Linkerarm onder de tattoos

tattoo stay strong

Als je me al een tijdje volgt dan weet je dat ik een aantal tattoos op mijn lijf heb staan. Het begon ooit met het idee om 2 engelen vleugels op mijn rug te zetten, maar uiteindelijk is dat het (nog) niet geworden. Het is wel een idee dat ik nog steeds heb maar eigenlijk heb ik eerst andere ideeën. De foto die je hierboven ziet met de tekst ‘Stay Strong’ en een rood hartje staat op de buitenkant van mijn linker onderarm. Ook heb ik op mijn linkerkant nog een klein ankertje wat ‘geloof, hoop en liefde’ betekent op mijn linkerhand en op mijn linker pols de namen van mijn broertje en zusje. Al best uitgebreid, maar ik wil dus nog meer tattoos op mijn linkerarm en heb al wat ideeën. Het idee op zich is dat ik daar dingen op wil laten zetten die iets voor mij betekent hebben in mijn leven. Als ik dat mensen probeer uit te leggen kijken ze me schaapachtig aan en zeggen ze ‘dat is lelijk’ of ‘zou ik nooit doen’. Prima, mijn lijf, mijn idee 🙂 Maar welke tattoos wil ik nog laten zetten?

tattoo faith hope love

Tattoos – 4 sterretjes

Op mijn linker pols heb ik dus de namen van mijn broertje en zusje staan. Deze zijn op zich best wel groot en ben er nog steeds blij mee. Dit was ook mijn eerste tattoo. Wat ik al een tijdje als idee heb is om onder de namen 4 sterretjes te laten zetten. Die 4 sterretjes staan dan voor mijn 2 opa’s en 2 oma’s die er niet meer zijn. Erg mooi zou ik het vinden als deze sterretjes in het geel zijn, maar ik denk dat dit niet erg handig is om te doen omdat het dan een beetje wegvalt in de huid. Ook vind ik het wel mooi als het iets sierlijks heeft, maar ik denk dat ik dat aan een tattoo artist overlaat om iets moois te ontwerpen. Daar zijn zij denk ik beter in dan ikzelf 🙂

Tattoos – Initialen

Naast dat ik de namen van mijn broertje en zusje heb laten zetten heb ik altijd gezegd dat ik verder geen namen op mijn lichaam wil hebben. Een naam is echt persoonsgebonden en dat wil ik niet op die manier. Als sommige stelletjes hun namen op elkaar laten zetten krijg ik soms echt de rillingen, maar ieder zijn ding. De namen van mijn ouders worden het dus niet, maar het leek me een mooi idee om de initialen van hen wel neer te zetten. Beide hebben meerdere voorletters en dat betekent natuurlijk ook iets. Ondanks dat er veel strubbelingen in ons leven zijn geweest blijven mijn ouders wel mijn ouders. Initialen vind ik dan wel een heel mooi idee.

Tattoos – Handtekening

Ik heb laatst verteld over hoelang wij fan zijn van The Kelly Family en dat wij naar The Kelly Family in Rotterdam en Antwerpen zijn geweest in 1 weekend. Sinds 1996 zijn wij fan en ondanks dat Paddy toch wel de meest bekende was en mijn zusje hem het leukste vond, ging ik toch voor Angelo. Hij is trouwens ook de jongste. Inmiddels wel getrouwd en vader van 5 kinderen, maar bij de laatste concerten bleek toch maar weer dat ik hem nog steeds de leukste vond. Aangezien ik op mijn linkerarm tattoos wil laten zetten met een betekenis van iets uit mijn leven, leek het me een mooi en leuk idee om een tattoo van de handtekening van Angelo Kelly te laten zetten. Niet een handtekening die ik ergens van internet aftrek, maar een die ik zelf heb gekregen. Dat heb ik tot nu toe nog niet maar gaat mij zeker een keer lukken. Dat heeft wel echt een betekenis! En wat andere mensen daarvan denken.. tja.

En verder

Voor nu heb ik verder nog niet echt een ander idee, maar een tekst vind ik nog wel mooi. Wat weet ik eigenlijk nog niet precies. Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die een betekenis in mijn leven hebben maar of ik dat daadwerkelijk vast wil laten zetten op mijn lichaam weet ik nog niet. Dat is een goed punt om over na te denken. De engelenvleugels op mijn rug vind ik nog steeds wel een mooi idee. Niet van die hele grote die mijn hele rug bedekken, maar kleine subtiele vleugeltjes.

Lees ook:
The Kelly Family in Dortmund, filmpje en foto’s
Ik wilde er 3, maar heb er maar 2
32 uur werken; 1 hele dag vrij of 2 halve dagen?
Sterrenstof – de leukste kleding, schoenen en items met sterren

8 Reacties

  • Mariska
   Auteur
   9 april 2018 / 20:46

   Het is ook wel goed om over na te denken omdat het niet binnen een paar seconden weer weggehaald kan worden.

 1. 9 april 2018 / 19:03

  I loveee tattoo’s! ? Heb er nu 2 en ben altijd bezig met de volgende.. snap je helemaal! Doen wat jij mooi vind!

 2. 9 april 2018 / 17:20

  Ziet er tof uit! Ik raak zelf verveeld als ik dit soort dingen lange tijd zie, dus een tattoo is niks voor mij. Na twee dagen ben ik er klaar mee haha.
  Lees het laatste blogbericht van Kelly – Mijn Ted Baker WishlistMy Profile

 3. 9 april 2018 / 14:21

  Mooi! Ik loop al jaren met het idee rond om iets met mijn belijdenistekst te doen, maar ik ben er nog niet uit wat en waar. En de laatste tijd speel ik met het idee van de pootafdrukjes van mijn hondjes op mijn pols.
  Lees het laatste blogbericht van Jenn – Het is Digitale Detox WeekMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   9 april 2018 / 18:24

   Van die pootafdrukjes zijn ook leuk inderdaad, zie je ook vaker 🙂 En op zich moet je wel echt een ‘ja dat wil ik’ gevoel hebben met wat je wilt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.