Fresh ’n Rebel Roze Rockbox Slice Fabriq Edition

by Mariska

Altijd en overal luister ik muziek als dat kan. Of muziek, ik moet eigenlijk altijd wel geluid om me heen hebben anders kan ik me niet heel erg goed concentreren. Ooit had ik al een bluetooth speaker en nu ontving ik de Rockbox Slice en een leuke kleur en handig formaat. In de zomer heb ik daar bijvoorbeeld heel veel gebruik van gemaakt. Ik woonde hier nog niet zo lang en had een grote picknicktafel gekocht om aan te zitten. Dan zat ik gezellig met vrienden wat te drinken aan die tafel, zette ik die bluetooth speaker neer en muziek en speelde muziek vanaf mijn telefoon daar op af. Die was van een ander merk en nu heb ik de Fresh ’n Rebel roze Rockbox Slice in een Fabriq edition. Tijd om mijn mening te delen over deze handig box.

Rockbox Slice van Fresh ’n Rebel

rockbox slice bluetooth speaker fresh n rebel

Als allereerst wil ik zeggen dat ik de uitstraling van deze Rockbox Slice echt heel leuk vind. Het ziet er een beetje retro uit zo met jute look aan de voorzijde en het leren handvatje aan de bovenkant in de hoek. Hij is er trouwens in meerdere kleuren maar ik koos voor deze mooie lichtroze. Sinds een paar weken heb ik de nieuwe Huawei P20 Pro en daar had ik ook nog telefoonhoesjes voor nodig dus zo’n box is dan ook altijd welkom om mee te nemen en van de muziek te genieten die ik op die telefoon heb staan. Al doe ik trouwens veel met Spotify, nog steeds de beste uitvinding sinds het gesneden brood, haha.

De specificaties van de Rockbox Slice:

rockbox slice bluetooth speaker fresh n rebel
rockbox slice bluetooth speaker fresh n rebel
rockbox slice bluetooth speaker fresh n rebel

Op deze bovenstaande foto zie je het formaat in vergelijking met mijn hand. Zo zie je maar dat hij super handig qua formaat is en je hem altijd mee kunt nemen in je tas.

  • Compacte en platte behuizing, strak vormgegeven dankzij de geweven stof
  • Verbindt via Bluetooth 4.0 aan een apparaat
  • Passieve bas produceert een indrukwekkend geluid
  • De accuduur is goed om tot wel 10 uur non-stop te luisteren
  • De batterij heeft een capaciteit van 1400 mAh, op te laden in 2 uur
  • Beschikt over een AUX-aansluiting
  • Compact design zorgt ervoor dat hij makkelijk mee te nemen is

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind deze Rockbox Slice heel erg leuk en heb hem al een aantal keren geprobeerd, natuurlijk ook om te testen en om te kijken of het geluid echt wel kraakhelder is zoals omschreven wordt. En dat is het! Het geluid is heel fijn om naar te luisteren en ruist absoluut niet. Hij kan ook nog best wel hard mocht je daar behoefte aan hebben ;) Ook kun je hem met een AUX snoertje gebruiken in plaats van bluetooth zodat je hem bijvoorbeeld kunt aansluiten op je laptop als je geen bluetooth hebt.

Als je roze niet leuk vind, dan kun je hem ook kopen in blauw, mintgroen of bordeauxrood bijvoorbeeld voor de prijs van €39,95. Wat mij betreft is hij zijn geld waard qua design en qua geluid.

De Rockbox Slice heb ik gekregen van Smartphonehoesjes, waar je ook een Huawei Mate 20 lite hoesje kunt kopen of als je team iPhone bent een iPhone xs hoesje ontwerpen.

Lees ook:
6 tips om stress te verminderen
Leuke band merchandise die ik heb + tips!
Mijn mooiste en beste momenten van 2018
Doelen die ik wil behalen

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?