Foto’s van mijn interieur, eindelijk!

interieur foto's

Jullie weten inmiddels dat ik sinds september in mijn nieuwe appartement woon en dat ik nog nooit echt veel foto’s van mijn interieur heb laten zien. Dit is een appartement waar ik woon ter overbrugging tot ik een eigen huurhuis heb. Tot nu toe woon ik hier heerlijk en gok ik dat ik nog wel even blijf. Zoals gezegd is het tijdelijk en daarom ben ik niet van plan alles helemaal naar mijn eigen smaak te maken door bijvoorbeeld te verven. Dat wil ik bewaren tot ik echt iets voor mezelf heb waar ik jarenlang wil gaan blijven wonen. Toch kan ik het natuurlijk wel een klein beetje naar mijn eigen smaak aanpassen en dat heb ik gedaan.

Foto’s van mijn interieur

Als je mijn huiskamer binnenkomt dan heb je om de hoek een paar plankjes. Deze plankjes hangen boven de bank bij het gedeelte waar ik altijd zit. Het lounge gedeelte natuurlijk :) Ik vond het leuk om mijn parfumflesjes hier op te zetten, zowel de volle flesjes als mooie verpakkingen en lege mooie flesjes. Ook heb ik er wat schilderijtjes bij gezet die ik in mijn vorige huis in mijn blog hoekje had staan. Een bloghoek of kamer heb ik niet meer maar dit vind ik ook wel heel erg leuk staan.

interieur foto plant ikea

Met mijn zusje was ik laatste bij Ikea en eigenlijk hadden we niet perse iets nodig. Meestal als ik naar Ikea ga heb ik niks nodig trouwens. Mijn zusje kocht wat huishoudelijke spullen en een nieuw vloerkleed en ik kocht 2 van deze plantjes en deze gouden bloempotjes. Het zijn nep bloemen omdat ik natuurlijk een leuke kat heb die overal aan wil knagen. De gouden potjes vond ik wel leuk als een soort verandering. Normaal gesproken heb ik niet echt iets met goud, maar voor een keer vond ik dit wel wat leuk contrast geven in mijn interieur.

interieur foto's

Ook heb ik laatst iets uitgezocht bij een bedrijf en daarbij heb ik gelet op items die leuk zijn voor foto’s, maar die ook leuk zouden staan op een kastje. De roze flamingo kocht ik een hele tijd geleden bij Xenos en de gouden ananas spaarpot en witte letter M met lichtjes heb ik ontvangen van een bedrijf. Het staat allemaal bij elkaar op een kastje en dat vind ik wel leuk. Vooral de gouden ananas zorgt ook voor wat leuk contrast. Wederom goud, iets wat ik eerder nooit echt leuk vond.

En de wishlist

Natuurlijk heb ik ook nog een wishlist! Eigenlijk wil ik nog meer kastjes, wil ik een mooie Malm kast in mijn huiskamer, wat andere leuke accessoires, eigen salontafel en mooie staande lampen. Van die hele mooie staande lampen kun je bijvoorbeeld vinden bij directlampen.nl. Bij Directlampen.nl ook koperen lampen, industriële lampen en hele mooie lampen. Mijn wishlist wordt wel erg groot op deze manier, maar ga zelf eens kijken :) Ze zijn echt super leuk!

Lees ook:
On the wishlist: Ikea Malm
Xenos herfst artikelen (folder week 38)
Wat zou ik doen met een miljoen?
Yes, een woning bezichtigen!

Wat is jouw favoriete interieur stijl?

Geverifieerd door MonsterInsights