H&M Portofino, Gumdrops & Make a mint

H&M portofino, gumdrops & make a mint

Na alle lakjes die ik al had laten zien van H&M, had ik er nog 3 liggen. Dat zijn deze! H&M Portofino, Gumdrops & Make a mint. Drie lakjes die echt heel erg leuk zijn, net als de anderen. Aangezien ik las in de enquête dat iemand had gezegd dat soms het bespreken van één lakje niet zo leuk was, besloot ik er nu gewoon drie te laten zien. Vind het wel een goed idee ook, dus thanks :) Drie totaal verschillende kleuren ook, trouwens. Kijk je mee?

Lees ook: H&M Beach Bunny

H&M Portofino

H&M portofino
H&M portofino

H&M Portofino is een bruine roesttint die ook wel een klein beetje oudroze bevat, denk ik. Het is een beetje lastig uit te leggen. Niet een kleur die ik snel zou pakken. Ik kocht hem omdat het weer eens iets anders is dan normaal. Op zich leuk voor de herfst, denk ik. Tenminste dan zal ik hem sneller pakken denk ik. Dekt in twee laagjes en lakt gewoon goed. Niets op aan te merken.

H&M Gumdrops

H&M gumdrops
H&M gumdrops
H&M gumdrops

H&M Gumdrops is een hele andere lak dan Portofino, maar dat kun je zelf wel zien. Het is een roze basislak met daarin allemaal glittertjes. Zelf hou ik hier van! Een laagje is helaas niet genoeg want dan schijnt hij enorm door en zie je je nagels er ook door. Niet de bedoeling en daarom heb ik ook twee laagjes gebruikt. Dit zie je ook op de foto. Met twee lagen dekt hij wel mooi egaal en toch komen de glitters ook mooi uit. Prima! De naam Gumdrops vind ik er ook wel bij passen, lekker zoet! Een mooi en vrolijk lakje voor een zonnige dag.

H&M Make a Mint

H&M portofino nagellak
H&M portofino nagellak

En H&M Make a Mint is weer een kleur die heel lastig is vast te leggen op camera. Op de foto’s komt hij namelijk over als lichtblauw, maar het is dus écht een mintkleur. Ik hoef je niet uit te leggen wat mint voor kleur is denk ik ;) Je kunt dus zelf het verschil wel bedenken. Ook blijf ik het lastig vinden om nagellak swatches te fotograferen.. dus ik moet veel meer gaan oefenen! Al met al vind ik deze kleur wel oké maar wederom niet iets wat ik zelf snel zou dragen. Wel een vrolijk lente en zomers kleurtje, dat wel.

De lakken van H&M zijn over het algemeen wel fijn en ze hebben leuke kleuren! Soms hebben ze een actie en dan is er bijvoorbeeld 1+1 gratis of flinke korting. Het kwastje is fijn en het flesje bevat 8ml aan lak. Gewoon een leuke kleur, goede dekking, fijn kwastje.. wat wil je nog meer? Denk niks? ;) uiteraard alleen verkrijgbaar bij H&M !

Lees ook:
LOV make-up update nieuwe producten
AliExpress telefoonhoesjes shoplog (en mooie kwasten!)

Heb jij al lakjes van H&M? Welke vind je de mooiste?