Catrice 3D glow highlighter Icy Glaze

catrice 3d glow highlighter icy glaze

Een tijdje geleden alweer was ik op een heel leuk event waar ik onder andere in aanraking kwam met het merk L.O.V. en kregen wij ook een prachtige goodiebag mee naar huis met producten van Catrice en essence. Dat zijn toch wel mijn favoriete merken en was erg benieuwd naar de producten. Eindelijk heb ik tijd gehad om de producten te bekijken en de Catrice 3D glow highlighter Icy Glaze trok meteen mijn aandacht. Ik ben de laatste tijd wel van de highlighter en dit product zag er veelbelovend en vooral ook erg mooi uit. Natuurlijk probeerde ik hem uit en was direct heel erg enthousiast. Hij zag er echt prachtig uit! Ik ga je de Catrice 3D glow highlighter Icy Glaze laten zien en ook een swatch.

Lees ook: Maybelline Master Brow pro palette – soft brown

Catcher of Light. Twee prachtige highlighter tinten met sterke pigmentatie vullen elkaar aan in een oogverblindend 3D design. Gemakkelijk te blenden en creëert een instant glow, met dank aan de zacht romige poedertextuur.

Catrice 3D glow highlighter Icy Glaze

catrice 3d glow highlighter icy glaze 3

En dit is de prachtige highlighter. Het doosje is op zich niet heel erg speciaal. Het past eigenlijk wel bij de highlighters van Catrice die ik ken. Een simpel doorzichtig doosje met in zwarte letters de naam van het product op de deksel. Doorzichtig is altijd goed, dan kun je tenminste direct zien wat je in handen hebt zonder het open te hoeven maken. Wat mij als eerste opviel is de structuur die je terug zien in de verpakking. Leuk gedaan en ook de verschillende structuren in het doosje hebben een iets andere kleur. Als je goed kijkt kun je dat ook op de foto zien. Ik vind het er niet té simpel uitzien, maar vind het juist leuk gedaan zo. Maakt het wat interessanter dan een kleur en structuur. Op de foto’s hieronder kan ik dat beter laten zien.

catrice 3d glow highlighter icy glaze
catrice 3d glow highlighter icy glaze

Op deze foto’s heb ik de Catrice 3D glow highlighter Icy Glaze van heel dichtbij gefotografeerd. Je ziet ook zo beter wat ik bedoel met de structuur en de kleuren die een beetje afwijken. De naam Icy Glaze past er wat mij betreft ook heel goed bij, omdat een gedeelte van de highlighter ook een heel klein beetje een blauwe gloed heeft. Die blauwe gloed zie je niet heel erg terug als je het product swatched of op je jukbeenderen aanbrengt. Dan is de kleur meer één geheel en zie je dus meer gewoon de ‘icy’ kleur in het geheel. De Catrice 3D glow highlighter Icy Glaze voelt heel erg zacht aan en je krijgt er makkelijk veel product van af. Dat is misschien ook direct een punt om goed mee op te letten. Pak niet teveel product want dit ga je terug zien op je gezicht en dat is niet zo heel mooi, behalve als je op een discobal wilt lijken :)

catrice 3d glow highlighter icy glaze swatch
catrice 3d glow highlighter icy glaze 4

Dit is hoe deze highlighter eruit ziet als ik hem aanbreng op mijn hand. Dan heb ik een veegje gedaan in de highlighter met de vingertop van mijn wijsvinger en deze aangebracht op mijn hand. Zie je hoe mooi deze is? Sinds ik deze afgelopen week heb ontdekt gebruik ik hem bijna dagelijks. Hij is inderdaad hoog gepigmenteerd zoals Catrice zegt, ook een 3D design en een crèmige en zachtige poeder textuur. Ik ben het er volledig mee eens en hij is echt prachtig!

  • Tweekleuren, hooggepigmenteerde highlighter
  • Crèmige, zacht poedertextuur
  • 3D design
  • Veganistisch
  • Verkrijgbaar in 010 Pinch of Rose, 020 Icy Glaze en 030 Warm Embrace

Ingrediënten Catrice 3D highlighter Icy Glaze

MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ISODODECANE, ISOHEXADECANE, PHENYL TRIMETHICONE, SILICA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, MAY CONTAIN/[+/-]: CI 16035 (RED 40 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Deze highlighter is echt prachtig en gebruik hem dus elke dag nu. Catrice doet een belofte die ze wat mij betreft waarmaken. Je moet echt wel opletten dat je niet teveel aanbrengt omdat het heel veel pigment bevat. Dat is beter dan weinig, maar ook gelijk wel een punt om goed mee uit te kijken dus. Bij mij blijft deze highlighter de hele dag goed zitten. Wat mij betreft een super goede highlighter voor een mooie prijs.

Je kunt hem onder andere aanschaffen bij Kruidvat voor €3,99

Lees ook:
L.O.V. the matte x metallic eyeshadow palette
Action Glow & Highlights palette
7x prachtige Makeup Revolution London + korte reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *