Hema nail polish remover (dip & clean)

hema nail polish remover

Sinds de potjes nagellak remover op de markt kwamen was ik direct verkocht. Ik kocht er destijds eerst een van Bourjois maar in de tussentijd heb ik al van verschillende merken deze potjes geprobeerd. Zo had ik een nagellak remover van Essence, pot nagellak remover van Saffron en nu is het tijd voor de Hema nail polish remover (dip & clean) . Eigenlijk wist ik niet dat hij bestond en kwam ik hem per toeval tegen. Vandaag ga ik zeggen wat ik hiervan vind.

Hema nail polish remover (dip & clean)

hema nail polish remover

Eigenlijk is hij qua dip & clean nail polish remover (zoals het voluit heet..) niet heel vernieuwend. De pot is net zo groot als die van Essence en heeft alleen andere kleuren. Zelfs de inhoud is hetzelfde en ook de spons die erin zit is precies hetzelfde. Wat ik wel leuk vind is dat hij roze is met een zwarte dop. Ik hou van die kleurencombinatie! Een waarschuwing is wel; ruik niet aan het potje als de dop eraf is. Je valt nog net niet stijl achterover van de aceton geur die erin zit.

hema nail polish remover 2

Op de verpakking staat aangegeven hoe het precies werkt. Niks nieuws natuurlijk want iedereen kan bedenken hoe je je nagellak eraf haalt met zo’n potje. Wat mij wel opvalt is dat er op het potje staat dat je 15 seconden je vinger in het potje moet bewegen en dat vind ik wat aan de lange kant. Ik heb dit getest met een ‘normale’ kleur nagellak van twee laagjes en met drie of vier keer heen en weer gaan is de nagellak er praktisch al af. Daar heb je dus geen 15 seconden voor nodig.

hema nail polish remover 3

En dit zijn de ingrediënten die in dit potje te vinden zijn. Onderin zie je parfum staan en nu ik aan mijn nagels ruik nadat ik de nagellak van mijn nagels heb afgehaald ruik ik inderdaad wel een fruitige geur. Dit ruik je absoluut niet als je je neus aan het potje hangt als je het niet gebruikt hebt.

hema nail polish remover 4

En hier zie je het resultaat als ik net mijn nagellak eraf heb gehaald. Dit was twee laagjes dik en was een matte nagellak zonder glitter of andere poespas erin. Ik ben echt maar drie of vier keer heen en weer gegaan en het resultaat is prima! Het maakt goed schoon, mijn nagelriemen zijn niet uitgedroogd en er zit ook nog een lekker geurtje aan op het moment dat het een beetje is opgedroogd.

De Hema nail polish remover kost (maar!) €2,75 en is bijvoorbeeld online verkrijgbaar bij Hema. Hij is fijn in werking, lekker budget en eigenlijk ben ik hier naar op zoek. Nagellak met glitter of shimmer raad ik niet aan hiermee schoon te maken.

Lees ook:
Action waterproof make-up remover (Alvira 2 Phase)
Hema festival collectie make-up producten
Essence sponge nail polish remover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *