Essence The little x-mas factory nail polish

essence the little x-mas factory nail polish

In eerste instantie vond ik de lakjes uit de Essence The little x-mas factory niet bijzonder. De kleuren zijn niet bijzonder te noemen, maar toch hebben ze zeker iets leuks voor kerst. Nu was ik laatst in de Trekpleister op het dorp en zag het staan. Heb nog even heel hard getwijfeld, maar toch meegenomen. Alles voor de blog denk ik maar 😉 Niet alleen dat hoor, ik vind het gewoon leuk om mee bezig te zijn. Nu laat ik je de nagellak zien uit Essence The little x-mas factory. Ben erg benieuwd of het qua dekking ook goed is en hoe de kleuren er daadwerkelijk uitzien!

Lees ook: Essence the little x-mas factory super rich hand cream review

Essence The little x-mas factory nail polish

essence the little x-mas factory nail polish

Allereerst moet ik zeggen dat ik de flesjes jammer genoeg niet heel bijzonder vind. De vorige kerst editie van Essence vond ik qua uitstraling wel vele malen leuker. Deze kleuren zijn heel anders dan die collectie en ik heb ze toch gekocht, mede om ze aan je te laten zien op onze blog. Dan weet je wat je koopt en krijg je een indruk 🙂 Deze lakjes bestaat uit een witte (die lijkt op sneeuw!) een dennen groene kleur, een metallic gouden/zilveren en een mooie roze. Kijk mee als je ze wilt zien.

I Still believe in Santa Claus

essence the little x-mas factory nail polish i believe in santa claus

I Still believe in Santa Claus is een beetje een goudachtige kleur, met metallic finish. Normaal ben ik niet zo weg van de metallic finish, omdat je de strepen gewoon heel erg ziet. Dat is bij deze ook zo en dat vind ik minder. De kleur is wel heel mooi eigenlijk en ook wel feestelijk. Snap heel goed dat deze in een kerst limited edition zit. De dekking is wel goed en hij dekt in 1 laagje.

Let’s take an elfie

Let’s take an elfie is iets heel anders! Dit lakje doet me eigenlijk denken aan sneeuw, leuk bedacht ook om zo’n kleur erbij te doen. Het is een wat witte basislak met daarin heel veel glitters. Het glittert er echt op los op je nagels. Wel had ik wat moeite met de structuur en leek het wat stroperig. Kreeg het ook niet mooi op mijn nagels. Je hebt met dit lakje wel echt 2 laagjes nodig, minstens!

Santa baby

Santa baby is eigenlijk een donker roze tint, die ik niet heel bijzonder vind. Ik weet zeker dat er genoeg andere merken zijn die deze kleur (of soortgelijke) in de collectie hebben zitten. Ik hou van roze, dus bij mij is hij wel op zijn plek, maar toch. Nee, ik vind deze niet bijzonder. De dekking is wel goed, hij kan dekken met 1 laagje. Dat zie je ook op de foto die ik heb gemaakt. Enorm pluspunt als je het mij vraagt.

Meet me under the mistletoe

Meet me under the mistletoe vind ik wel echt een naam die bij dit lakje past. Dit is niet een kleur die ik snel zal gaan dragen, maar past perfect bij kerst. Een kleur die net als de kerstboom is, dennen groen. Deze vond ik ook wat lastig lakken op een of andere manier. De dekking was minder dan de roze, je hebt hier namelijk wel echt 2 laagjes voor nodig. Ook deze leek een beetje stroperig en dat vind ik wel jammer. Past wel heel leuk in deze Essence X-mas Factory lijn vind ik 🙂

Lees ook:
Essence Kiss under the mistletoe – essence advent kalender dag 8
Essence Merry Berry nagellak swatches
Essence The night of magic – essence advent kalender dag 4

Heb jij wat gescoord van Essence The little x-mas factory? Of vind je het niks aan?

15 Reacties

 1. 5 december 2016 / 14:55

  Hmm, nee, ik vind deze collectie tegenvallen. De lakken zijn inderdaad niet bijzonder. Alleen de witte lak leek me erg mooi, maar heb er nu al meerdere slechte verhalen over gelezen. Die laat ik dus ook maar staan 🙂

 2. 5 december 2016 / 13:41

  Mooie kleurtjes! Meet me under the mistletoe is mijn favoriet!

 3. 4 december 2016 / 16:03

  Wat een mooie foto’s, hele mooie lakjes ook. Let’s take an elfie vind ik echt een leuke, aparte kleur! 🙂

 4. Rochella
  3 december 2016 / 18:16

  Die groene lak vind ik heel erg mooi. Die zou ik graag in mijn collectie willen hebben. Mooie dekking ook.

 5. 3 december 2016 / 18:07

  Ik heb niets gekocht uit deze collectie vond hem niet zo bijzonder. Het groene lakje vind ik wel mooi overigens.

  • Mariska
   3 december 2016 / 18:09

   Nee, het is eigenlijk ook niet heel erg bijzonder. Alleen die witte vond ik wel leuk, maar was een drama om mee te lakken.

 6. 3 december 2016 / 15:25

  Ik was eerlijk gezegd zwaar teleurgesteld in de make-up uit deze collectie en heb ook alleen de handcreme en het parfumpje gekocht. let’s take a Elfie ook , maar ik vind de structuur verschrikkelijk.

  • Mariska
   3 december 2016 / 18:08

   Die beide handcrèmes heb ik ook gekocht en ruiken zooooo lekker 🙂

   • 3 december 2016 / 21:17

    Ik heb mijn tubetje ”cookie scented” al bijna leeg- vond hem eerlijk gezegd niet naar koekjes ruiken maar naar de zomerse bodymist van vorig jaar.

    • Mariska
     3 december 2016 / 21:35

     Ik vind ze allebei heel lekker.. maar de rode net iets lekkerder. Weet even niet of dat degene ia die je bedoelt haha

 7. 3 december 2016 / 14:13

  Eerlijk de lakjes zijn mooi maar niet heel bijzonder, eigenlijk heb ik dit soort kleuren al meervoudig in mijn stash 😉

  • Mariska
   3 december 2016 / 18:08

   Haha, ik had niet anders verwacht 😉

 8. 3 december 2016 / 13:55

  Jammer dat ze niet allemaal even goed lakten! Er zitten wel leuke kleuren tussen, vooral Santa Baby.

 9. 3 december 2016 / 13:04

  Santa Baby is mooi! Die wil ik ook wel 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.