Catrice Spectra Light nail polish

catrice spectra light nail polish

Ik was laatst mijn blog aan het opschonen en zo kwam ik ook verschillende artikelen met nagellak swatches tegen. Iets wat ik een paar jaar geleden wel vaak deed en ook kocht ik toen veel nagellak. In de tijd had ik veel nagellak opgespaard en uiteindelijk weer verkocht omdat ik het niet meer gebruikte. Nu begon het weer te kriebelen om nagellak swatches te fotograferen dus ik besloot wat nieuwe nagellak te kopen van Catrice Spectra Light, een nieuwe limited edition die momenteel in de winkels ligt. Het was weer even zoeken hoe ik de Catrice Spectra Light nail polish het beste kon fotograferen omdat er 2 lakjes een holographic glow inzit. Ik laat je de nagellak swatches zien van 4 lakjes. Wel gek, want de nummers zijn 1, 2, 3 en 5 en er is geen nummer 4, haha.

Catrice Spectra Light nail polish – Down the milky way

catrice spectra light down the milky way

Deze heb ik wat scherper gemaakt zodat je de hoeveel glitters terug ziet. Down the Milky Way is een holografische lak en ziet er in het daglicht op zich wel mooi uit. Ik vind hem verder niet heel erg bijzonder omdat hij niet echt dekt als een normale nagellak, maar vrij doorzichtig is. Je moet dus meerdere laagjes opsmeren wil je hem echt goed dekkend krijgen.

Catrice Spectra Light nail polish – Iridescent Illusion

catrice spectra light iridescent illusion

Deze is niet holografisch maar een roze lak met hele mooi soort van parelmoer shimmer. Op zich mooi, maar met zulke lakjes moet je altijd uitkijken dat het niet te streperig eruit gaat zien. Dat is hier wel het geval dus kijk daar voor uit. De kleur op zich met de mooie shimmer erin is wel mooi. Dekt mooi in 2 laagjes. Hij lijkt zelfs een heel klein beetje mat op te drogen.

Catrice Spectra Light nail polish – Irregular Galaxies

catrice spectra light irregular galaxies

Van dit soort kleuren hou ik wel. Het is een beetje een paarsblauwe lak, anders kan ik het niet zo goed omschrijven. Ook deze is niet holografisch.  Ik heb het idee dat deze minder streperig lakt dat de roze en dat is wel een pluspunt. Deze dekt verrassend goed en bijna in 1 laag, maar ik raad toch wel 2 laagjes aan voor een mooie dekking. Deze is wel favoriet als ik het zo bekijk.

Catrice Spectra Light nail polish – Holo Enchantment

catrice spectra light holo enchantment

Dit is wel weer een holografische nagellak uit de Catrice Spectra Light collectie. Hij is wat dikker en bevat wat meer basiskleur waardoor hij veel beter dekt dan de eerste holografische lak. Hij is wat donkergrijs van basis met mooie holografische glitter erin. Je ziet dit uiteraard veel beter in daglicht dan zo op een foto. De foto’s zijn helemaal niet bewerkt qua kleuren en lichter of donkerder maken dus het geeft ook wel een heel realistisch beeld. Deze dekt mooi in 1 laagje en nog mooier met 2 laagjes. Hij droogt wel echt mat op en ik vind hem ook erg mooi.

Lees ook:
Essence glitter in the air nail polish remover gel
Essence secret stories nail polish (4x!)
Miss Sporty nagellak Clubbing Color quick dry (2 tinten roze)
Hema nail polish remover (dip & clean)

Wat vind jij van de Catrice Spectra Light nagellak?

13 Reacties

 1. 31 januari 2018 / 14:57

  Ik heb ze net gescoord bij het Kruidvat… en er is echt een nummer 04 ook!
  Die stond bij mij naast het midden display, verdekt opgesteld tussen de “normale” kleurtjes.
  Hij heet Magma Infusion en is een soort van donkerrode microglitter.
  Lees het laatste blogbericht van Joyce – Friday Triad: inspired by @didolineMy Profile

 2. 21 januari 2018 / 23:41

  Wauw, vooral de vierde vind ik geweldig mooi <3

 3. 21 januari 2018 / 17:22

  Oh la la, die holografische lakjes springen er voor mij persoonlijk uit. Jammer dat Down the milky way erg doorzichtig is. Misschien doet ie het als topcoat ook wel erg goed.
  Lees het laatste blogbericht van Deb – A-England Sargent’s Vision collectieMy Profile

 4. Wendy
  21 januari 2018 / 13:38

  Ik heb de eerste. Er zitten fijne glittertjes in, en voelt helemaal glad aan. Hij is niet helemaal dekkend, maar als je niet lakt maar stempelt met een make-up sponsje dekt hij prima! Ik ben op een glitter kick..vast in een verlaten kerststemming ?. De Dazzle lakken zijn ook mooi. Die liggen nu bij Kruidvat. Die fluisteren als een malle, vooral als je ze stempelt.

  • Mariska
   Auteur
   21 januari 2018 / 14:14

   Oeh die Dazzle lakken heb ik nog niet gezien, komen ze denk ik binnenkort ook wel naar Trekpleister 🙂

  • Mariska
   Auteur
   21 januari 2018 / 14:14

   Ja hij droogt niet helemaal mat op trouwens, er zit een klein glansje overheen maar is niet echt heel glanzend.

  • Mariska
   Auteur
   21 januari 2018 / 14:12

   Haha, ik draag bijna nooit meer nagellak, maar die laatste is wel heel mooi hoor!

 5. 20 januari 2018 / 17:35

  Ik vind die eerste nagellak het mooist. Dat ‘ie niet goed dekt zou ik niet erg vinden, dan kun je het altijd als topcoat gebruiken 🙂 De vierde vind ik ook heel mooi!
  Lees het laatste blogbericht van Mevrouw Marloes – #StormPoolenMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.