Super schattige Hema artikelen voor bloggers (en niet bloggers)

Super schattige Hema artikelen voor bloggers (en niet bloggers)

Zelf ben ik gek op de spulletjes van de Hema en ben dan ook blij dat ik een Hema op 2 minuten loop afstand van mijn huis heb zitten. Ik kom er ook altijd langs als ik naar de supermarkt moet lopen dus dat is helemaal niet vervelend 😉 Zo kocht ik er laatst bijvoorbeeld de mooiste én beste longlastig rode lipstick die ik toch wel redelijk vaak draag. Nu gaat het even niet over make-up maar andere leuke spulletjes die je als blogger zijnde écht wel heel enthousiast gaan maken. De leukste heb ik op de een rijtje gezet.

Super schattige Hema artikelen voor bloggers

Laten we beginnen met deze weekplanner van de Hema. Niets is handiger dan een weekplanner boven je bureau te hebben hangen waarop je alles direct kunt opschrijven zonder een boekje open te slaan. Je hebt hier ook de ruimte! Leukste is dat je er 75 magneetjes bij krijgt en een stift en wisser. Hij is 50x40cm.
Weekplanner van Hema vind je hier en kost €12,50.

Schriften heb je natuurlijk altijd wel nodig. Of je deze nu gebruikt voor het aankomende nieuwe schooljaar of dat je ze gewoon gebruikt om al je ideeen in op te schrijven.. hier zijn 4 leuke schriften van de Hema in één pakketje. Zelf vind ik de style erg leuk, precies de print van de Hema die ik leuk vind.
Schriften van de Hema vind je hier.

Dit is niet een normaal notitieboekje, maar heeft een hele leuke kaft waaruit je kan afleiden dat het een soort reisboekje is waarin je alles kan opschrijven van je reis. Hoe leuk? De kaft zelf vind ik al schattig.
Het reisboekje kost €3,00 en heeft A5 formaat.

Deze heb ik zelf ook gekocht toen ik hem zag, direct. Sinds ik mijn blog heb ik geschreven bij de Kamer van Koophandel moest ik natuurlijk wat investeren in goede en leuke dingetjes. Waaronder deze USB stick in lipstick met een geheugen van 8GB. Zelf gebruik ik het voornamelijk voor bestanden om een back up te hebben en deze bij de boekhouder in te kunnen leveren.
Deze USB stick in lipstick uitvoering kost €8,50. Maar mocht lipstick niet iets voor je zijn kun je ook kiezen uit de tompouce usb stick of de Takkie usb stick.


En voor de liefhebbers van ananas is deze ook nog: Ananas usb stick – €8,50 – 8GB


En als je er nu eentje wilt om toch nog een beetje aan de zomer te denken (die er nu al helemaal niet is).Ijsje usb stick – €8,50 – 8GB

Dit zijn de leukste artikelen die op voorraad zijn die ik voor je kon vinden! Er waren er nog veel meer online maar die waren niet op voorraad. En dat is een beetje zonde om die te linken natuurlijk voor als je het direct wilt kopen 😉

Wat is jullie favoriet?
 

27 Reacties

 1. Lisa
  13 augustus 2015 / 12:28

  Te gek al die kleine prullen die je eigenlijk niet nodig hebt!

 2. 3 augustus 2015 / 08:56

  Leuke spulletjes. Wat is je blog trouwens leuk geworden, ben al een lange tijd niet langs geweest, mijn complimenten dat je dit zelf doet!
  Lees het laatste blogbericht van Nicky – Review | W7 Africa blushMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   3 augustus 2015 / 09:00

   Ah lief Nicky! Maar deze layout heb ik niet zelf gemaakt maar Is een gekocht template. De kleuren en wat maten heb ik wel aangepast 🙂 leuk dat je weer komt kijken!

 3. 31 juli 2015 / 21:48

  Ik denk dat ik de ananas usb het leukste vind! Maar die weekplanner is wel handig, ik wist zelf niet dat je dat kon kopen bij Hema… eerlijk gezegd ben ik niet zo goed in plannen dus misschien moet ik het wel aanschaffen haha!

 4. 31 juli 2015 / 11:08

  Aaah, hema heeft zulke leuke spulletjes! Elke keer vind ik er wel weer wat.

 5. 31 juli 2015 / 10:24

  Ik vind die USB-sticks echt heel gaaf! Ik gebruik ze alleen eigenlijk nooit omdat ik een externe harde schijf gebruik, maar mocht ik er ooit eentje nodig hebben dan koop ik hem zeker wel bij Hema 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Dinja – OOTD 26 juli 2015My Profile

 6. Manon
  30 juli 2015 / 23:19

  Leuke blogpost! Sinds een jaar of 2/3 heeft Hema echt leuke dingen. Good job, Hema!

 7. Evelien
  30 juli 2015 / 22:51

  Wat een superleuke kantoorartikelen bij Hema! Die weekplanner is leuk joh, en die USB sticks ook <3

 8. Danielleeee
  30 juli 2015 / 19:43

  Super leuke items, die usb sticks zijn zo funny !

 9. 30 juli 2015 / 18:44

  wat en schattige spulletjes, daar word je gewoon hebberig van…

 10. Ina
  30 juli 2015 / 18:31

  Ik vind het lipstickje zo leuk!

 11. 30 juli 2015 / 17:27

  Dat reisboekje en die ananas USB-stick zijn echt iets voor mij! Al vind ik bijna alles uit de Hema leuk haha x

 12. 30 juli 2015 / 17:06

  De weekplanner lijkt me echt een uitkomst. Vooral nu ik de laatste tijd zo heerlijk chaotisch ben haha.

 13. Manon
  30 juli 2015 / 16:52

  hema heeft altijd leuke dingen. Ik moet nog een usb stick hebben

 14. 30 juli 2015 / 16:09

  I lovvvee Hema! Leuk hoor al die spulletjes! Ze hebben er ook van die leuke notietieblokjes met BLOG er op…cute!

 15. Anita
  30 juli 2015 / 14:47

  Ik ben echt verliefd op alle spulletjes van Hema!

 16. NailTalk
  30 juli 2015 / 14:24

  Hema heeft altijd zulke leuke dingetjes he… Heerlijk daar rond te lopen en te shoppen! Vind de weekplanner wel een topper!

 17. 30 juli 2015 / 12:39

  Ja dier planner had ik ook. echter weggedaan want na een half jaar kreeg ik de stift er niet meer zo goed af. Heb nu een nieuwe van de XENOS waar ik niet op ga schrijven maar dingen op ga plakken. Zo blijft het bord schoon. Hema heeft erg leuke dingen<3

 18. 30 juli 2015 / 10:43

  De weekplanner heb ik ook, ideaal! Die Ananas usb heb ik nog niet gezien, super gaaf. Ik heb de lipstick hiervan 🙂

 19. Lisette
  30 juli 2015 / 10:00

  Die usb sticks zijn echt super leuk!

 20. 30 juli 2015 / 09:07

  Hema heeft inderdaad leuke hebben dingentjes. Ik vind vooral de ananas usb stick leuk.

 21. Patricia Schmitz-Heres
  30 juli 2015 / 07:04

  Leuke spulletjes hoor! Zelf heb ik de hema niet zo dichtbij zitten als jij maar ik mag er altijd graag even rondlopen. En schriften kan je inderdaad niet genoeg hebben haha.
  Lees het laatste blogbericht van Patricia Schmitz-Heres – Food | Wat zijn mijn valkuilen?My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.