik de flesjes jammer genoeg niet heel bijzonder vind. De vorige kerst editie van Essence vond ik qua uitstraling wel vele malen leuker. Deze kleuren zijn heel anders dan die collectie en ik heb ze toch gekocht, mede om ze aan je te laten zien op onze blog. Dan weet je wat je koopt en krijg je een indruk :) Deze lakjes bestaat uit een witte (die lijkt op sneeuw!) een dennen groene kleur, een metallic gouden/zilveren en een mooie roze. Kijk mee als je ze wilt zien.

I Still believe in Santa Claus

essence the little x-mas factory nail polish i believe in santa claus

I Still believe in Santa Claus is een beetje een goudachtige kleur, met metallic finish. Normaal ben ik niet zo weg van de metallic finish, omdat je de strepen gewoon heel erg ziet. Dat is bij deze ook zo en dat vind ik minder. De kleur is wel heel mooi eigenlijk en ook wel feestelijk. Snap heel goed dat deze in een kerst limited edition zit. De dekking is wel goed en hij dekt in 1 laagje.

Let’s take an elfie

essence the little x mas factory nail polish lets take an elfie

Let’s take an elfie is iets heel anders! Dit lakje doet me eigenlijk denken aan sneeuw, leuk bedacht ook om zo’n kleur erbij te doen. Het is een wat witte basislak met daarin heel veel glitters. Het glittert er echt op los op je nagels. Wel had ik wat moeite met de structuur en leek het wat stroperig. Kreeg het ook niet mooi op mijn nagels. Je hebt met dit lakje wel echt 2 laagjes nodig, minstens!

Santa baby

essence the little x mas factory nail polish santa baby

Santa baby is eigenlijk een donker roze tint, die ik niet heel bijzonder vind. Ik weet zeker dat er genoeg andere merken zijn die deze kleur (of soortgelijke) in de collectie hebben zitten. Ik hou van roze, dus bij mij is hij wel op zijn plek, maar toch. Nee, ik vind deze niet bijzonder. De dekking is wel goed, hij kan dekken met 1 laagje. Dat zie je ook op de foto die ik heb gemaakt. Enorm pluspunt als je het mij vraagt.

Meet me under the mistletoe

essence the little x mas factory nail polish meet me under the mistletoe

Meet me under the mistletoe vind ik wel echt een naam die bij dit lakje past. Dit is niet een kleur die ik snel zal gaan dragen, maar past perfect bij kerst. Een kleur die net als de kerstboom is, dennen groen. Deze vond ik ook wat lastig lakken op een of andere manier. De dekking was minder dan de roze, je hebt hier namelijk wel echt 2 laagjes voor nodig. Ook deze leek een beetje stroperig en dat vind ik wel jammer. Past wel heel leuk in deze Essence X-mas Factory lijn vind ik :)

Lees ook:
Essence Kiss under the mistletoe – essence advent kalender dag 8
Essence Merry Berry nagellak swatches
Essence The night of magic – essence advent kalender dag 4

Heb jij wat gescoord van Essence The little x-mas factory? Of vind je het niks aan?
Geverifieerd door MonsterInsights