Hema nail polish remover (dip & clean)

door Mariska

Sinds de potjes nagellak remover op de markt kwamen was ik direct verkocht. Ik kocht er destijds eerst een van Bourjois maar in de tussentijd heb ik al van verschillende merken deze potjes geprobeerd. Zo had ik een nagellak remover van Essence, pot nagellak remover van Saffron en nu is het tijd voor de Hema nail polish remover (dip & clean). Eigenlijk wist ik niet dat hij bestond en kwam ik hem per toeval tegen. Vandaag ga ik zeggen wat ik hiervan vind.

Hema nail polish remover (dip & clean)

hema nail polish remover dip & clean
hema nail polish remover

Eigenlijk is hij qua dip & clean nail polish remover (zoals het voluit heet..) niet heel vernieuwend. De pot is net zo groot als die van Essence en heeft alleen andere kleuren. Zelfs de inhoud is hetzelfde en ook de spons die erin zit is precies hetzelfde. Wat ik wel leuk vind is dat hij roze is met een zwarte dop. Ik hou van die kleurencombinatie! Een waarschuwing is wel; ruik niet aan het potje als de dop eraf is. Je valt nog net niet stijl achterover van de aceton geur die erin zit.

Op de verpakking staat aangegeven hoe het precies werkt. Niks nieuws natuurlijk want iedereen kan bedenken hoe je je nagellak eraf haalt met zo’n potje. Wat mij wel opvalt is dat er op het potje staat dat je 15 seconden je vinger in het potje moet bewegen en dat vind ik wat aan de lange kant. Ik heb dit getest met een ‘normale’ kleur nagellak van twee laagjes en met drie of vier keer heen en weer gaan is de nagellak er praktisch al af. Daar heb je dus geen 15 seconden voor nodig.

En dit zijn de ingrediënten die in dit potje te vinden zijn. Onderin zie je parfum staan en nu ik aan mijn nagels ruik nadat ik de nagellak van mijn nagels heb afgehaald ruik ik inderdaad wel een fruitige geur. Dit ruik je absoluut niet als je je neus aan het potje hangt als je het niet gebruikt hebt.

En hier zie je het resultaat als ik net mijn nagellak eraf heb gehaald. Dit was twee laagjes dik en was een matte nagellak zonder glitter of andere poespas erin. Ik ben echt maar drie of vier keer heen en weer gegaan en het resultaat is prima! Het maakt goed schoon, mijn nagelriemen zijn niet uitgedroogd en er zit ook nog een lekker geurtje aan op het moment dat het een beetje is opgedroogd.

De Hema nail polish remover kost (maar!) €2,75 en is bijvoorbeeld online verkrijgbaar bij Hema. Hij is fijn in werking, lekker budget en eigenlijk ben ik hier naar op zoek. Nagellak met glitter of shimmer raad ik niet aan hiermee schoon te maken.

Lees ook:
Action waterproof make-up remover (Alvira 2 Phase)
Hema festival collectie make-up producten
Essence sponge nail polish remover

Gerelateerde artikelen

13 reacties

Marina 20 juni 2020 - 17:20

Thanks for the info! Definitely going to try this nail polish remover.

Reageer
femketje 7 februari 2016 - 15:20

zulke potjes werken altijd nice 😀

Reageer
Els 7 februari 2016 - 10:38

Zo fijn zo’n potje! Ik heb er eentje van de Action, daar ben ik ook heel blij mee!

Reageer
Evelien 7 februari 2016 - 00:38

Ik vind hem ook heel fijn!

Reageer
Frida 6 februari 2016 - 23:33

Hm..heb zo’n potje staan van Safron, maar nog nooit gebruikt..Dacht dat wordt vast een knoeiboel met vingers onder de kleurenzooi enzo..Maar dat valt op jouw hand ook erg mee 🙂 Denk dat ik het er van de week toch ook eens op ga wagen

Reageer
janine 6 februari 2016 - 22:16

Ik heb die van essence gehad en die werd na 3 weken erg smerig. En goed dat je waarschuwt geen glitters etc want dat deed ik wel en elke x bij gebruik kwamen de glitters weer op mijn nagels terecht.

Reageer
petra 6 februari 2016 - 22:00

Deze klinkt heel erg fijn, ik ben wel een fan van dit soort potjes…zo handig met normale nagellak, met glitternagellak vind ik ze fijn om de boel een beetje in los te weken…

Reageer
Mariëlle 6 februari 2016 - 18:28

Ik heb er nu een in de test van Kiko en die vind ik ook erg fijn. Maar deze ga ik ook onthouden!

Reageer
Marushi 6 februari 2016 - 18:25

Super handig product zeg! Ik kon deze nog niet. Zeker een keertje kopen. Ik vind de kleurencombinatie ook erg mooi. -x-

Reageer
Mandy 6 februari 2016 - 17:23

Eigenlijk ben ik normaal gesproken niet zo’n fan van zulke potjes, maar deze klinkt toch wel fijn!

Reageer
beautifulday4makeup 6 februari 2016 - 16:47

Blijft het sponsje goed vast zitten, want dat lijkt soms een probleem te zijn bij de iets goedkopere versies

Reageer
Mariska 6 februari 2016 - 16:50

Ja, die blijft bij mij wel zitten. Bij die van Essence ook trouwens.

Reageer
Darina 6 februari 2016 - 16:38

Dit lijkt me een hele prettige remover. Ga ik zeker proberen! Goede tip!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.