Remington Keratin Protect collectie – handig voor kerst

remington keratin protect collection

Het is weer bijna het einde van het jaar en de kerstdagen staan voor de deur. Naast lekker eten en gezellig samen zijn is het ook hét moment om even extra ons best te doen om er mooi uit te zien! Een mooi kapsel mag natuurlijk niet ontbreken. Er zijn tal aan verschillende tools om de mooiste looks te creëren, maar deze stylingstools kunnen door de warmte je haar beschadigen. Gespleten haarpunten, dof en beschadigd haar zijn vaak het gevolg. Gelukkig heeft Remington een speciale Remington Keratin Protect lijn met innovatieve producten die zorgen voor minder haarbeschadiging & sterker en gezonder ogend haar!

De Keratin Protect collectie bestaat uit 7 innovatieve stylingtools, waarmee je elke gewenste look kunt creëren

Remington Keratin Protect – verzorg je haar met keratine en amandelolie

https://www.bol.com/nl/s/elektronica/zoekresultaten/Ntt/remington%2Bkeratin%2Bprotect/N/3136/Nty/1/search/true/searchType/qck/suggestedFor/remington+kera/originalSearchContext/media_all/originalSection/main/defaultSearchContext/media_all/sc/s_elec_all/index.html
remington keratin protect collection krultang
remington keratin protect collection.jpg stijltang
remington keratin protect collection fohn

De tools uit de Keratin Protect collectie zijn allemaal verrijkt met keratine en amandelolie. Keratine is een lichaamseigen eiwit dat je haar beschermt en herstelt. Door de warmte van stylingtools en het verven van je haar neemt de keratine in je haar af. Met de toevoeging van keratine verzorgen de tools van Remington je haar terwijl je stylet! Daarnaast bezorgt de amandelolie je een geweldige glans over je haar.

December is altijd een dure maand vol cadeaustress, daarom geeft Remington nu t/m 6 januari €10 cashback op alle Remington Keratin Protect producten.

Lees ook:
<strong>Pretty Vulgar</strong> bij <i>Douglas</i>
MAC Shiny Pretty Things collectie preview
Catrice Astrology face palette + swatches
Dit kun je doen als je in Volendam bent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *