Favorieten op dit moment (Garnier & Ted Baker!)

by Mariska

Een tijd geleden alweer dat ik mijn favorieten heb laten zien. Nu wissel ik niet heel vaak van producten dus vaak heb ik niet echt andere producten die ik kan laten zien. Vergeleken met de vorige editie die echt té lang geleden is heb ik dat wel. Deze producten, waaronder Ted Baker, laat ik nu aan je zien. Een enorm luxe product die ik heb mogen ontvangen. Hij is zó mooi!

Garnier skinactive micellair reinigingswater

garnier skinactive micellair reinigingswater

Over deze Garnier micellair reinigingswater had ik al veel gehoord en een aantal reviews over gelezen. Ik was nog op zoek naar een goede reiniging voor mijn waterproof mascara en kon dat steeds niet vinden. Het was er wel, maar werkte dan niet zo als ik eigenlijk verwachtte. Bij deze van Garnier zou het heel makkelijk moeten zijn en dat is het ook! Je schudt de fles goed zodat de olie en het ‘water’ goed gemengd worden, doet dat op een watje en weekt als het ware je mascara eraf. Ik ben echt enorm tevreden!

Dopper

dopper doormariska

Deze Dopper* heb ik een tijdje geleden mogen ontvangen van een bedrijf en ik gebruik hem echt elke dag. Neem hem overal mee naartoe in mijn tas en ook op mijn werk. Merk dat doordat ik zo’n handig flesje heb ook veel meer water drink. Dat vergat ik nog wel eens en gaat nu veel beter. Echt een hele grote favoriet dit.

Catrice Speedstar mascara

catrice speedstar mascara

Deze mascara kwam ik eens tegen op, geloof ik, de blog van Serena. Zij was lyrisch over deze mascara en dat wekte mijn interesse. In het begin vond ik hem niet zo fijn en begreep ik dat lyrische gedoe niet. Nu ben ik er bijna mee getrouwd en is het een van mijn favorieten. Hij is waterproof en mijn wimpers zijn mooi zwart, ze hebben volume en de krul blijft de hele dag zitten. Hij kost €4,59 geloof ik bij Kruidvat. Echt een super aanrader!

Hema notitieboekje

hema notitieboekje

Laatst kocht ik wat Hema notitieboekjes waaronder deze. Ik gebruik hem voor mijn to do lijstjes voor mijn blog en dat werkt prima. Eerder deed ik dat nooit, maar ik merk toch dat het net wat beter is om met die lijstjes te werken ;) Handig en leuk boekje, mooi formaat en een zilveren zijkant.

Ted Baker portemonnee

Deze supermooie Ted Baker portemonnee* heb ik mogen ontvangen van een bedrijf en daar komt nog een uitgebreid artikel over. Samen met een hele mooie tas! Maar deze behoort nu al tot mijn favorieten. Wat een prachtige portemonnee is dit en lief met al die strikjes. Normaal gesproken heb ik altijd simpele portemonnees maar deze is zó supermooi. Ben er enorm blij mee ook! Ted Baker is onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf. De portemonnee vind je hier. Ook is hij verkrijgbaar bij TedBaker.nl.

Lees ook:
Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten
Garnier Micellair reinigingswater (waterproof make-up!)
Wat zit er in mijn Playboy make-up tasje?
Bronzen Regal horloge – love brons


Wat zijn jouw favorieten op dit moment?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?