Catrice Spectra Light nail polish

by Mariska

Ik was laatst mijn blog aan het opschonen en zo kwam ik ook verschillende artikelen met nagellak swatches tegen. Iets wat ik een paar jaar geleden wel vaak deed en ook kocht ik toen veel nagellak. In de tijd had ik veel nagellak opgespaard en uiteindelijk weer verkocht omdat ik het niet meer gebruikte. Nu begon het weer te kriebelen om nagellak swatches te fotograferen dus ik besloot wat nieuwe nagellak te kopen van Catrice Spectra Light, een nieuwe limited edition die momenteel in de winkels ligt. Het was weer even zoeken hoe ik de Catrice Spectra Light nail polish het beste kon fotograferen omdat er 2 lakjes een holographic glow inzit. Ik laat je de nagellak swatches zien van 4 lakjes. Wel gek, want de nummers zijn 1, 2, 3 en 5 en er is geen nummer 4, haha.

Catrice Spectra Light nail polish – Down the milky way

catrice spectra light down the milky way

Deze heb ik wat scherper gemaakt zodat je de hoeveel glitters terug ziet. Down the Milky Way is een holografische lak en ziet er in het daglicht op zich wel mooi uit. Ik vind hem verder niet heel erg bijzonder omdat hij niet echt dekt als een normale nagellak, maar vrij doorzichtig is. Je moet dus meerdere laagjes opsmeren wil je hem echt goed dekkend krijgen.

Catrice Spectra Light nail polish – Iridescent Illusion

catrice spectra light iridescent illusion

Deze is niet holografisch maar een roze lak met hele mooi soort van parelmoer shimmer. Op zich mooi, maar met zulke lakjes moet je altijd uitkijken dat het niet te streperig eruit gaat zien. Dat is hier wel het geval dus kijk daar voor uit. De kleur op zich met de mooie shimmer erin is wel mooi. Dekt mooi in 2 laagjes. Hij lijkt zelfs een heel klein beetje mat op te drogen.

Irregular Galaxies

 irregular galaxies

Van dit soort kleuren hou ik wel. Het is een beetje een paarsblauwe lak, anders kan ik het niet zo goed omschrijven. Ook deze is niet holografisch.  Ik heb het idee dat deze minder streperig lakt dat de roze en dat is wel een pluspunt. Deze dekt verrassend goed en bijna in 1 laag, maar ik raad toch wel 2 laagjes aan voor een mooie dekking. Deze is wel favoriet als ik het zo bekijk.

Holo Enchantment

 holo enchantment

Dit is wel weer een holografische nagellak uit de Catrice Spectra Light collectie. Hij is wat dikker en bevat wat meer basiskleur waardoor hij veel beter dekt dan de eerste holografische lak. Hij is wat donkergrijs van basis met mooie holografische glitter erin. Je ziet dit uiteraard veel beter in daglicht dan zo op een foto. De foto’s zijn helemaal niet bewerkt qua kleuren en lichter of donkerder maken dus het geeft ook wel een heel realistisch beeld. Deze dekt mooi in 1 laagje en nog mooier met 2 laagjes. Hij droogt wel echt mat op en ik vind hem ook erg mooi.

Lees ook:
Essence glitter in the air nail polish remover gel
Essence secret stories nail polish (4x!)
Miss Sporty nagellak Clubbing Color quick dry (2 tinten roze)
Hema nail polish remover (dip & clean)

Wat vind jij van de Catrice Spectra Light nagellak?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?