H&M Tickled Pink

H&M tickled pink

Nog niet zo heel lang geleden deed ik best een grote bestelling bij H&M en zaten daar ook best wel veel nagellakjes bij. Ik heb er al een paar laten zien en vandaag laat ik je H&M Tickled Pink zien. H&M Tickled Pink is echt een hele mooie roze kleur die ook best wel fel is eigenlijk. Een felle barbie roze kleur. Mijn camera kan hem zelfs niet eens goed aan qua kleur, dus op de foto’s zie je de kleur die er het dichtste bij komt ;) Ik kan de kleur ook niet perfect terug krijgen in de foto want dan krijg je weer vertekeningen van anderen gedeelten van de foto en dat is niet de bedoeling. Goed, kijk mee!

H&M Tickled Pink

H&M tickled pink

De kleuren die H&M heeft (en die ik zelf heb gekocht) vind ik leuk! Niet alleen de kleuren vind ik heel leuk maar ook de flesjes zien er heel erg schattig uit vind ik. Het is een klein flesje, witte dop en achterop zit er een doorzichtige sticker met in gouden letters de naam van de lak. Sowieso vind ik het altijd wel leuk als de lak een naam heeft en die op het flesje staat. Verder is het gewoon leuk om naar te kijken :)

H&M tickled pink
H&M tickled pink
H&M tickled pink

Oeps, deze laatste foto is helaas een beetje bewogen zie ik. Maar zoals je ziet is de kleur echt een mooie, ietwat felle barbie roze kleur. Zelf hou ik daar wel van! Qua dekking heb je dit keer wel echt twee laagjes nodig om het mooi egaal te krijgen. De lak droogt vrij snel, dus je kunt er snel een tweede laagje bovenop smeren.

H&M Tickled Pink is vanzelfsprekend alleen te koop bij H&M en kost €4,95. Ze hebben echt superveel kleuren dus neem vooral even een kijkje! :)

Lees ook:
W7 Pink Mirror
Essence Whatever!
P2 Techno chrome polish 030 Bronze Cut & 040 Pink Spark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *