Catrice Vino Tinto & Catrice Take a Brick

by Mariska

En ik heb weer twee mooie donkere tinten nagellak voor je, ideaal voor het slechtere weer! Dit keer laat ik je Catrice Vino Tinto en Catrice Take a Brick. De ene is heel erg donkerpaars en de andere is meer een roestbruine kleur waar je van moet houden. Zelf zou ik er niet direct voor kiezen, maar ik wil hem wel graag laten zien natuurlijk. Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die hem wel leuk vinden ;) Een daarvan is zeker nu al mijn favoriete lak! Kijk mee!

Catrice Vino Tinto

catrice vino tinto

Catrice Vino Tinto lijkt op de foto echt super donker, zelfs tegen zwart aan. Maar als je goed kijkt zie je een mooie donkerpaarse gloed en zie je ook dat het echt heel donkerpaars is. Zelf vind ik dit soort kleuren echt heel mooi. Zwart vind ik vaak té en dit soort kleuren kun je daar mooi voor vervangen. Dekt heel mooi in 2 laagjes, zoals ik op de foto draag. Ik heb nog zo’n soort lakje van Essence, maar deze komt later :)

Catrice Take a Brick

catrice take a brick

Catrice Take a Brick is daarentegen weer een compleet andere kleur. Een kleur die wel echt bij de herfst past en mij doet denken aan vallende bladeren van de boom. Het is geen kleur die ik zelf snel zou gaan dragen. Ik ben meer van de donkere kleuren zoals Vinto Tinto die je hiervoor zag. Het is echt een baksteen of roestbruine kleur. Je moet er van houden! Ook deze dekt prima in 2 laagjes en dat heb ik dan ook op de foto’s op.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De lakjes zijn zoals je gewend bent van Catrice. De kwastjes werken fijn en ook de structuur van deze lakjes is gewoon helemaal in orde. Zelf hou ik dus meer van de kleuren als Catrice Vino Tinto dan de kleur Catrice Take a Brick. Smaken verschillen ;) Meer dan dit valt er dan ook niet over te zeggen :)

Je koopt deze lakjes van Catrice bij Trekpleister of Kruidvat voor €2,79 en deze bevatten 10ml aan nagellak.

Lees ook:
Catrice Spectra Light nail polish
Essie Miss Fancy Pants
Hema festival collectie make-up producten
Catrice GREYzy in love & Catrice Red night mystery

* Dit/deze product(en) heb ik ontvangen van een bedrijf/merk

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?