Maria Nila repair haarmasker en shampoo review (luxe én vegan)

by Mariska

Hier ben ik weer eens met een beauty review! Dit keer over het merk Maria Nila, dat vegan is. Ik ontving een haarmasker en een shampoo uit de repair lijn. Zelf had ik nog nooit van dit merk gehoord dus was ik erg benieuwd wat het met mijn fijne en ietwat beschadigde haar (vooral aan de onderkant) zou doen. Normaal gebruik ik nog steeds mijn Yves Rocher volume shampoo & conditioner en een nieuw product vind ik altijd fijn om uit te proberen. Je weet nooit welk pareltje je tegenkomt tenslotte én ik kan mijn ervaring weer delen. Je hebt verschillende lijnen van Maria Nila waaronder volume en repair en ik review de 2 producten uit de repair lijn.

Maria Nila is niet het standaard haarverzorgingsmerk.Voor iedere haar-, natuur- en dierenliefhebber is dit hét merk om naar uit te kijken in 2018! Dit 100% vegan haarverzorgingsmerk, ontwikkeld en geproduceerd in Zweden, biedt producten van hoge kwaliteit terwijl het tegelijkertijd de stap naar een duurzamere en vriendelijkere wereld vergemakkelijkt. Blij haar én een blije wereld!

Met meer dan 40 jaar ervaring in het professionele haarverzorgingssegment, biedt Maria Nila zes verzorgingslijnen aan onder de noemer Care & Style. De zes heerlijke sub-series bevatten hun eigen, unieke actieve ingrediënten en bieden verschillende oplossingen voor ieder haarprobleem zoals kleurverlies, hoofdhuidaandoeningen en beschadigd haar. Elke kleurrijke serie bestaat uit een shampoo, conditioner en een masker om het haar alle nodige voeding en verzorging te geven. Gezond, stralend en volumineus haar, here we come!

Maria Nila repair haarmasker

maria nila repair haarmasker
maria nila repair haarmasker
maria nila repair haarmasker ingredienten

Het Maria Nila repair haarmasker heeft een hele fijne structuur en ruikt echt goddelijk. Het heeft een hele frisse geur die je echt nog wel een tijdje ruikt als je het masker hebt uitgespoeld. Zelf pak ik altijd best een goede hoeveelheid om het echt heel goed en veel in mijn haar te kunnen verdelen. Mijn haar is nu weer redelijk gezond, alleen omdat het destijds in lagen is geknipt begint het vanaf het midden tot beneden (in plukken dus niet alles) wel droog te worden. Dat was al droog maar wordt er niet beter op. Met het gebruik van dit masker heb ik wel het idee dat het iets doet om het haar heerlijk lekker zacht te maken en misschien iets te verbeteren. Echter als ik het ruim 5 minuten heb laten zitten (dat wordt ongeveer aangeraden) en het uitspoel, dan voelt mijn haar echt super zacht en het ruikt heerlijk. Mijn haar laat ik altijd aan de lucht drogen en gebruik zo goed als geen föhn om dit te doen. Naarmate mijn haar is opgedroogd merk ik wel dat de drogere punten en plukken niet helemaal glad zijn wat ik wel hoop bij een haarmasker.

Maria Nila repair shampoo

maria nila repair shampoo

De Maria Nila repair shampoo is 100% vegan, bevat geen siliconen en parabenen en is dierproefvrij. Dat is het haarmasker ook. De shampoo ruikt wederom heerlijk en de geur blijft ook weer lekker in je haar hangen. Het is een hele fijne frisse geur. De shampoo heeft ook een hele fijne structuur die niet dik en niet dun is. Je hebt een klein beetje nodig om je hele haar te laten schuimen. Vaak gebruik ik het trouwens niet op mijn hele haar, maar alleen op mijn hoofdhuid en de bovenkant waar het snel vet wordt. Deze shampoo is fijn en als ik deze heb gebruikt (voor het haarmasker) en als ik deze uitwas dan voelt mijn haar wel erg zacht aan. Alsof je ook al een conditioner hebt gebruikt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

maria nila repair haarmasker en shampoo 1

De producten ruiken heerlijk en ik vind het een groot pluspunt dat ze vegan zijn, dierproefvrij en geen siliconen en parabenen bevatten. Zelf let ik er niet op of iets dierproefvrij of vegan is maar ik begrijp wel dat mensen de producten hier op uitzoeken. Logisch en daarom alleen maar een pluspunt dus! Hoewel de geur, de hoeveelheid en de structuur van beide producten heel fijn is, werkt het voor mijn fijne haar toch niet zo lekker. Mijn haar is onderin wat beschadigd en deze plukken lijken toch wel wat poreus te blijven (ja, ik weet dat het niet gerepareerd kan worden). Daarnaast had ik gehoopt dat omdat er geen siliconen en parabenen in zouden zitten, maar haar niet zo plat naar beneden zou vallen en dat is helaas wel een beetje het geval. Voor fijn haar raad ik het dus niet echt aan en blijf ik toch bij mijn producten van Yves Rocher.

Je kunt de producten van Maria Nila onder andere kopen bij bol.com en Johnbeerens.com

Lees ook:
Grahams Hair Care voor de gevoelige hoofdhuid (natuurlijk!)
Kneipp douche foam Morning Kiss
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie
Yves Rocher douchegel Mandarin Cedarwood & Pear & Cacao

----------

Verkrijgbaar bij:

beautycos.nl (€10,75)
bol.com (€11,51)
Laatst bijgewerkt op : 5 april 2024 - 14:32

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?