5 favoriete zomer parfums

favoriete zomer parfums

Het mooie weer komt er weer aan (of is er nu al!) en dan wordt het ook zo langzamerhand weer tijd om een heerlijke zomer parfum te gaan dragen. Zelf ben ik gek op verschillende parfums en daarom vond ik het leuk een artikel te schrijven over heerlijke zomer parfums. Deze zomer parfums heb ik zelf als eens gehad en hiervan weet ik zeker dat ze heerlijk zijn voor de zomer 🙂

Favoriete zomer parfums

Davidoff Cool Water
Deze heb ik echt op de middelbare school heel veel gedragen. Zo’n heerlijke frisse geur en eigenlijk ook helemaal niet duur. En dan bedoel ik niet duur voor scholier zijnde 🙂 Aan deze geur heb ik leuke herinneren en was volgens mij ook een van mijn eerste luchtjes die ik kocht. Heel trots én heel erg lekker.

DKNY Women
Deze rook ik ooit eens bij een klasgenootje en was helemaal verkocht! In mijn middelbare schooltijd was ik best van het merk DKNY en droeg geregeld truitjes van het merk. Tja, toen gaf ik dat geld daar nog aan uit 😉 Deze geur is echt een zomer parfum en ruikt naar mijn idee een beetje naar citrus, als ik het goed omschrijf. Heel lekker fris dus ook.

– Jil Sander Sun Delight
Deze rook ik eens bij een collega, die hem net nieuw had. Die ruikt zo lekker! het is wel een hele andere geur dan Davidoff Cool Water en DKNY Women. Deze van Jil Sander is namelijk een beetje een ‘softe’ geur. Hij is niet zo scherp als de twee hiervoor. Wel ruikt hij gewoon echt naar de zon en naar het strand, vind ik. Je moet hem echt eens ruiken als je bij de drogist of parfumerie bent.

DKNY Be Delicious
En deze ruikt naar appeltjes, precies zoals het flesje eruit ziet. Deze kocht ik ooit eens jaren geleden en is ook zo heerlijk zomers. Ruikt echt naar de zomer door de appeltjes geur. Hij is er in meerdere varianten, maar die heb ik helaas niet geprobeerd. Deze is ook niet zo heel erg scherp aanwezig, ruikt wat softer. Blijft daarentegen wel bijna de hele dag hangen!

Versace Bright Crystal
Versace Bright Crystal kreeg ik ooit eens van collega’s, toen ik op mijzelf ging wonen. Een geur die ik normaal gesproken nooit echt zelf zou kiezen, maar eigenlijk werd ik er wel verliefd op. Ook al zo’n heerlijke zomerse en lieflijke geur. Ook deze is niet heel erg scherp aanwezig en je moet er van houden. Het is echt een geur die niet zo heel erg aanwezig is en toch de hele dag blijft ruiken. Zou je ook eens moeten ruiken 🙂

Lees ook:
Lolita Lempicka + Versace Bright Crystal
Jo Malone Honeysuckle & Davana
3 favoriete parfums van dit moment

Wat zijn jouw favoriete zomer parfums?

16 Reacties

 1. Claudia
  31 juli 2016 / 14:14

  Haha ik heb gisteren de Sun van Jill Sanders gekocht. Ik was bij de Ici Paris daar was de 30 ml 30 euro. Ik zei ik kom straks wel terug ?. We moesten ook nog naar de Etos raad eens. 100 ml voor 25 euro je lacht je dood. Dan hadden ze ook nog de Davidoff vrouwen en mannen op airmailes voor noppes. Wel appart afrekenen. Die van mannen was 40 ml voor 19.95 voor nop dus. Dan heben ik nog 2 flessen badschuim van Treacle moon 1+1 gratis. En een haarspeld voor 5 Euro van Zenner EN 1 Kneipp badschuim bij de kassa voor 1 euro. Totaalbedrag van alles 35 euro dat is nog een leuk shoppen.

  • Mariska
   Auteur
   2 augustus 2016 / 15:44

   Dat is inderdaad echt heerlijk shoppen als je zoveel korting krijgt 🙂 Altijd enorm mooi meegenomen!

 2. Claudia
  25 juli 2016 / 12:37

  Jammer dat ze de Rode DKNY niet meer maken. Als ik ergens ben en ik zie m koop ik hem snel. Mijn dochter vindt dat zo’n lekkere geur.

   • Claudia
    25 juli 2016 / 13:28

    Dank je…… Het Kruidvat heeft er soms ook nog staan. Raar dat de Wehkamp hem heeft eigenlijk. Bij Douglas en Ici Paris zeggen ze al meer dan 2 jaar dat er een andere geur voor in de plaats is gekomen. En dat deze dus uit het assortiment is.

    En ik vind hem hier erg duur. Of ligt dat aan mij?

    • Mariska
     Auteur
     25 juli 2016 / 13:31

     Ja, maar het is ook 100ml en dat is veel 🙂 misschien ook omdat hij slecht verkrijgbaar is.

     • Claudia
      25 juli 2016 / 18:18

      Ik moet die van Jill Sanders ook maar eens proberen, iedereen vindt hem lekker in de reakties.

      Ja zou kunnen maar ik geef hem dan zo doorond t jaar eens. Maar 80 euro krijgen ze met hun verjaardag nog niet. ?

      • Mariska
       Auteur
       2 augustus 2016 / 15:45

       Nee snap ik! Ja die van Jill Sander staat zeker op mijn lijstje. Moet het alleen nog even mooier weer worden, dan komt hij beter tot zijn recht, haha! 😉

 3. 18 juli 2016 / 20:21

  Narciso (Narciso Rodriguez)
  Soms Chance van Chanel
  Maar Narciso is echt favoriet, laatst mijn derde flacon op één jaar tijd gekocht.

 4. Melike
  18 juli 2016 / 14:54

  Jil Sander vind ik ook erg lekker!

 5. 18 juli 2016 / 12:45

  Ik hou heel erg van de Sun van Jil Sander. Die gebruik ik al jaren elke zomer. Als de fles op is wil ik wel Davidoff of Calvin Kleine One proberen.
  Lees het laatste blogbericht van Darina – Weekend Notes 3My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.