Salt of the earth deodorant, 2 soorten!

by Mariska

Een tijdje geleden kreeg ik van een PR bureau een mail of ik de Salt of earth deodorant wilde testen. Leek me heel erg leuk! Deodorant is iets wat we allemaal zo goed als dagelijks gebruiken en een goed product vinden die aan al je eisen voldoet kan nog weleens een dingetje zijn. Zelf gebruik ik vaak deze deodorant van Dove  of mijn Lady Speed Stick die nu favoriet is. Salt of the Earth deodorant had ik al wel over gelezen maar dus nog nooit zelf gebruikt.

Deze deodorant is 100% natuurlijk wat die van Dove bijvoorbeeld niet is. Ik wil wel altijd goed beschermd zijn en geen zweetgeur halverwege de dag ruiken. Ik ontving Salt of the Earth deodorant in melon & cucumber en de lavender & vanille variant. Een is een spray fles en de andere is een roll-on deo. Ik was enorm benieuwd! Oh, het gouden schaaltje kun je terug zien in mijn kringloopwinkel vondsten :)

Salt of the earth deodorant melon & cucumber

salt of the earth deodorant roll-on melon & cucumber
salt of the earth deodorant roll-on melon & cucumber ingredienten

De eerste is de Salt of Earth deodorant in meloen en komkommer geur. Meloen is echt het meest lekkere fruitige geurtje ooit al zeg ik het zelf dus hij was op mijn lijf geschreven om te testen. Hoewel ik nooit echt van de rollers ben qua deodorant vond ik deze wel heel erg fijn. Hij brengt heel gemakkelijk aan en ik heb ook het idee dat als ik deodorant aanbreng in roller variant ik langer fris ruik.

Dat is niet alleen bij mij deze maar ook bij andere roller deo’s die ik heb gebruikt van andere merken. Deze variant werkt ook heel fijn en buiten het feit dat ik de geur echt heerlijk vind en lekker fris door de meloen, doet hij ook goed zijn werk. Op het midden en einde van de dag ruik ik nog steeds fris en hoef ik hem niet bij te werken. Dit doe ik vaak wel met andere deodoranten die ik gebruik. Bij deze is dat niet nodig en de roller werkt ook heel erg fijn. Goedgekeurd!

Salt of the Earth deodorant lavender & vanilla

salt of the earth deodorant lavender & vanilla
salt of the earth deodorant lavender & vanilla ingredienten

Deze Salt of Earth deodorant in lavender & vanilla in een spray fles vond ik wat lastiger. Ik ben namelijk niet gewend om een deodorant als spray te hebben. Vond het ook best gek, maar wel interessanter om te proberen. De geur vond ik op zich wel fris, maar de werking en de spray zijn niet echt aan mij besteed denk ik.

Op het moment dat ik de deodorant ging sprayen was het veel te veel en droop het langs de zijkant van mijn lichaam allemaal naar beneden. Ik heb het idee dat je minder goed kunt doseren of het ligt gewoon aan mijn onhandigheid ;) Deze geur houdt je wel lang fris en ondanks de onhandige dingetjes bleef ik wel gedurende de dag fris ruiken. Dus ook deze heeft in mijn ogen zijn werk goed gedaan.

Ingrediënten

Bij beiden kun je de ingrediënten al lezen op de verpakking waarvan ik de foto’s heb gemaakt. Verder staat Salt of Earth deodorant voor long lasting protection, 100% natuurlijke ingrediënten, ook te gebruiken voor mensen die vegetarisch en veganistisch zijn, beloofd geen witte plekken achter te laten, is gemaakt van organische Aloë Vera en niet geheel onbelangrijk; het is niet getest op dieren! Dus wat dat betreft is het een heel mooi merk en zijn het leuke producten.

Verkrijgbaar bij..

Salth of the Earth deodorant kun je bij verschillende punten kopen zoals bol.com, SoloBioMooi en biggreensmile.nl

Wat is jouw favoriete deodorant? Heb je Salt of Earth weleens geprobeerd?

Lees ook:
Burberry Brit woman eau de parfum
Primark volume & texture spray review
Jo Malone Honeysuckle & Davana
Culinaire cosmetica – recepten voor huid & haar zelf maken door Susette Brabander

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?