Starskin Orglamic Pink Cactus collection

by Mariska

Starskin Orglamic Pink Cactus! Het wereldwijde nummer #1 merk voor sheet maskers STARSKIN® presenteert een unicum in de wereld van natuurlijke beautyproducten: ORGLAMIC™. De eerste collectie waarin hoog geconcentreerde, biologische en high-performance skin-superfoods gecombineerd worden met de luxueuze en glamourous ervaring, die we kennen van prestigieuze beautymerken.

De gehele Starskin Orglamic Pink Cactus collectie is gebaseerd op hoge concentraties van de wonderbaarlijke vijgcactus. Een cocktail van extreem voedende biologische vijgcactuszaadolie, puur cactusfruit en stamextracten garandeert langdurige hydratatie, ultra-verzachtende resultaten en een prachtige, gezonde glow.

Starskin Orglamic Pink Cactus Serum Mist

starskin orglamic pink cactus serum mist

Een nieuwe-generatie twee-fasen serum mist verrijkt met het kostbare trio van cactusvijg, baobab en Japanse camelliazaadolie geblend met ultra-hydraterend vloeibaar cactusconcentraat. Deze multitasking glow-booster prept, tonet en doordrenkt de huid met superfoods die droogte bestrijden en jou een glow boost geven.
€39.99 | Formaat: 1 flacon – 80ml / 2.7 fl oz

Starskin Orglamic Pink Cactus Pudding

Een heerlijk, zijdezacht puddingconcentraat verrijkt met intens voedende cactusvijgzaadolie, dorstlessende cactusextracten en egaliserend hyaluronzuur voor een verslavende, langdurige glow.
€44.99 | 1 pot – 50ml / 1.7 fl oz

Orglamic™ Pink Cactus Mask

starskin orglamic pink cactus masker

Een revolutionair 2-staps olie sheetmasker dat de huid intens hydrateert en doordrenkt met super antioxidanten. Voor een goed gehydrateerde en zichtbaar stevigere huid en spectaculaire huidverbeterende resultaten. Een droom voor droge en gedehydrateerde huid!
€14.99 | 1 masker – oliecapsule 1.5 ml; masker 25 ml

Orglamic Pink Cactus glass mask

starskin orglamic pink cactus glass masker

Een buitengewoon, glashelder sheet masker dat haar gel-achtige textuur dankt aan een mix van pure vijgcactuszaadolie extract en Johannesbrood. Gedrenkt in een ultra-verkoelend serum samengesteld uit 99,9% natuurlijke ingrediënten, levert dit masker een intens hydraterende en Koreaans glanzende huid waar je altijd al van droomde – in slechts 10 minuten.
€10.99 | 1 Mask – 33gr/ 1.16 oz

Lees ook:
Starskin VIP The Gold Mask (luxe!) review
Yves Rocher Bourbonvanille geconcentreerde douchegel
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie
Michael Kors Sparkling Blush

----------

Verkrijgbaar bij:

lyko.com (€40,50)
bol.com (€45,00)
Laatst bijgewerkt op : 5 april 2024 - 14:35

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?