Essie Lounge Lover

by Mariska

De laatste tijd heb ik best wel veel Essie nagellak erbij gekregen. Zowel zelf gekocht als ontvangen van een PR bureau. Nu kon ik het niet laten om Essie Lounge Lover te laten liggen. Ik had hem namelijk al op veel blogs en Instagram voorbij zien komen en vond hem werkelijk waar prachtig! Zo’n roze kleur dacht ik nog niet te hebben dus nam ik hem snel mee.

Lees ook: Catrice Orange County

Essie Lounge Lover

essie lounge lover

Essie Lounge Lover is een mooie lichtroze nagellak die uit de lente collectie van 2016 komt. Sowieso ben ik gek op alle soorten roze, maar deze trok toch wel mijn aandacht toen ik de swatches op andere blogs voorbij zag komen. Hij is ietwat fel (niet heel erg) en mooi lichtroze van kleur. Perfect voor zonnig weer en ik denk dat hij bij een gebruinde huid nog mooier zal staan. Helaas heb ik dan geen gebruinde huid (zelfs niet na uren in de zon), maar evengoed is hij prachtig!

essie lounge lover

De droogtijd is vrij snel en je hebt toch wel echt twee laagjes nodig om hem goed dekkend te krijgen. Misschien zelfs wel drie laagjes, maar dat is echt het uiterste. Op de foto’s draag ik twee laagjes. Twee laagjes vind ik ook niet erg om te dragen, dat doe ik immers bijna bij iedere nagellak die ik gebruik omdat de kleur dan vaak net iets mooier uitkomt.

essie lounge lover

Naast Essie Lounge Lover zijn er nog de volgende lakjes in deze collectie:
– Essie high class affair
– Essie sunshine state of mind
– Essie off tropic
Essie pool side service
– Essie shades on

Essie Lounge Lover is onder andere te koop bij Bol.com en kost €9,99. Essie bevat 13.5ml aan nagellak, dus daar kun je een mooi tijdje mee vooruit!

Lees ook:
Anny Urban Jungle nagellak
4x Hema nagellak

Wat vind jij van Essie Lounge Lover?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?