Lucky List #13 (nieuwe auto, pakketjes en een huis?!)

door Mariska

Mijn vorige Lucky List is van 23 februari en dat is bijna een maand geleden. Zijn er dingen waar ik de afgelopen tijd blij en gelukkig van werd? Ja, dat zeker door andere mijn nieuwe auto. Vaak kijk ik ook naar de kleine dingen waar ik blij van word. Geloof me, als je het geluk ik kleine dingen kunt vinden is dat heel erg fijn. Het werkt bij mij zo dat ik dan niet zoveel te eisen heb, zeg maar. Geen grote dingen. Check maar even waar ik blij van werd!

Auto stuk en nieuwe auto

Vorige week zaterdag was ik op weg naar mijn zusje en ineens ging mijn auto uit. Hij deed niks meer. Gelukkig kon ik hem nog net met alarmlichten aan de berm in rijden en belde mijn broertje. Een of andere riem was gebroken en dat zou heel veel geld gaan kosten. No way, dat was die auto nou ook weer niet waard. Wij brachten hem naar de verkoper en hij gaf me aan dat het zonde was voor het geld om hem te laten repareren. Die middag zou hij een andere tweedehands binnenkrijgen en zei dat het een knap ding zou zijn. Wij gingen die middag kijken, hij maakte een scherpe prijs (omdat ik zo kort in de andere had gereden) en tada, sinds maandag ben ik de eigenaar van mijn nieuwe auto; een Renault Clio uit 1999. Niet het nieuwste maar dat boeit me eerlijk gezegd niet. Er zit verwarming in, goede radio en kan mezelf vrij bewegen 😉

Onverwacht bezoek van het asiel

Gisteren stond er ineens iemand voor de deur van het asiel. Ik dacht nog, ik heb toch helemaal niks afgesproken? Maar het schijnt dus normaal te zijn dat iemand van het asiel komt kijken hoe het met het dier gaat dat je daar vandaan hebt. Ze komen dan onaangekondigd langs om te checken hoe het gaat. Goede zaak! Al schaamde ik me wel een beetje voor de troep in huis, haha. Voor de rest ging alles goed, Vriendje zag er goed uit en ze was erover te spreken. In the pocket dus, maar wel even spannend. Mede omdat ik nog nooit eerder een huisdier voor mezelf had gehad.

Redelijk goede plek voor een woning

En het is misschien een clickbait titel, maar uiteraard ook weer niet. Ik doe daar niet aan. Op dit moment heb ik weer gereageerd op een 3 kamer woning en sta ik op 23. Dat is voor mij best een goede positie, maar het is echt zo’n rot getal. Zo’n getal van: word je wel of niet uitgenodigd en heb je überhaupt wel kans op die woning? Ik had dit op Facebook gezet en een kennis reageerde dat zij op iets van 20 stond toen zij haar huidige woning kreeg. Dat geeft me op zich nog wel een beetje hoop! Nu maar afwachten. Ik hoop stiekem dat sommige mensen (die beter staan dan ik) hun reactie intrekken waardoor ik meer kans maak! Haha, toch wel een beetje gemeen misschien.

EPIC pakketjes

Ik shopte voor mijn EPIC lootje en kreeg zelf ook twee pakketjes binnen. Super leuk! Je ziet het toch elke keer weer terug dat heel veel mensen naar Hema, Action en Xenos gaan bijvoorbeeld. Super leuk, want dat zijn ook écht leuke winkels om leuke spullen te kopen. Zelf kocht ik het roze flamingo inpakpapier bijvoorbeeld bij Action en weer andere dingen bij Hema. Heel leuk ook om op Twitter en Instagram alle pakketjes voorbij te zien komen. Lieve Northflix had mijn lootje gekregen en ben flink verwend! Ik ga hier nog een artikel over maken 🙂 Super leuk project en ben blij dat ik weer op tijd was om mezelf in te schrijven.

Lees ook:
5x to do op Ibiza
Lucky List #7 (nieuwe baan in blog wereld?!)
Mijn echtepostiscool pakketje, EPIC 6!
Waarom ik ooit mijn rijbewijs kwijtraakte

Waar werden jullie blij van de afgelopen tijd?

