Lucky list #10

lucky list

De laatst Lucky List is alweer van 1 juni, dus hoog tijd dat ik weer eens zo’n blije lijst in ga vullen. Blije lijst.. stom woord. Waar word ik nu precies blij van deze dagen? En afgelopen maanden? Dat ga ik je nu vertellen. De afgelopen maanden gingen trouwens goed. Mijn vader heeft nu wel een beetje zijn plekje gevonden in het verpleeghuis en het meeste geregel en gedoe is denk ik wel geregeld en tussen de paarden. Er zijn nog een paar verplichte dingen, maar voor de rest is dat nu allemaal veel rustiger. Gelukkig! Merk dat ik ook daardoor weer de zin terug heb gekregen in bloggen. Ook de tijd trouwens.

Werk

Sinds begin augustus heb ik dus een nieuwe baan en deze zit bij mij op het dorp. Zo fijn! Nooit had ik dat eerder en ik moet zeggen dat ik het superfijn vind. Met 10 minuten fietsen ben ik op mijn werk en kan nog net ’s ochtends langs de supermarkt om iets te halen. Vaak haal ik een bakje meloen en suikervrije energiedrank. Het scheelt me gewoon 2 tot 3 uur op een dag omdat ik niet meer te maken heb met openbaar vervoer. Echt heel blij! Ik werkte 4 dagen en elke dag ben ik wel op het werk. De woensdagochtend en vrijdagochtend werk ik en de middagen lekker vrij. Maandag, dinsdag en donderdag dan wel de hele dag. Maar als het toch echt gaat stormen, regenen en sneeuwen ben ik denk ik minder blij ;)

Groeiende blog en social media

Ik merk echt dat dit weer aan het groeien is. De vakanties zijn voorbij en ook ik probeer iedere dag weer te updaten. En tot nu toe lukt me dat aardig. Sowieso wil ik 1 artikel per dag online hebben en als het lukt 2. Zelfs 2 artikelen lukt me tot nu toe aardig! Ben ik blij om. En, omdat ik weer volop bezig ben met mijn blog, reageren op andere blogs en mijn mail, merk ik dat mijn bezoekers groeien en bedrijven meer gaan mailen. De maker van thema (Pipdig) is iets voor mij aan het maken dat ik bovenaan een artikel kan aangeven wat er in die post verwerkt is. Dit gaat iets zijn als: gekocht, ontvangen, affiliate links en gesponsord. Zo is het voor iedereen direct duidelijk wat het is. Hoop dat dit aankomende week online komt te staan :)

Tussen de paarden

Vroeger reed ik zelf paard, maar dit is rond mijn 15e verwaterd. Mijn lieve pony ging weg en ik stopte een beetje met de paarden. Een vriendin waar ik nog niet zolang mee optrek rijd paard. Vorige week had zij haar eerste wedstrijd in dressuur B en ging ik mee. Vind het zo leuk om weer daar tussen te lopen en naar die paarden te kijken. Ik merk wel dat ik er zelf misschien tot ietwat huiverig voor ben geworden. Denk niet dat ik zelf nog echt op een paard zal stappen zo snel. Ook in de paardenwinkel voelde ik me laatst weer een klein kind. Zo leuk om alles te zien! Halsters met bijpassende halstertouwen, mooie rijlaarzen en niet te vergeten de shabrakjes en de zadels. Super leuk!

Verder zit ik lekker in mijn vel, maar doe ik wel rustig aan met dingen ondernemen. Ik probeer meestal het ene weekend iets te doen en het andere weekend rust te houden. Nu ben ik zaterdagavond naar de kroeg geweest (kermis op het dorp..) en ga ik aankomend weekend naar Texel. Daar wonen hele goede vrienden van mij en is het altijd super gezellig. Dus dan is het evengoed druk.. nu maar even lekker uitrusten deze week :)

Lees ook:
6 redenen waarom afvallen niet lukt
Te zorgzaam zijn, jezelf wegcijferen
Mijn week in foto’s #4 Duitsland en erg naar nieuws
6 tips om stress te verminderen

Waar word jij blij van op dit moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *