H&M Cinnabar Gem

H&M cinnabar gem

Al een hele tijd ligt deze nagellak van H&M in mijn ‘nog te swatchen’ laatje. Dit is H&M Cinnabar Gem die ik alweer een hele tijd geleden kocht. Volgens mij zelfs toen ze net waren begonnen met de nieuwe beauty lijn. Voor die tijd hadden ze ook wel nagellak maar die waren toch heel anders. Ze hadden een andere uitstraling en daarentegen vind ik de producten van nu een veel mooiere uitstraling hebben. Het geeft meer een soort luxe gevoel denk ik ook. Toch vind ik het online uitzoeken van nagellak nog best wel vervelend soms omdat vaak de kleuren op de foto’s niet echt overkomen met hoe ze in het echt zijn. H&M Cinnabar Gem lijkt op de website heel mooi roze namelijk…

Lees ook: Essence Cubanita nail polish limited edition

H&M Cinnabar Gem

h&m cinnabar gem
bron foto H&M.com

Allereerst laat ik hem zien zoals hij bij H&M op de website staat en dat is op bovenstaande foto. Op die foto lijkt hij best een mooie roze kleur en daarom had ik hem ook uitgekozen. Toen ik het flesje binnenkreeg zag ik al dat hij best afweek van de kleur die er op de website stond. Op zich niet erg, want de kleur dat het daadwerkelijk is vind ik ook wel mooi eigenlijk. Geen verwijt naar H&M hoor, het gebeurt immers op veel websites dat de kleuren anders overkomen dan dat deze daadwerkelijk zijn. Ik ga nu de swatches laten zien van de kleur op mijn nagels.

H&M cinnabar gem
H&M cinnabar gem

De kleur vind ik verder wel mooi! Hij heeft een vrij goede dekking en dekte bij mij in een enkel laagje. Qua droogtijd zit het ook wel goed en ik heb daarna de Seche Vite sneldrogende top coat eroverheen aangebracht. De kleur valt dus heel anders uit. Hij is meer rood (en in sommige gevallen oranje) dan dat hij zo roze is zoals je op de productfoto van H&M kunt zien.

Je kunt H&M Cinnabar Gem online kopen bij H&M waar op dit moment een actie geldt dat alle nagellak maar €2,49 per stuk kost! :) Ik heb daarom nog maar even een bestelling geplaatst :) Ze hebben echt ontzettend veel verschillende kleuren. Als deze actie is afgelopen kosten de nagellakken €4,95 per stuk en daar krijg je 8ml aan product voor in een leuk flesje.

Lees ook:
Anny Urban Jungle nagellak
Alien Essence Absolue – Thierry Mugler

Geverifieerd door MonsterInsights