7x prachtige Makeup Revolution London + korte reviews

by Mariska

Even geleden ontving ik een leuk pakketje met daarin makeup producten van Makeup Revolution London . Zelf heb ik hier weleens iets van gebruikt in een ver verleden, maar nooit veel. Daarom was ik wel benieuwd naar deze producten. Niet alleen de verpakkingen zien er prachtig uit, maar ook de producten zelf mogen er zeker weten zijn. Ik ben nog steeds niet zo goed in het maken van makeup looks, maar des te leuker vond ik het om ze mooi te fotograferen en de producten van Makeup Revolution London aan je te kunnen laten zien. Dat is geloof ik wel gelukt. Een favoriet product heb ik wel op een full face foto gebruikt en die laat ik natuurlijk wel zien!

Lees ook: L’oreal Julianne’s delicate rose

Makeup Revolution London producten

makeup revolution london

De producten die ik heb ontvangen zijn een matte lip kit in de kleur Grandee, een liquid highlighter in liquid Champagne, een makeup setting spray, een makeup sponsje, een blush palette in Golden Sugar, een highlighter palette in Ultra Cool Glow en een oogschaduw palette in Reloaded Iconic Division. Producten die ik zeker niet vaak gebruik, maar een highlighter en makeup spons gebruik ik wel met regelmaat. Vooral de highlighter is een dagelijkse routine geworden. Een mooi gevuld pakketje dus, kijk mee! Wellicht dat ik sommige producten nog in aparte reviews terug laat komen.

Makeup Revolution Ultra Cool Glow palette

makeup revolution ultra cool glow palette
makeup revolution ultra cool glow palette

Dit Ultra Cool Glow palette is highlighter palette met veel variatie. De kleuren zijn wel echt heel mooi, maar sommige kleuren zijn ook wel wat tricky om te dragen. Vooral voor mij omdat ik nogal ‘recht toe recht aan’ ben. Ik heb wel de meest zilveren gebruikt en die was wel mooi op zich. Als je veel keuze wilt hebben en dingen wil uitproberen is dit een leuk palette voor zo’n €6,00.

Blush palette in Golden Sugar

makeup revolution goldan sugar blush palette
makeup revolution goldan sugar blush palette

Oeh dit blush palette in Golden Sugar is ook wel heel erg mooi! Al vind ik persoonlijk de bruine tinten rechts meer een bronzer dan een blush en die heb ik dan ook niet gebruikt. Wel heb ik de 2 links boven en 2 links onder gebruikt. Die vind ik wel heel mooi, maar glimmen voor een blush best wel. Je moet ervan houden, maar ik vind ze mooi! Kost €6.95.

Makeup Revolution Re-Loaded Palette Iconic Division

Makeup Revolution Re-Loaded Palette Iconic Division 1
Makeup Revolution Re-Loaded Palette Iconic Division

Dit oogschaduw palette is mooi donker kleurig en bevat mooie kleuren met shimmer en matte kleuren. Zelf houd ik meer van de kleuren rechts in het palette. De gele en oranje kleur zal je bij mij niet zo snel op mijn oogleden zien ;) Dit is een palette die ik nog wel weer proberen, swatches maken en laten zien op mijn blog. Voor nu staat hij nog ongebruikt te shinen! Kost €4,95.

Liquid highligter – liquid champagne

liquid highlighter liquid champagne
liquid highlighter liquid champagne

Deze liquid highlighter is wel een favoriet van me en heb ik al vaker gebruikt. Deze is zo mooi! Je haalt het eruit met een pipetje en moet wel heel zuinig doseren. Je gebruikt al snel teveel en dat kun je wel een beetje op mijn hand zien. De highlighter is heel intens (vind ik) en is zeker waterproof. Na het stappen was ik eens met wat teveel drankjes en m’n gezicht niet schoongemaakt (mensen, hebben we allemaal wel eens!) en de highlighter zat nog prima de volgende ochtend. Ja, deze is echt heel mooi en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Makeup revolution setting spray

Makeup Revolution setting spray

Eigenlijk heb ik nooit een setting spray gebruikt, maar heb wel reviews gelezen. Dan wordt er vaak wel gezegd dat de geur lekker is, maar bij deze vind ik dat echt helemaal niet. Hij ruikt zo erg naar alcohol dat ik dit niet graag op mijn gezicht spray. Dit heb ik wel gedaan om te proberen natuurlijk. Nee, niet mijn product dit.

Al met al ben ik er wel blij mee, want ik vind de palettes vooral heel erg mooi. De producten gaan jullie nog wel voorbij zien komen denk ik :) Het was op zich al een feestje om hier mooie foto’s van te maken.

Lees ook:
LOV make-up update nieuwe producten
Review | Action baked eyeshadow Max & More Ombre Bronze
MUA Fire Vixen palette met 15 kleuren

De producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Trekpleister en online bij Trekpleister. (lees ook: Makeup Revolution is nu verkrijgbaar in Nederland!)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?