Essie Lounge Lover

essie lounge lover

De laatste tijd heb ik best wel veel Essie nagellak erbij gekregen. Zowel zelf gekocht als ontvangen van een PR bureau. Nu kon ik het niet laten om Essie Lounge Lover te laten liggen. Ik had hem namelijk al op veel blogs en Instagram voorbij zien komen en vond hem werkelijk waar prachtig! Zo’n roze kleur dacht ik nog niet te hebben dus nam ik hem snel mee.

Lees ook: Catrice Orange County

Essie Lounge Lover

essie lounge lover

Essie Lounge Lover is een mooie lichtroze nagellak die uit de lente collectie van 2016 komt. Sowieso ben ik gek op alle soorten roze, maar deze trok toch wel mijn aandacht toen ik de swatches op andere blogs voorbij zag komen. Hij is ietwat fel (niet heel erg) en mooi lichtroze van kleur. Perfect voor zonnig weer en ik denk dat hij bij een gebruinde huid nog mooier zal staan. Helaas heb ik dan geen gebruinde huid (zelfs niet na uren in de zon), maar evengoed is hij prachtig!

essie lounge lover

De droogtijd is vrij snel en je hebt toch wel echt twee laagjes nodig om hem goed dekkend te krijgen. Misschien zelfs wel drie laagjes, maar dat is echt het uiterste. Op de foto’s draag ik twee laagjes. Twee laagjes vind ik ook niet erg om te dragen, dat doe ik immers bijna bij iedere nagellak die ik gebruik omdat de kleur dan vaak net iets mooier uitkomt.

essie lounge lover

Naast Essie Lounge Lover zijn er nog de volgende lakjes in deze collectie:
– Essie high class affair
– Essie sunshine state of mind
– Essie off tropic
Essie pool side service
– Essie shades on

Essie Lounge Lover is onder andere te koop bij Bol.com en kost €9,99. Essie bevat 13.5ml aan nagellak, dus daar kun je een mooi tijdje mee vooruit!

Lees ook:
Anny Urban Jungle nagellak
4x Hema nagellak

Wat vind jij van Essie Lounge Lover?

17 Reacties

 1. 19 april 2016 / 14:34

  Ware het niet dat ik al minstens 15 roze lakjes in de kast had staan, dan ging ik deze meteen halen, want wauw, wat mooi! Oké, misschien geef ik aan het eind van de week toch weer toe en belandt het lakje ‘per ongeluk’ in mijn boodschappentas 😉
  Lees het laatste blogbericht van Lottes Anekdotes – 25 before 25: update #4My Profile

 2. Jolet
  18 april 2016 / 20:22

  Ik ben heel erg van dit soort kleurtjes, vooral voor de zomer. Essie bevalt me goed wat dat betreft!

  • Mariska
   Auteur
   18 april 2016 / 18:07

   Hij is echt heel mooi maar in het echt nog wel een stukje feller! Dat kon mijn camera alleen niet aan.. en met Photoshop kon ik niet teveel doen.. 🙂

   • 18 april 2016 / 18:17

    Wel echt gaaf! Ik hou wel van felle kleuren, vooral als het roze is hihi. Dank je voor je berichtje 😉 .

  • Mariska
   Auteur
   18 april 2016 / 15:03

   Ja deze is zeker nu ook een van mijn favorieten geworden, zo mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.