W7 liquid kiss lipstick Basque

by Mariska

Van W7 heb ik verschillende producten waaronder ook W7 liquid kiss lipstick in Moulin Rouge. Nu kwam ik ook een andere kleur tegen, namelijk W7 liquid kiss lipstick Basque. Een mooie felroze kleur die ik er graag bij wilde hebben en ik nog niet had. Ik was erg benieuwd of dit ook een kleur is die ik zocht en ook fijn in gebruik is. Stiekem ben ik altijd wel wat huiverig bij dit soort producten.

Lees ook: W7 Starry Nights

w7 liquid kiss lipstick basque

w7 liquid kiss lipstick basque

De W7 liquid kiss lipstick zit in een vrij eenvoudige verpakking, is niet zo heel groot en je kunt de kleur en grotendeels doorheen zien. Dat is iets wat ik er fijn vind. De lettertypen vind ik leuk gekozen en achterop zie je de naam van het product en daarbij ook de ingrediënten, inhoud en andere informatie. Fijn!

One of 3 long lasting, highly pigmented lip glosses. Each of these pinky red toned lip glosses can be applied with ease but has excellent staying power!

w7 liquid kiss lipstick basque
w7 liquid kiss lipstick basque

Als je de dop eraf draait zit er direct aan de dop een spons applicator die je in vele lipglosses terug ziet. Zelf vind ik dit wel fijn aanbrengen en ook heb ik op deze niets aan te merken. Het werkt fijn en hij neemt voldoende product mee. Hij is prima van formaat en het uiteinde, het sponsje zelf, kun je ook een klein beetje te buigen waardoor hij naar mijn idee ook makkelijker in gebruik is.
Op mijn hand kun je zien dat de kleur feller uitpakt dan dat je kunt zien in de verpakking zelf. Best verrassend, maar wel leuk, want daar was ik juist naar op zoek!

w7 liquid kiss lipstick basque 4
w7 liquid kiss lipstick basque 5

De kleur vind ik wel heel vet moet ik zeggen, iets wat ik ook zocht! Maar verder vind ik de dekking niet zo geweldig. Je moet hem met meerdere lagen dekkend proberen te krijgen want met maar één laagje is dat onmogelijk. Qua opbouwen lukt het op zich wel maar het resultaat is niet geweldig. Ook voel je hem erg op je lippen zitten.

Conclusie

De kleur vind ik wel echt super leuk, maar voor de rest valt hij helaas een beetje tegen. Qua drinken overleeft hij het wel op zich wel een paar uurtjes, maar aan de binnenkant slijt het erg snel weg wat er niet meer uit ziet daarna. De dekking is niet echt egaal te krijgen en je voelt hem dus erg zitten op je lippen. Nu is dat vaak zo met matte lipsticks, maar dit is best storend.

Ik kocht deze W7 liquid kiss lipstick Basque bij de OP = OP Voordeelshop voor zo’n €3,50. Hiervoor krijg je 4 gram aan product. Verder kan ik niet achterhalen waar deze nog verkrijgbaar is op een Nederlandse webshop.

Lees ook:
W7 absolute lashes mascara
Kneipp douche foam Morning Kiss

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?