Gerelateerde artikelen

15 reacties

hillybillybeauty 21 maart 2017 - 21:01

Ik hoop voor je dat je snel een huisje vindt! Dat wachten lijkt mij echt vervelend. Ik werd de afgelopen tijd heel erg blij van meerdere dingen: goede cijfers die Amy haalde, ik mijn Wehkamp heb afbetaald en daardoor nu lekker kan gaan sparen, een onverwachte knuffel van de kids, leuke items ontvangen voor mijn blog……en zo kan ik nog wel even doorgaan. En wat je zegt, genieten van kleine dingen is oh zo belangrijk!

Reageer
Jessica J. 20 maart 2017 - 20:31

Leuk lijstje! Ik wist ook niet dat mensen van het asiel langskomen om effe te checken. Inderdaad een erg goede zaak! Ik kan geloven dat je het spannend vond. Goed dat ze zo tevreden was!

Reageer
Dalinka 19 maart 2017 - 18:00

Kan me voorstellen dat het even spannend is als er opeens iemand van het asiel voor de deur staat, maar inderdaad wel goed dat ze dat doen. En ik hoop voor je dat je snel een huisje krijgt! Mijn zus en haar vriend stonden ook heel laag bij een woning maar mensen hadden zich terug getrokken en toen mochten ze kijken. Daarna had iedereen zich teruggetrokken en hadden ze het huis opeens. Dus het kan zeker!

Reageer
Saskia 19 maart 2017 - 15:38

Ik hoop dat het wat gaat worden de woning. En ben erg benieuwd naar je artikel over #echtepostiscool. Ik heb er zo van genoten gisteren.

Reageer
Saar 19 maart 2017 - 09:34

Heel tof lijstje! Wat jammer dat je auto het begeven had. Maar hey, een geluk bij een ongeluk zeker? Alles van een positieve kant bekijken 😉

Reageer
Mariska 19 maart 2017 - 10:24

Zeker weten en uiteindelijk ben ik meer blij met deze auto dan die stuk is gegaan 🙂

Reageer
Dana 18 maart 2017 - 23:42

Mooie lijst! Hopelijk krijg je die woning 🙂

Reageer
Mariska 19 maart 2017 - 09:09

Ik sta helaas al op 27 dus denk het niet 🙁

Reageer
jonna@burgertrutjes 18 maart 2017 - 23:18

Ben benieuwd naar de inhoud van je pakketjes van de EPIC swap! En een Nieuwe auto is altijd fijn. Ik heb sinds een paar weken ook een Nieuwe auto. Wat een feestje.

Reageer
Deb 18 maart 2017 - 17:57

Wat een mooie lijst! Fijn dat je zo snel een nieuwe auto kon krijgen, volgens mij een Clio met een dakje (zag ik voorbij komen op IG). Ik heb zelf ook zo’n Clio gehad en vond het een superfijne auto. Heel veel rij plezier ermee! Ik hoop dat je mazzel hebt en de woning krijgt, ik zal voor je duimen! Ik ben benieuwd wat er in jouw EPIC pakketje zit. Op de een of andere manier mis ik het elke keer. Lijkt me ook erg leuk om een keer mee te doen.

Reageer
Tamara TS 18 maart 2017 - 16:11

De afgelopen tijd werd ik vooral blij van #epic en van de dierenarts, toen het bultje op de buik van mijn hondje niet ernstig bleek te zijn. ?

Reageer
Ricardo 18 maart 2017 - 15:55

Vervelend zeg dat je auto stuk ging maar wat is het mooi opgelost daar zou ik ook blij van worden. Goed dat ze van het dierenasiel komen checken maar ik zou niet echt blij zijn als ze zo aangekondigd komen haha! Epic was echt zo leuk om aan mee te doen, zag dat je super leuke dingen van Northje had gekregen !

Reageer
Claudia Diependaal 18 maart 2017 - 14:10

Sinds ik mijn diagnose heb. Kan ik zelfs van n vlinder of n roodborstje heel erg blij worden. ? het is wat je ervan maakt natuurlijk ook ?

Reageer
Mariska 18 maart 2017 - 14:13

Dat klopt helemaal, het is wat je er zelf van maakt 🙂 dat is het mooiste!

Reageer
Claudia Diependaal 18 maart 2017 - 14:32

Kan wel zielig gaan zitten doen in mijn rolstoel maar daar is niemand bij gebaat en zeker mij kinderen niet

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.