Douglas Les Délices limited edition unicorn showergels

douglas unicorn shower gel eenhoorn douchegel

Summer, fun & unicorns!

Ken jij de heerlijke geuren van de Douglas Les Délices unicorn showergel al? Vanaf nu wordt douchen nóg leuker, met de limited edition Unicorn flacons!

douglas unicorn shower gel eenhoorn douchegel

· Scented limited edition: Unicorns zijn zeldzaam, magisch en gewoon geweldig. Voeg deze heerlijke showergel toe aan je verzorgingsroutine en start iedere dag met een beetje unicorn magie.

· Unieke geurervaring: Ontdek de limited edition unicorn showergels in de geuren Toffee Apple, Raspberry Macaroon, Cotton Candy en Coco Vanilla.

· Magische verzorgingsmomenten: Les Délices douchegels zijn dermatologisch getest en ze zijn heerlijk zacht op de huid – zelfs voor de gevoelige huid!

Ik kreeg dit leuke persbericht van Douglas en ik kon het dus niet laten om deze niet te laten zien :) Het merk zelf ken ik niet, maar ik vind de verpakkingen van de Les Délices unicorn showergel wel echt heel erg leuk. De douchegels hebben zulke leuke namen dat ik echt enorm benieuwd ben naar de geuren. Toch maar even ruiken als ik in de Douglas ben. En zo’n eenhoorn is natuurlijk heel leuk om in je douche te kunnen zetten! Naar welke Unicorn douchegel ben jij het meeste benieuwd qua geur?

Vanaf juli verkrijgbaar bij Douglas € 6,99 / 300 ml

Lees ook:
Douglas On Fire
Lidl Cien Tropical Summer Shower foam & Spray-on bodylotion
Douglas Rosa on board
Believ’in unicorns douchegel, handzeep & glittersnot

Geverifieerd door MonsterInsights