Mijn ideale bloghoek setting

canon g7x

Ik vond het wel eens leuk om een artikel te schrijven over hoe ik het liefst mijn bloghoek ingericht heb. Gewoon over hoe ik het liefste met mijn blog bezig ben, wat ik doe, wat ik erbij heb en wat bij mij voor afleiding zorgt. Maar natuurlijk ook mijn ideale bloghoek setting. Niet dat ik mij altijd aan mijn ideale setting hou, maar het gaat om het idee. Meestal wel trouwens! Een ding is altijd wel zeker; rondom mij en mijn laptop is het wel bijna altijd een grote rommel als ik bezig ben. Maar hé, dat schijnt er bij te horen 😉

Op mijn bureau

Op mijn bureau staat uiteraard mijn laptop waarmee ik alles doe. Ook heb ik vaak mijn random reader van de Rabobank bij de hand, mijn pinpas en geurkaarsjes. Zeker nu het weer kouder wordt vind ik het heerlijk om lekkere geurkaarsen op mijn bureau naast mij te hebben staan. Op dit moment heb ik er 2 van Glade. Een is ‘Relaxing Zen’ en een is een soort appel, kaneel en kruiden kaars. Die heb ik vanmiddag pas gekocht, maar vind ik nu al helemaal lekker. Echt zo’n lekkere herfstgeur. Daarnaast heb ik mijn roze flamingo van Xenos met lichtjes, pennenbakjes met mijn pennen met logo, een brander voor mijn waxmelts en mijn to do list. Die laatst vergeet ik vaak wel weer, helaas.. Ook ligt mijn camera in de buurt, mijn marmeren decoratiefolie en hier en daar wat verdwaalde nagellak en andere producten.

Eten en drinken

Super vaak zit ik in de avond natuurlijk achter mijn bureau en dan drink ik graag thee. Zeker nu dat het wat kouder is staat de verwarming erbij aan en vind ik het heerlijk om thee te drinken. Ik heb op dit moment echt teveel thee, veel te veel. De smaak die ik het liefste drink is van Pickwick Wintergloed, Pickwick Herfststorm of een appel kaneel thee die ik toevallig vond bij de Jumbo. Die laatste is helaas wel bijna op. Oh ja, ook is de kruidenthee van Kruidvat erg lekker! Is de ‘warming’ variant. Heerlijke smaak voor de herfst ook. Eten doe ik bijna niet eigenlijk. Drinken wel altijd. Naast thee hou ik er ook wel van om een Red Bull open te trekken die lekker koud is 🙂

Websites, tv en radio

Ik draai mijn tv altijd zo dat ik onder het bloggen gewoon mijn favoriete programma’s op tv kan kijken. Met een scheef oog. Nu ik dit artikel typ heb ik dat niet, nu heb ik de radio aangezet ook via de tv, en luister Q-Music. Doe ik ook wel eens dus als er niets op tv is. En meestal is er rond dit tijdstip (lees: 14:34 op woensdagmiddag) niet echt iets noemenswaardigs op tv. Vandaar gewoon lekker de radio aan! Vind de muziek van tegenwoordig ook weer een stuk leuker dan de muziek dat de afgelopen jaren veel gedraaid werd. Dit is gewoon wat vrolijker en leuker 🙂

Lees ook:
Mijn werkplek in het nieuwe huis
Lunchen bij Van der Valk Hoorn
12 allerleukste thee mokken voor de herfst
Betaalde content op een blog vervelend en tv niet?

Hoe ziet jouw favoriete bloghoek eruit?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook