Giorgio Armani Si Passione intense eau de parfum

giorgio armani si passione intense eau de parfum

Giorgio Armani Si Passione intense eau de parfum stond op mijn verlanglijstje nadat ik een proefje per post thuis had ontvangen. Dat was niet de ‘intense’ versie maar gewoon de reguliere Si Passione. Si Passione intense is een oriëntaals bloemige geur die dit jaar is uitgebracht. Ik heb hem getest en schrijf nu mijn mening over dit parfum. Is hij echt zo lekker intens?

[content-egg-block template=offers_list]

Lees ook: Guerlain Mon Guerlain Intense eau de parfum review en Dolce & Gabbana The Only One Intense eau de parfum review

Giorgio Armani Si Passione intense eau de parfum

Sì Passione Intense Eau de Parfum van Giorgio Armani, vangt de sfeer die ontstaat door de ervaring van échte passie. De iconische Sì signatuur, zwarte bessen nectar, is vermengd met een intenser bloemenhart dat bestaat uit een duo van jasmijn. Dit wekt een krachtige, natuurlijke energie op, die versterkt wordt door patchoeli-essentie en vanille-extract. Als ode aan de sprankelende vrouwelijkheid, bejubelt Sì Passione Intense Eau de Parfum het contrast en de dualiteit tussen een bloemige tederheid en de intensiteit van passie.

Het is een vrij simpele flacon maar wel in een hele mooie krachtige kleur rood. Ik hou ervan! En de geur is heel vrouwelijk. Ik moet eerlijk zeggen dat ik normaal niet voor echt fruitige of intens bloemige geuren ga, maar deze vind ik heerlijk. Hij is echt intens en je blijft hem super lang ruiken. De houdbaarheid is wat mij betreft prima in orde en je ruikt hem ook best een lange tijd om je heen. Niet te intens, maar wel lekker aanwezig. De geurnoten zijn als volgt:

  • topnoot: zwarte bessenstroop
  • hartnoot: jasmijn
  • basisnoten: witte musk, patchouli, ceder en vanille

Ik ben erg blij met deze Giorgio Armani Si Passione Intense en gok dat ik hem vaker ga dragen als het wat mooier weer is. Hij is nu ook lekker met dit koudere weer, maar vind hem net wat meer ‘zonnig’. Het parfum krijgt een mooi plekje in mijn stash :)

Giorgio Armani Si Passione eau de parfum is o.a. verkrijgbaar bij ICI Paris XL, Douglas en bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *