Lucky List #13 (nieuwe auto, pakketjes en een huis?!)

lucky list

Mijn vorige Lucky List is van 23 februari en dat is bijna een maand geleden. Zijn er dingen waar ik de afgelopen tijd blij en gelukkig van werd? Ja, dat zeker door andere mijn nieuwe auto. Vaak kijk ik ook naar de kleine dingen waar ik blij van word. Geloof me, als je het geluk ik kleine dingen kunt vinden is dat heel erg fijn. Het werkt bij mij zo dat ik dan niet zoveel te eisen heb, zeg maar. Geen grote dingen. Check maar even waar ik blij van werd!

Auto stuk en nieuwe auto

Vorige week zaterdag was ik op weg naar mijn zusje en ineens ging mijn auto uit. Hij deed niks meer. Gelukkig kon ik hem nog net met alarmlichten aan de berm in rijden en belde mijn broertje. Een of andere riem was gebroken en dat zou heel veel geld gaan kosten. No way, dat was die auto nou ook weer niet waard. Wij brachten hem naar de verkoper en hij gaf me aan dat het zonde was voor het geld om hem te laten repareren. Die middag zou hij een andere tweedehands binnenkrijgen en zei dat het een knap ding zou zijn. Wij gingen die middag kijken, hij maakte een scherpe prijs (omdat ik zo kort in de andere had gereden) en tada, sinds maandag ben ik de eigenaar van mijn nieuwe auto; een Renault Clio uit 1999. Niet het nieuwste maar dat boeit me eerlijk gezegd niet. Er zit verwarming in, goede radio en kan mezelf vrij bewegen 😉

Onverwacht bezoek van het asiel

Gisteren stond er ineens iemand voor de deur van het asiel. Ik dacht nog, ik heb toch helemaal niks afgesproken? Maar het schijnt dus normaal te zijn dat iemand van het asiel komt kijken hoe het met het dier gaat dat je daar vandaan hebt. Ze komen dan onaangekondigd langs om te checken hoe het gaat. Goede zaak! Al schaamde ik me wel een beetje voor de troep in huis, haha. Voor de rest ging alles goed, Vriendje zag er goed uit en ze was erover te spreken. In the pocket dus, maar wel even spannend. Mede omdat ik nog nooit eerder een huisdier voor mezelf had gehad.

Redelijk goede plek voor een woning

En het is misschien een clickbait titel, maar uiteraard ook weer niet. Ik doe daar niet aan. Op dit moment heb ik weer gereageerd op een 3 kamer woning en sta ik op 23. Dat is voor mij best een goede positie, maar het is echt zo’n rot getal. Zo’n getal van: word je wel of niet uitgenodigd en heb je überhaupt wel kans op die woning? Ik had dit op Facebook gezet en een kennis reageerde dat zij op iets van 20 stond toen zij haar huidige woning kreeg. Dat geeft me op zich nog wel een beetje hoop! Nu maar afwachten. Ik hoop stiekem dat sommige mensen (die beter staan dan ik) hun reactie intrekken waardoor ik meer kans maak! Haha, toch wel een beetje gemeen misschien.

EPIC pakketjes

Ik shopte voor mijn EPIC lootje en kreeg zelf ook twee pakketjes binnen. Super leuk! Je ziet het toch elke keer weer terug dat heel veel mensen naar Hema, Action en Xenos gaan bijvoorbeeld. Super leuk, want dat zijn ook écht leuke winkels om leuke spullen te kopen. Zelf kocht ik het roze flamingo inpakpapier bijvoorbeeld bij Action en weer andere dingen bij Hema. Heel leuk ook om op Twitter en Instagram alle pakketjes voorbij te zien komen. Lieve Northflix had mijn lootje gekregen en ben flink verwend! Ik ga hier nog een artikel over maken 🙂 Super leuk project en ben blij dat ik weer op tijd was om mezelf in te schrijven.

Lees ook:
5x to do op Ibiza
Mijn echtepostiscool pakketje, EPIC 6!
Waarom ik ooit mijn rijbewijs kwijtraakte

Waar werden jullie blij van de afgelopen tijd?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook