Guerlain Mon Guerlain Intense eau de parfum review

guerlain mon guerlain intense eau de parfum

Even geleden schreef ik over het parfum Guerlain Mon Guerlain, die ik op de gok had gekocht. En laat dat nou echt een van mijn favoriete geuren zijn die ik vaak heb gedragen dit jaar. Op het moment dat ik zag dat er ook een Guerlain Mon Guerlain Intense eau de parfum was bestelde ik die natuurlijk ook. Ik hou van intens! Inmiddels heb ik hem alweer even maar wil er toch een blogpost over schrijven. Hij is het zo waard :)

?wi=270660&ws=

Guerlain Mon Guerlain Intense eau de parfum

Met l’Eau de Parfum Intense gaat Mon Guerlain verder met het verkennen van de vele facetten van de vrouwelijkheid en nodigt ze vrouwen uit om hun verschillen en hun individualiteit te laten gelden. Een echte oproep om haar persoonlijkheid te verkennen en te onthullen. In deze Eau de Parfum Intense wordt vanille die zo nobel en zo dierbaar is aan la Maison, versterkt. Zij verleent een verslavende intensiteit aan de hele geur die meer zinnelijk is.

  • Topnoten: bergamot, mandarijn, carla lavendel
  • Hartnoten: sambac jasmijn, vanille-tinctuur, vanille tahitensis
  • Basisnoten: witte musk, patchoeli, sandelhout

Eigenlijk wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten, maar ik bedoel, als het origineel zo lekker is, dan is de intens versie toch ook goddelijk? En daar kan ik volmondig ‘ja!’ op antwoorden.

De flacon van de Guerlain Mon Guerlain Intense eau de parfum is zo goed als gelijk. En ik vind hem prachtig. De naam Guerlain onderin het glas en de prachtige donkere rood metallic rand om de hals van de flacon.

Het parfum zelf ervaar ik als best wel zoet maar met iets pittigs erin. Het is niet een standaard zoete geur. Oh, ik ben zo slecht met die geurnoten maar neem van mij aan dat je hem lekker gaat vinden als je bijvoorbeeld Mugler Aliën of Versace Crystal Noir lekker vindt. Op mijn verlanglijstje staan dan ook nog een mooie grote flacon hiervan.

Met een paar spuitjes ruik je de geur letterlijk de hele dag. Ook zelf blijf ik hem gedurende dag ruiken en daar hou ik van! Af en toe zo een lekker walmpje in je neus.

Guerlain Mon Guerlain Intense eau de parfum is verkrijgbaar bij ICI Paris XL, Douglas en bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *