Makeup Revolution Skin Kiss highlighter Ice Kiss

makeup revolution skin kiss highlighter

Bij het Winter Wonders event van Kruidvat kregen we aan het einde een mooie goodiebag waarin deze prachtige Makeup Revolution Skin Kiss highlighter Ice Kiss zat. Nu gebruik ik bijna dagelijks highlighter dus was heel erg benieuwd hoe deze zou zijn. In de verpakking is hij in ieder geval al heel erg mooi en ben benieuwd of hij mijn Catrice 3D highlighter in Icy Glaze kan verslaan. Die gebruik ik namelijk nu dagelijks. Hij ziet er in ieder geval al prachtig uit en is ook nog eens een flink grote verpakking met 14 gram aan product. Kijk mee!

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter Ice Kiss is een ultra gepigmenteerde highlighter. Deze prachtige highlighter kan gebruikt worden op zowel gezicht als lichaam. De highlighter heeft een zachte formule en is ultra blendable. Geniet langdurig van jouw look met deze longlasting en vegan highlighter. Vegan en glutenvrij.

Makeup Revolution Skin Kiss highlighter Ice Kiss

makeup revolution skin kiss highlighter swatch

Dit is de eerste swatch die ik maakte van de Makeup Revolution Skin Kiss highlighter Ice Kiss. Ziet er niet slecht uit, toch? Vind ik ook niet! Het is een wat koelere kleur en dat maakt mij niet echt uit. Ik vind een gouden glans mooi maar een koelere kleur draag ik ook met plezier. En dan de naam ‘Ice Kiss’ vind ik zo leuk bedacht. En ik vind natuurlijk mijn foto’s ook wel goed gelukt, haha! Ben wat aan het experimenteren met verschillende achtergronden en dit is wel mijn favoriet op dit moment, vandaar dat je daar foto’s van ziet. Ja, de eerste indruk is heel erg goed.

makeup revolution skin kiss highlighter ice kiss

En dit is de highlighter op mijn gezicht. Hij voelt echt heel zacht en romig aan en bevat veel pigment. Hier heb ik maar een heel klein beetje aangebracht maar het ‘shined’ erover. De naam Ice Kiss past er precies bij, want het is wel een ijzige kleur. Hij valt in ieder geval lekker op. Op de bovenstaande foto heb ik het aangebracht met een ietwat grotere kwast, dus met een kleinere kwast kun je het veel preciezer aanbrengen. Hij zal dan ook goed te zien zijn omdat hij zo goed gepigmenteerd is. Eigenlijk denk ik wel dat hij mijn Catrice highlighter kan vervangen. Deze is net wat beter zichtbaar. Als je echt van een subtiele highlighter houdt dan zou ik deze niet aanschaffen en gaan voor een die iets minder zichtbaar is. Deze is wel goed op te bouwen maar heeft direct al veel pigment.

Wat mij betreft is deze highlighter wel echt een aanrader en je krijgt er 14 gram aan product voor terug, wat een flinke hoeveelheid is. De highlighter in totaal is ongeveer net zo groot als mijn hand.

Makeup Revolution Skin Kiss Highlighter Ice Kiss is verkrijgbaar bij o.a. Boozyshop voor €6,95. Andere prachtige highligters van Makeup Revolution kun je ook vinden bij Boozyshop. Ook is Makeup Revolution verkrijgbaar bij bol.com.

Lees ook:
Makeup Revolution Ultimate Brush Collection
Makeup Revolution Lip Advent Calendar (de inhoud!)
5x Makeup Revolution cream lipstick uit de Lip Advent Calendar
5x Makeup Revolution matte lipsticks uit de Lip Advent Calendar

10 Reacties

 1. 11 december 2018 / 19:19

  Wat een prachtige highlighter en hij staat je mooi! Ik heb deze ook, maar heb hem nog niet gebruikt. Je maakt me zeker nieuwsgierig om hem er morgen ook eens bij te pakken 🙂

  • Mariska
   Auteur
   11 december 2018 / 21:03

   Dank je wel! Ja zeker doen, hij is echt prachtig!

 2. Tamara
  11 december 2018 / 16:14

  Staat jou goed, die highlighter!

 3. 11 december 2018 / 08:28

  Erg mooi, ik hou ook zeker van zo’n glansje! Ik heb nu zo’n shimmer Brick van Bobbi Brown in gebruik. Volgens mij is dat officieel als highlighter bedoeld maar ik gebruik hem als blusher, het resultaat is erg mooi.
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – Furla Metropolis Vermiglio portemonneeMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   11 december 2018 / 21:02

   Oh die van Bobbi Brown wil ik ook nog eens proberen. Ben daar zo benieuwd naar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.