Lucky List #9 (layout verandering en echtepostiscool)

lucky list

Wegens omstandigheden alweer een paar weken geleden maar daarom nu wel weer de hoogste tijd om online te zetten. Behalve de dingen die wat minder leuk waren, zoals met mijn vader wat helaas nog steeds speelt, zijn er natuurlijk ook weer fijne en leuke dingen geweest. Zowel kleine als de wat grotere dingen. Maar hey, wie het kleine niet eert is het grote niet weerd ;) En daar ben ik het meer dan mee eens moet ik zeggen. Ik geniet zelf vaak enorm van de kleine dingen juist! Je leest meer over o.a. echtepostiscool.

Dagen vrij

Afgelopen vrijdag had ik mijn laatste werkdag bij de baan waar ik zo goed als 12 jaar voor gewerkt heb (met 2 kleine tussenpozen). Ik leefde er direct naartoe toen ik de datum wist, maar toch voelde het ook wel weer vreemd toen het vrijdagmiddag 17:00 uur was. Het idee dat ik nooit meer het werk zou moeten doen wat ik deed. Ik was echt toe aan iets anders. Maandag en dinsdag (vandaag, dinsdag, als ik dit schrijf) en woensdag ben ik lekker vrij. Woensdag kwam er nog bij omdat dit mijn vrije dag wordt in de week :) Komt goed uit! Ik kan je zeggen dat ik daar heerlijk van aan het genieten ben, hoor.

Mijn blog is veranderd

Mijn blog is qua uiterlijk wel een beetje veranderd. Ja, weer. Als je nu naar de homepage gaat zie je dat er een zogenaamde ‘lijst’ layout wordt weergegeven. Dit wilde ik eigenlijk al een tijdje maar zat helaas niet als optie in dit template die ik kocht. Ik heb Pipdig een email gestuurd met de vraag of zij dit voor mij konden maken en jawel, dit konden zij tegen een kleine vergoeding. Nogmaals mensen, mocht je een mooie template willen én goede service, koop er een bij Pipdig. Ik ben er echt heel blij mee en vind het wel overzichtelijk :) Vind het altijd fijn dat als ik op een blog kom, ik een goed en snel overzicht krijg van de laatste artikelen. Dit vind ik de perfecte uitkomst!

Bezig zijn met mijn nieuwe werk

Zo nu en dan ben ik achter de schermen al een beetje bezig met mijn nieuwe baan. Alhoewel ik officieel nog niet ben begonnen (donderdag pas), vind ik het wel super leuk om de Nederlandse bloggers al te voorzien van antwoorden, tips te geven en uit te leggen waarom Linkpizza gewoon erg handig is. Want dat is het! Check Linkpizza.com voor meer info :) En vraag maar raak! Merk dat ik het echt enorm leuk vind om mensen te helpen met hun blogs en tips en tricks te geven.

echtepostiscool

Ah, dit was zo enorm leuk om te doen! Eerder had ik hier wel al over gelezen, maar toen was ik helaas te laat om mee te doen. Nu kon ik me gelukkig nog op tijd aanmelden en heb dit dan ook direct gedaan. Even later kreeg ik een email met mijn ‘lootje’ en gisteren heb ik een aantal leuke cadeautjes gekocht voor diegene. Vond het zo leuk om weer eens creatief bezig te zijn, alleen mijn inpak kunsten zijn niet helemaal vlekkeloos, haha. Ik ga je wat fotootjes laten zien die ik ook op Instagram had gezet. Op Instagram kun je dus jouw creaties posten met echtepostiscool.

Heb jij weleens gehoord van echtepostiscool?

#echtepostiscool

Een foto die is geplaatst door Mariska (@doormariska) op

hopelijk vind de ontvanger het een leuk pakketje! wel heel leuk zo creatief bezig zijn, ondanks dat ik er niet heel goed in ben :) #echtepostiscool

Een foto die is geplaatst door Mariska (@doormariska) op

En, oh ja, de Canon 70D die ik had heb ik uiteindelijk omgeruild voor de Canon G7X! Daar ga ik nog een apart artikel over schrijven. Maar omdat ik blij word van de Canon G7X komt die wel even in dit artikel voor ;)

Lees ook:
Mijn blog wishlist (fotografie)
#echtepostiscool pakketje ontvangen
Lucky List #7 (nieuwe baan in blog wereld?!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *