Dolce & Gabbana The Only One Intense eau de parfum review

dolce & gabbana the only one intense eau de parfum

Dolce & Gabbana The Only One Intense wilde ik heel graag proberen. Mede omdat ik Dolce & Gabbana The One ook heb in een eau de parfum en die is zo ontzettend lekker. Dus deze kan ik van mijn wensenlijstje afstrepen. Nu eens kijken hoe hij ruikt, want ik heb hem best op de gok besteld. Zoals wel vaker doe, haha.

Lees ook: Kruidvat Absolute Iris intense eau de parfum review (Mugler Aliën dupe?)

?wi=270660&ws= | DoorMariska

Dolce & Gabbana The Only One Intense eau de parfum

De topnoten van sprankelende Italiaanse mandarijn, een fris akkoord van groene appel en gouden neroli-essence creëren samen een stralend bloemenhart. Noten van bekoorlijk oranjebloesem omarmen de zwoele noten van de jasmijn-absolue waarvan de koppigheid wordt verzacht door de aanwezigheid van een weelderig romige kokos-essence die de geur een warm en zonnig aura geeft. De soepele, zoete basisnoten van vanille, geaccentueerd door de aardse houtachtige noten van ceder en cashmeran, versterken het verslavende karakter van de geur.

Eigenlijk wist ik niet zo goed wat ik me voor kon stellen bij Dolce & Gabbana The Only One Intense eau de parfum, maar ik kan wel vertellen dat ik zeker geen spijt heb. Eerlijk is eerlijk, je moet er wel van houden. Hij is wat ‘donkerder’ qua geur. Dus geen doorsnee frisse geur. Ik hou hier enorm van in ieder geval.

Echt veel reviews kan ik nog niet vinden over dit parfum van Dolce & Gabbana, behalve dat de meeste aangeven dat het sillage middelmatig is. Dat betekent dus dat je hem niet te licht en niet te sterk ruikt. En dat is precies wat ik ietwat jammer vind aan deze geur. Van mij had je hem wel iets beter mogen ruiken. Dat hij gewoon meer aanwezig zou zijn en je steeds weer zelf een walmpje zou ruiken.

Nu heeft iedereen een andere smaak, maar deze valt voor mij wel in de categorie unisex. Er staat bij dat hij voor vrouwen is, maar voor de man zou hij wat mij betreft ook wel kunnen omdat hij dus iets ‘donkerder’ is.

De flacon is een mooie glimmende zwarte met daarop gouden letters. Heel basic, maar ik vind dat juist wel mooi. De combinatie van zwart en goud vind ik sowieso heel erg mooi, dus hij staat mooi op mijn kantoor. Hoewel ik hem natuurlijk ook wel ga dragen.

Dit parfum is verkrijgbaar bij o.a. ICI Paris, de Bijenkorf en Douglas.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook