Goodiebox April 2019 Dancing in the rain

goodiebox april 2019 dancing in the rain

De Goodiebox April 2019 met de naam Dancing in the Rain viel ook weer op de deurmat. Nou ja, de postbezorger stond aan de deur om hem af te geven. Ik heb al vaker de inhoud van de Goodiebox laten zien en daarom natuurlijk ook de Goodiebox April 2019. Dit keer met een inhoud van Miqura, Fulgent World, Goodiebox zelf, Daily Concepts, Nails Inc. en Human + Kind. Merken die ik grotendeels niet echt ken, maar al te leuk is om te laten zien. Oh, en ik heb een nieuwe plugin zodat je gemakkelijk naar de producten kunt gaan als je op de cijfers klikt :)

Goodiebox April 2019 Dancing in the Rain

[lookbook id=”52898″ show-legend=”true” show-desc=”true” show-reveal=”true”]

Op bovenstaande foto zie je de inhoud van de Dancing in the Rain editie van de Goodiebox. Dit keer zitten er 6 full size producten in volgens het team zelf, maar dat vind ik best een beetje een gek statement als ik eerlijk ben. Een scrubber, een bokkepoot en een haarborstel heb je natuurlijk alleen maar in ‘full size’. Uiteraard zit er wel weer een klein boekje bij met de omschrijvingen van de producten. Dit ga ik je natuurlijk ook vertellen!

Miqura Hair Steam Mask – €9,50

Dit wegwerp haarmasker laat droog haar weer dansen van geluk. Het bevat voedende ingrediënten als arganolie, zijde-aminozuren en essentiële oliën. Het gebruik: was je haar en dep het zachtjes droog. Als je langer haar hebt, bind het dan bij elkaar in een losse knot. Doe het haarmasker op en laat het 10-15 minuten inwerken. Spoel of was het uit. Het resultaat: zo uit de kappersstoel!

Fulgent World bokkepoot nagelverzorging – €13,00

Deze bokkepoot comes in handy. Het is een nagelriem pusher en een nagelcleaner in één. Schone, hygiënische nagels zijn vanaf nu de nieuwe standaard. De hoeken zijn afgerond, waardoor de nagel niet wordt beschadigd. De nagelriemen kunnen zacht naar achteren worden geduwd zodat je nagels alle ruimte hebben om te groeien.

Goodiebox detangler brush – €14,95

Kam en stijl je haar met Goodiebox’s eigen Detangler Brush, ook wel de ‘WONDER’ borstel genoemd. Deze professionele en zachte anti-klit borstel is niet te vergelijken met andere borstels. Het ontwart zowel nat als droog haar en kan gebruikt worden vanaf je haaraanzet. Minimale haarbreuk met een vol en gezond resultaat. Bij dagelijks gebruik van deze Detangler Brush verhoog je niet alleen de glans in je haar, ook je positieve mind.

Daily Concepts exfoliating body scrubber – €6,95

Deze lekkere bodyscrubber is je beste vriend wanneer je vol enthousiasme onder de douche springt. Het verwijdert op milde wijze dode huidcellen op gevoelige gebieden en op de plekken die een beetje meer exfoliatie kunnen gebruiken. De scrub geeft het beste resultaat wanneer je hem in cirkelvormige bewegingen over je lichaam aanbrengt. Het label vervaagt tijdens gebruik. Een beetje feest onder de douche!

Nails Inc. Anti social climber nail polish – €11,00

Als je ergens blij van kan worden, dan is het wel van een mooie kleur op je nagels. Deze roze kleur heeft een klassieke elegantie en is de ultieme finishing touch voor mooie, verzorgde handen. Voor een langdurig effect raden we je aan om altijd een base en top coat te gebruiken. Bij het aanbrengen van deze kleur krijg je een gegarandeerd happy gevoel die je voorlopig ook niet meer kwijtraakt.

Human + Kind shower mousse – €9,95

Dat wordt dansen onder de douche met de luxe Shower Mousse van het vegan merk Huma + Kind. De heerlijke geur geeft je een instant happy mood en prikkelt al je zintuigen. Allergievrij en vol natuurlijke extracten waardoor het zelfs geschikt is voor de allerdroogste huidtypes. Verpak je lichaam in de zachte schuim en voel je even in de wolken met het schone en zachte resultaat. Volmaakt geluk voor je huid.

Lees ook:
Goodiebox maart 2019 – Back to the roots
Goodiebox Powered By van februari 2019, what’s in it?
Goodiebox januari 2019 Keep it fresh, wat zit erin?
Goodiebox x Rituals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *