Favorieten op dit moment (Garnier & Ted Baker!)

ted baker portemonnee

Een tijd geleden alweer dat ik mijn favorieten heb laten zien. Nu wissel ik niet heel vaak van producten dus vaak heb ik niet echt andere producten die ik kan laten zien. Vergeleken met de vorige editie die echt té lang geleden is heb ik dat wel. Deze producten, waaronder Ted Baker, laat ik nu aan je zien. Een enorm luxe product die ik heb mogen ontvangen. Hij is zó mooi!

Garnier skinactive micellair reinigingswater

garnier skinactive micellair reinigingswater

Over deze Garnier micellair reinigingswater had ik al veel gehoord en een aantal reviews over gelezen. Ik was nog op zoek naar een goede reiniging voor mijn waterproof mascara en kon dat steeds niet vinden. Het was er wel, maar werkte dan niet zo als ik eigenlijk verwachtte. Bij deze van Garnier zou het heel makkelijk moeten zijn en dat is het ook! Je schudt de fles goed zodat de olie en het ‘water’ goed gemengd worden, doet dat op een watje en weekt als het ware je mascara eraf. Ik ben echt enorm tevreden!

Dopper

dopper doormariska

Deze Dopper* heb ik een tijdje geleden mogen ontvangen van een bedrijf en ik gebruik hem echt elke dag. Neem hem overal mee naartoe in mijn tas en ook op mijn werk. Merk dat doordat ik zo’n handig flesje heb ook veel meer water drink. Dat vergat ik nog wel eens en gaat nu veel beter. Echt een hele grote favoriet dit.

Catrice Speedstar mascara

catrice speedstar mascara

Deze mascara kwam ik eens tegen op, geloof ik, de blog van Serena. Zij was lyrisch over deze mascara en dat wekte mijn interesse. In het begin vond ik hem niet zo fijn en begreep ik dat lyrische gedoe niet. Nu ben ik er bijna mee getrouwd en is het een van mijn favorieten. Hij is waterproof en mijn wimpers zijn mooi zwart, ze hebben volume en de krul blijft de hele dag zitten. Hij kost €4,59 geloof ik bij Kruidvat. Echt een super aanrader!

Hema notitieboekje

hema notitieboekje

Laatst kocht ik wat Hema notitieboekjes waaronder deze. Ik gebruik hem voor mijn to do lijstjes voor mijn blog en dat werkt prima. Eerder deed ik dat nooit, maar ik merk toch dat het net wat beter is om met die lijstjes te werken 😉 Handig en leuk boekje, mooi formaat en een zilveren zijkant.

Ted Baker portemonnee

ted baker portemonnee

Deze supermooie Ted Baker portemonnee* heb ik mogen ontvangen van een bedrijf en daar komt nog een uitgebreid artikel over. Samen met een hele mooie tas! Maar deze behoort nu al tot mijn favorieten. Wat een prachtige portemonnee is dit en lief met al die strikjes. Normaal gesproken heb ik altijd simpele portemonnees maar deze is zó supermooi. Ben er enorm blij mee ook! Ted Baker is onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf. De portemonnee vind je hier. Ook is hij verkrijgbaar bij TedBaker.nl.

Lees ook:
Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten
Garnier Micellair reinigingswater (waterproof make-up!)
Wat zit er in mijn Playboy make-up tasje?
Bronzen Regal horloge – love brons


Wat zijn jouw favorieten op dit moment?

19 Reacties

 1. Rochella
  26 september 2016 / 16:47

  Wat leuk zo je favorieten op een rij. Ik ben helemaal verliefd op je portemonnee ik ben een grote fan van Ted Baker.

 2. 26 september 2016 / 14:05

  Wat een mooi favoriete. Mijn favoriet is jouw dopper die ik elke dag trouwe gebruik!

 3. Melike
  26 september 2016 / 10:49

  Wat mooi die portemonnee!

  • Mariska
   Auteur
   25 september 2016 / 23:15

   Die fles van Garnier gaat je wel bevallen denk ik, super fijn spul!

 4. Astrid
  25 september 2016 / 20:08

  Wat een leuke producten! IK wil ook graag zo’n portemonnee. Ik moet ook nog een manier vinden om meer water te drinken, dus die Dopper lijkt ook wel goed.

 5. 25 september 2016 / 19:52

  ja dopper zijn zo tof. Gebruik nog vaak de dopper die ik van je kreeg, nogmaals heel erg bedankt<3
  Oh en Garnier is ook zo'n fijn merk<3

 6. 25 september 2016 / 19:03

  Hey Mariska,

  Hele mooie favorieten! Die mascara van Catrice wil ik ook eens gaan uitproberen, ik ben hier wel erg benieuwd naar! En wow, die Ted Baker portemonnee is inderdaad echt mooi! Ben ook benieuwd naar de tas 🙂 .

  Liefs!

 7. Dalinka
  25 september 2016 / 18:21

  De portemonnee is inderdaad erg mooi en lief met die strikjes. Ik snap helemaal dat je er blij mee bent. Het notitieboekje ziet er ook erg leuk uit!
  Lees het laatste blogbericht van Dalinka – Project Pan | Finish 10 By XMas #2My Profile

 8. 25 september 2016 / 16:07

  Die Ted Baker portemonnee is supermooi! Ik heb sinds kort een make-up tasje van dit merk en ik ben er ontzettend blij mee 🙂

 9. 25 september 2016 / 15:33

  Oh wauw die portemonnee is écht heel mooi! Ik ben benieuwd naar het artikel erover 🙂

 10. Ilse
  25 september 2016 / 15:26

  Wauw, die portemonnee van Ted Baker is indeed heel mooi!
  Zo’n Dopper fles heb ik ook en vind ik ook heel handig.

 11. Melanie
  25 september 2016 / 15:13

  Wauw ben ook helemaal weg van je portemonnee!!

  • Melanie
   25 september 2016 / 15:23

   Heb je misschien enig idee waar ik die portemonnee kan kopen? Kan hem nergens vinden en vind hem zo leuk!

   • Mariska
    Auteur
    25 september 2016 / 15:28

    Dit is de directe link ernaartoe 🙂 ik heb hem ontvangen van dat bedrijf. Hij is er ook in het roze maar de zwarte vind je hier

    • Melanie
     25 september 2016 / 15:37

     Super bedankt voor de link! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.