Mijn ideale bloghoek setting

Mijn ideale bloghoek setting

Ik vond het wel eens leuk om een artikel te schrijven over hoe ik het liefst mijn bloghoek ingericht heb. Gewoon over hoe ik het liefste met mijn blog bezig ben, wat ik doe, wat ik erbij heb en wat bij mij voor afleiding zorgt. Maar natuurlijk ook mijn ideale setting. Niet dat ik mij altijd aan mijn ideale setting hou, maar het gaat om het idee. Meestal wel trouwens! Een ding is altijd wel zeker; rondom mij en mijn laptop is het wel bijna altijd een grote rommel als ik bezig ben. Maar hé, dat schijnt er bij te horen 😉

Op mijn bureau

Op mijn bureau staat uiteraard mijn laptop waarmee ik alles doe. Ook heb ik vaak mijn random reader van de Rabobank bij de hand, mijn pinpas en geurkaarsjes. Zeker nu het weer kouder wordt vind ik het heerlijk om lekkere geurkaarsen op mijn bureau naast mij te hebben staan. Op dit moment heb ik er 2 van Glade. Een is ‘Relaxing Zen’ en een is een soort appel, kaneel en kruiden kaars. Die heb ik vanmiddag pas gekocht, maar vind ik nu al helemaal lekker. Echt zo’n lekkere herfstgeur. Daarnaast heb ik mijn roze flamingo van Xenos met lichtjes, pennenbakjes met mijn pennen met logo, een brander voor mijn waxmelts en mijn to do list. Die laatst vergeet ik vaak wel weer, helaas.. Ook ligt mijn camera in de buurt, mijn marmeren decoratiefolie en hier en daar wat verdwaalde nagellak en andere producten.

Eten en drinken

Super vaak zit ik in de avond natuurlijk achter mijn bureau en dan drink ik graag thee. Zeker nu dat het wat kouder is staat de verwarming erbij aan en vind ik het heerlijk om thee te drinken. Ik heb op dit moment echt teveel thee, veel te veel. De smaak die ik het liefste drink is van Pickwick Wintergloed, Pickwick Herfststorm of een appel kaneel thee die ik toevallig vond bij de Jumbo. Die laatste is helaas wel bijna op. Oh ja, ook is de kruidenthee van Kruidvat erg lekker! Is de ‘warming’ variant. Heerlijke smaak voor de herfst ook. Eten doe ik bijna niet eigenlijk. Drinken wel altijd. Naast thee hou ik er ook wel van om een Red Bull open te trekken die lekker koud is 🙂

Websites, tv en radio

Ik draai mijn tv altijd zo dat ik onder het bloggen gewoon mijn favoriete programma’s op tv kan kijken. Met een scheef oog. Nu ik dit artikel typ heb ik dat niet, nu heb ik de radio aangezet ook via de tv, en luister Q-Music. Doe ik ook wel eens dus als er niets op tv is. En meestal is er rond dit tijdstip (lees: 14:34 op woensdagmiddag) niet echt iets noemenswaardigs op tv. Vandaar gewoon lekker de radio aan! Vind de muziek van tegenwoordig ook weer een stuk leuker dan de muziek dat de afgelopen jaren veel gedraaid werd. Dit is gewoon wat vrolijker en leuker 🙂

Lees ook:
Mijn werkplek in het nieuwe huis
Lunchen bij Van der Valk Hoorn
12 allerleukste thee mokken voor de herfst
Betaalde content op een blog vervelend en tv niet?

Hoe ziet jouw favoriete bloghoek eruit?

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

9 reacties op “Mijn ideale bloghoek setting

  1. Meestal zit ik aan tafel of bij de tv op de bank. En op de bank kan ik dan ook meestal half nog wat tv. Ik zou het wel willen, een eigen bureau, een eigen plekje. Maar dat is er nog niet van gekomen. Wie weet ooit… Het lijkt me wel handig namelijk.

  2. Mijn bloghoekje is een rommeltje haha. Ik zit meestal aan mijn bureau en daarop dump ik allerlei papieren omdat ik meestal te lui ben om ze gelijk netjes op te bergen. Verder liggen er wat notitieboekjes, leesboeken, mijn e-reader, mijn camera, boxen voor muziek, een lamp en mijn dagelijkse make-up, kwasten en lipsticks staan er. Ik maak me namelijk ook altijd op aan mijn bureau. Verder staat er meestal wel een glas met water. Oh en mijn laptop uiteraard;-)

    Kaarsen vind ik trouwens een goed idee. Maakt het een stuk gezelliger en dan brand ik ook nog eens wat:-p

  3. Ik heb ook altijd een kopje thee naast de laptop. Nu ik zwanger ben, heb ik er ook vaak wat lekkers bij haha. Ik zit meestal aan de keukentafel en soms op de bank met mijn laptop op schoot.

  4. Ik zit vaak op de bank, BBC First aan en wat rommeltjes om mij heen. In de achterkamer liggen de spullen die ik tzt wil fotograferen en uiteraard mijn notitieboek erbij voor al mijn aantekeningen. Ooit wil ik wel een eigen kamer met bureau, maar dan moet er een kind uit huis.haha. Dat duurt nog wel eventjes, geen kamers over helaas.

  5. Gezellig… kopje thee hoort er eigenlijk wel bij.
    Ik zit ook aan mijn bureau. En kan met mijn stoel rollen van nagellak tafel naar bureau en fotosetting.

  6. Wat een leuk artikel! Zelf zit ik echt overal en nergens in huis, haha. Maar ideaal is toch wel aan mijn bureau met een kop thee of koffie en gezellige lampjes. TV kijken kan ik overigens echt niet als ik blog, want dan komt er niks van het bloggen haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.