Essie Lounge Lover

essie lounge lover

banner passief inkomen membership rowena rousseau

De laatste tijd heb ik best wel veel Essie nagellak erbij gekregen. Zowel zelf gekocht als ontvangen van een PR bureau. Nu kon ik het niet laten om Essie Lounge Lover te laten liggen. Ik had hem namelijk al op veel blogs en Instagram voorbij zien komen en vond hem werkelijk waar prachtig! Zo’n roze kleur dacht ik nog niet te hebben dus nam ik hem snel mee.

Lees ook: Catrice Orange County

Essie Lounge Lover

essie lounge lover

Essie Lounge Lover is een mooie lichtroze nagellak die uit de lente collectie van 2016 komt. Sowieso ben ik gek op alle soorten roze, maar deze trok toch wel mijn aandacht toen ik de swatches op andere blogs voorbij zag komen. Hij is ietwat fel (niet heel erg) en mooi lichtroze van kleur. Perfect voor zonnig weer en ik denk dat hij bij een gebruinde huid nog mooier zal staan. Helaas heb ik dan geen gebruinde huid (zelfs niet na uren in de zon), maar evengoed is hij prachtig!

essie lounge lover

De droogtijd is vrij snel en je hebt toch wel echt twee laagjes nodig om hem goed dekkend te krijgen. Misschien zelfs wel drie laagjes, maar dat is echt het uiterste. Op de foto’s draag ik twee laagjes. Twee laagjes vind ik ook niet erg om te dragen, dat doe ik immers bijna bij iedere nagellak die ik gebruik omdat de kleur dan vaak net iets mooier uitkomt.

essie lounge lover

Naast Essie Lounge Lover zijn er nog de volgende lakjes in deze collectie:
Essie high class affair
Essie sunshine state of mind
Essie off tropic
Essie pool side service
Essie shades on

Essie Lounge Lover is onder andere te koop bij Bol.com en kost €9,99. Essie bevat 13.5ml aan nagellak, dus daar kun je een mooi tijdje mee vooruit!

Lees ook:
Anny Urban Jungle nagellak
4x Hema nagellak

Wat vind jij van Essie Lounge Lover?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.