Desk planner van Action

action desk planner

Op zondag ga ik vaak naar de kringloopwinkel en naar de Action . Ik heb het geluk dat sinds ik in Edam woon ik dichtbij Volendam woon en daar de Action dus elke zondag open is en de kringloopwinkel ook. Leuk tijdverdrijf en zo kun je rustig even struinen. Nouja, met alle toeristen in Volendam die naar Action gaan is het niet ‘rustig’, maar toch vind ik het leuk om te doen. Vaak ga ik voor niet iets speciaals naar Action en nu ook niet. Daar vond ik deze Action desk planner!

Wel kwam ik een Action desk planner tegen die ik er wel heel leuk uit vond zien. Uiteraard waren er verschillende uitvoeringen zoals vaak bij Action het geval is met notitieboekjes en planners. Nu heb ik deze versie gekozen en laat je zien waarom jij deze Action desk planner zou moeten kopen.

Action desk planner

action deskplanner

De Action desk planner heeft een ringband wat ik dus echt heel erg handig vind. Veel beter dan planners die gewoon aan elkaar gelijmd zitten. Op deze manier kan je makkelijk een bladzijde omslaan zonder dat het beschadigd of het er niet meer mooi uit gaat zien. En dan is de inhoud natuurlijk ook heel belangrijk, want want kan je precies verwachten.

In de winkel zit er nog plastic omheen, maar gelukkig zijn ze zo slim geweest om op de achterzijde in de verpakking een voorbeeld te doen zodat je kunt zien wat je koopt. Ook niet geheel onbelangrijk want iedereen heeft weer een andere indeling wat ze fijn vinden werken. Goed, kijk mee naar deze indeling en de rest van de specificaties van deze Action desk planner.

action deskplanner

Als je de Action desk planner open slaat is het eerste blad alleen het weekoverzicht. Handig, maar het is wellicht handiger dat je hem nog een keer omslaat zodat je de indeling als hierboven hebt. Bovenin krijg je dan een notitielijstje links, een to do list rechts en onderin het weekoverzicht. Wat ik ook erg handig vind is dat je een weeknummer kunt invullen. Zelf moet ik dit altijd opzoeken, maar als je dit een keer hebt opgezocht volgen de weken elkaar op.

Het ziet er in ieder geval handig uit, al hadden de  regels misschien wel wat breder gemogen. Het lijkt of er weinig schrijfruimte is bij de dagen, maar dat is natuurlijk persoonlijk en net wat je wilt opschrijven. Verder is het 80 grams papier en bevat het 104 bladzijden.

action deskplanner

Deze deskplanner kocht ik dus bij de Action voor de prijs van maar €1,49 wat in mijn ogen echt spotgoedkoop is. De designs die er nog lagen waren met bloemetjes en andere kleurtjes, maar deze vond ik de mooiste. Niet alleen de quote en het lettertype, maar ook de kleuren en dat het op aquarel lijkt. Of ik daadwerkelijk wat ga doen met deze Action desk planner weet ik nog niet, omdat ik het altijd weer vergeet te gebruiken, net als mijn Bullet Journal waar ik ooit mee ben gestart. Maar ik ga vanaf 1 november minder werken en meer aan mijn blog, dus dan is een planner wel handig :)

En een leuke werkplek natuurlijk ook, dus die ben ik nu een beetje aan het inrichten om het zo gezellig mogelijk te maken. Oh, en het andere schattige klembordje komt ook bij Action vandaan en kostte maar €0,69 die ook weer in verschillende kleuren verkrijgbaar was. Onder andere in goud en zilver, maar dan hebben de blaadjes ook een andere opdruk. Deze vond ik het leukste.

Mocht je dus nog op zoek zijn naar een handige en mooie planner, koop dan voor de zeer goedkope prijs deze Action desk planner :)

Lees ook:
Zonder internet, niet te doen! Ben jij internet verslaafd?
Leuke blog planners van Etsy
Action shoplog (met foto probs!)
Productiever worden op je werkplek, zo doe je dat