Top 5 best gelezen artikelen van 2020

je tuin winterklaar maken doe je zo

Het einde van het jaar eindigt en het leek me leuk weer eens een top 5 te maken van de best gelezen artikelen op mijn blog. Ook een kleine terugblik voor mezelf in een nogal moeilijk jaar. Eigenlijk wilde ik 10 berichten doen, maar ik hou het lekker kort en bondig dit keer.

Best gelezen artikelen van 2020

5. Met deze slimme truc heb je meer vrije dagen in 2021

Op nummer 5 dit artikel! De truc om meer vrije dagen te hebben in 2021 door middel van heel goed en slim plannen. Dit artikel doet het zo goed! Ook via Pinterest vooral :)

4. Lidl dagcrème voor de droge en gevoelige huid

Deze is al wat ouder, maar wordt nog steeds heel erg goed gelezen! Ik testte een aantal jaar geleden deze Lidl dagcrème voor de droge en gevoelige huid. Schijnbaar toch een goede keus om over budget te schrijven ;) En Lidl heeft natuurlijk fijne producten!

3. Je tuin winter klaar maken doe je zo

Blijkbaar zijn er toch ook veel mensen op zoek naar hoe zij hun tuin winter klaar kunnen maken. Grappig om te zien wel, omdat ik echt maar een aantal keer over een tuin (of mijn tuin) heb geschreven. De afwisseling qua artikelen werkt dus wel erg goed.

2. Zo verdubbel je je vrije dagen in 2020

je vrije dagen verdubbelen - best gelezen artikelen van 2020

En de truc om meer vrije dagen te krijgen in 2020 staat zelfs op nummer 2 in dit rijtje. Grappig dat er zoveel mensen naar hebben gezocht op zowel Google als Pinterest. Hopelijk heeft het voor de mensen die erop zochten ook goed uitgepakt :)

1. Als je krap bij kas zit moet je dit doen en doe ik ook

En met stipt op nummer 1 staat het artikel: als je krap bij kas zit moet je dit doen en doe ik ook. Op Pinterest ging hij echt viral en waren er blijkbaar heel veel mensen naar op zoek. Het is helemaal niet iets om je voor te schamen als je wat krapper zit in je geld. Het leven is nu eenmaal duur.

Het blijkt maar weer dat er een diversiteit is aan artikelen die veel gelezen zijn afgelopen jaar en dat vind ik erg leuk om te zien.

Dit waren de best gelezen artikelen van 2020, op naar 2021!