H&M Full-on Fuchsia

h&m full-on fuchsia

Kijk, hier zijn we weer met een lak van H&M, namelijk H&M Full-on Fuchsia. Ik kan je verklappen dat dit bijna de laatste is van het hele stel dat ik laatst kocht. Full-on Fuchsia is zoals de naam al zegt een beetje een fuchsia kleur. Een kleur van donker roze wat neigt naar paars. Ik zal je alvast een ding verklappen; deze foto’s zijn niet gemaakt met mijn spiegelreflex camera Canon 600D, maar met de Canon G7X compactcamera die ik heb gekocht. Was gewoon benieuwd of ik daar ook kwalitatief goede foto’s mee kon maken.. oordeel zelf :)

Lees ook: H&M Tickled Pink

H&M Full-on Fuchsia

h&m full-on fuchsia

Als ik naar deze twee foto’s kijk valt het me niet tegen :) Goed, terug naar de nagellak! Deze kleur vind ik eigenlijk net wat mooier voor de wat koudere dagen zoals in de herfst. Niet echt voor de zomer en lente, dan draag ik liever wat frissere kleurtjes. Toch vind ik hem wel heel mooi, maar bewaar ik hem dus liever nog eventjes.

h&m full-on fuchsia
h&m full-on fuchsia
h&m full-on fuchsia

H&M Full-on Fuchsia is wederom een lak die dekt in een laagje, maar net wat mooier dekt in twee laagjes. Op de foto’s draag ik dan ook twee laagjes. Hij droogt ook best wel snel waardoor je gemakkelijk snel het volgende laagje eroverheen kan doen. Nu dat ik naar de foto’s zit te kijken lijkt de kleur misschien wel iets meer roze op de foto dan daadwerkelijk het geval is. Het komt wel goed in de buurt hoor, maar hij is net wat donkerder en iets paarser. Evengoed prachtig!

Je kunt H&M Full-on Fuchsia kopen bij H&M en daar kost hij €4,95. Voor deze prijs krijg je een nagellak met 8ml aan inhoud. Zelf raad ik de lakjes van H&M echt wel aan. De kleuren zijn leuk (en het zijn er superveel!) en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Voor een gemiddelde lak betaal je dit op zich ook wel.

Lees ook:
Primark nagellak Chianti & Ballerina
Essie Lounge Lover
Catrice ICONails Johnny Deep & Ready to grape off

Heb jij al een nagellak van H&M?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *