Bronzen Regal horloge – love brons

bronzen regal horloge

Brons en roségoud zijn kleuren die je steeds vaker ziet en ook ik vind deze kleur heel erg mooi. Vooral het bronze. Eerder vond ik het maar een hype en bleef ik ‘veilig’ bij zilver, maar ik vind bronzen accessoires dus steeds mooier worden. Niet alleen in sieraden maar zeker ook in accessoires in mijn nieuwe huis. En omdat ik alles nog moet inrichten en heel veel schilderijtjes nog had met een bronzen lijst, wordt het dus mooi in mijn huis met bronzen accessoires. Nu ook de tijd om het prachtige bronzen Regal horloge van Lucardi te laten zien, een van de prachtige horloges van Lucardi . Het is een heel mooi luxe ogend horloge met een stalen band die er luxe uitziet.

Bronzen Regal horloge

bronzen regal horlogo lucardi
bronzen regal horlogo lucardi
bronzen regal horlogo lucardi

En dit is het super mooie bronzen Regal horloge. Ik heb hem ontvangen van Lucardi en ben er wel echt blij mee. Ondanks dat ik heel vaak mijn Liu Jo horloge heb gedragen heb ik die helaas weg moeten doen wegens allergie. Het ging erg lang goed, maar ineens kreeg ik allergische reacties op de band van het horloge. Die plekjes waren rode bultjes en verzorgde enorm veel jeuk. Gelukkig heb ik er iemand anders blij mee kunnen maken :) Nu heb ik dus dit plaatje ontvangen. Ik vind hem niet alleen fotogeniek (want dat is ‘ie!), maar hij is ook gewoon echt prachtig. Een hele mooie bronzen kleur, een stalen band en de band vind ik er ook erg luxe uitzien.

Prachtig horloge van het merk Regal. Het horloge heeft een rosekleurige mesh band en een zwarte wijzerplaat. De kast van het horloge heeft een diameter van 36 mm. Als je op zoek bent naar leuke én betaalbare horloges, dan is Regal het merk voor jou. Regal horloges zijn van goede kwaliteit, lekker trendy, maar hebben altijd een scherpe prijs. Lucardi is in dit geval the place to be voor jouw nieuwe favoriete horloge.

Maar het sieradendoosje dan?

Het sieradendoosje heb ik zelf gekocht bij Lucardi en dus niet ontvangen. Al een tijd wilde ik zo’n mooi doosje voor mijn sieraden en deze kwam ik tegen. Er waren verschillende varianten en dit is de ‘large’ versie die ik kocht voor €12,99. Het is een mooi, luxe uitziend sieradendoosje waarvan de bodem een spiegel is. Ik ben er heel blij mee en het gaat vast ook heel mooi staan op mijn ladekast die einde van de maand komt. Dit past dus ook precies bij mijn liefde voor bronzen accessoires :)

Lees ook:
Mooie slavenarmbanden Mostert Juweliers
New in: Daniel Wellington, foto op glas en Oriflame mascara
Lucardi stalen schakelarmband (nieuw én korting!)
Buddha to Buddha oorbellen Ellen

Hou jij van bronzen of rosé gouden accessoires om je lichaam of in huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *