5 favoriete zomer parfums

favoriete zomer parfums

Het mooie weer komt er weer aan (of is er nu al!) en dan wordt het ook zo langzamerhand weer tijd om een heerlijke zomer parfum te gaan dragen. Zelf ben ik gek op verschillende parfums en daarom vond ik het leuk een artikel te schrijven over heerlijke zomer parfums. Deze zomer parfums heb ik zelf als eens gehad en hiervan weet ik zeker dat ze heerlijk zijn voor de zomer :)

Favoriete zomer parfums

Davidoff Cool Water
Deze heb ik echt op de middelbare school heel veel gedragen. Zo’n heerlijke frisse geur en eigenlijk ook helemaal niet duur. En dan bedoel ik niet duur voor scholier zijnde :) Aan deze geur heb ik leuke herinneren en was volgens mij ook een van mijn eerste luchtjes die ik kocht. Heel trots én heel erg lekker.

DKNY Women
Deze rook ik ooit eens bij een klasgenootje en was helemaal verkocht! In mijn middelbare schooltijd was ik best van het merk DKNY en droeg geregeld truitjes van het merk. Tja, toen gaf ik dat geld daar nog aan uit ;) Deze geur is echt een zomer parfum en ruikt naar mijn idee een beetje naar citrus, als ik het goed omschrijf. Heel lekker fris dus ook.

Jil Sander Sun Delight
Deze rook ik eens bij een collega, die hem net nieuw had. Die ruikt zo lekker! het is wel een hele andere geur dan Davidoff Cool Water en DKNY Women. Deze van Jil Sander is namelijk een beetje een ‘softe’ geur. Hij is niet zo scherp als de twee hiervoor. Wel ruikt hij gewoon echt naar de zon en naar het strand, vind ik. Je moet hem echt eens ruiken als je bij de drogist of parfumerie bent.

– DKNY Be Delicious
En deze ruikt naar appeltjes, precies zoals het flesje eruit ziet. Deze kocht ik ooit eens jaren geleden en is ook zo heerlijk zomers. Ruikt echt naar de zomer door de appeltjes geur. Hij is er in meerdere varianten, maar die heb ik helaas niet geprobeerd. Deze is ook niet zo heel erg scherp aanwezig, ruikt wat softer. Blijft daarentegen wel bijna de hele dag hangen!

Versace Bright Crystal
Versace Bright Crystal kreeg ik ooit eens van collega’s, toen ik op mijzelf ging wonen. Een geur die ik normaal gesproken nooit echt zelf zou kiezen, maar eigenlijk werd ik er wel verliefd op. Ook al zo’n heerlijke zomerse en lieflijke geur. Ook deze is niet heel erg scherp aanwezig en je moet er van houden. Het is echt een geur die niet zo heel erg aanwezig is en toch de hele dag blijft ruiken. Zou je ook eens moeten ruiken :)

Lees ook:
Lolita Lempicka + Versace Bright Crystal
Jo Malone Honeysuckle & Davana
3 favoriete parfums van dit moment

Wat zijn jouw favoriete zomer parfums?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *