Khroma Beauty Blaze

khroma beauty blaze kardashians

Eigenlijk was ik al best lang benieuwd naar de kwaliteit van Khroma. Khroma was de merknaam van de Kardashians, maar is later omgedoopt naar Kardashian Beauty. Heel onverwacht kwam ik Khroma Beauty Blaze tegen, een prachtige nagellak die ik niet kon laten liggen. Het is een rode kleur, maar toch net iets donkerder qua tint. Ik ga je Khroma Beauty Blaze laten zien.

Lees ook: Nagellak setjes van Action (3x!)

Khroma Beauty Blaze

khroma beauty blaze kardashians

Het flesje van Khroma Beauty Blaze is niet heel bijzonder. Het is een vrij normaal flesje met een witte dop, wat je vaker terug ziet komen bij verschillende merken. De tekst die je op het flesje vind is aan de voorkant heel groot KHROMA BEAUTY met daarbij de namen Kourtney Kim Khloé. De Kardashian zusjes dus. Op zich ook niet heel bijzonder, maar ik vind het wel leuk staan moet ik zeggen.

khroma beauty blaze kardashians

De kleur van Khroma Beauty Blaze is een dieprode kleur die ook weer niet echt heel erg bordeaux is. Snap je? De dieprode tint oogt ook nog eens heel erg chique. Een kleur waarvan ik me kan voorstellen dat Kim, Khloé of Kourtney deze zelf ook zou dragen ;) Het is wel mooi, maar het is ook weer niet een zeer aparte kleur die nergens te verkrijgen is. Toch vind ik het een leuke toevoeging. Mede ook omdat ik nog een keer iets van dit merk wilde scoren.

khroma beauty blaze kardashians

De dekking is op zich wel goed. Een laagje zou ik niet doen en op de foto heb ik dan ook twee laagjes gebruikt. De dekking is dan gewoon prima. Ook de structuur van de lak is goed. Het kwastje is vrij dun en daar moet je wel van houden. Het is iets heel anders dan de kwastjes die Catrice gebruikt. Al met al een leuke lak.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

khroma beauty blaze kardashians

Deze mooie nagellak van Khroma Beauty bevat 11ml aan lak wat een prima hoeveelheid is. Het is niet per se een hele bijzondere lak, maar ik vind hem wel mooi om erbij te hebben. Hoeveel de prijs is durf ik niet meer te zeggen. Ik kwam hem per toeval tegen bij de Big Bazar, waar ze veel restpartijen verkopen. Er waren nog wel veel meer kleurtjes :)

Kardashian Beauty is verkrijgbaar bij de John Beerens Shop! Daar vind je niet alleen nagellak, maar ook oogschaduw en andere super mooie producten van de zusjes Kardashian. Het heet niet meer Khroma Beauty, maar Kardashian Beauty. Voor de zekerheid ;)

Lees ook:
Make-up studio nagellak
H&M Cinnabar Gem
H&M Portofino, Gumdrops & Make a mint
Catrice Vino Tinto & Catrice Take a Brick

Heb jij iets van de make-up lijn van de Kardashian zusjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *