Favorieten (dark chocolate, Daniel Wellington en lekkere geur)

by Mariska Groot

De afgelopen tijd heb ik weer een aantal dingen ontvangen die ik nu wel een favoriet kan noemen. En ik vind het maar al te leuk om dit met jullie te delen, misschien kennen jullie de producten nog niet en hebben jullie hier oren naar? Of je bent gewoon op zoek naar een alternatief voor een andere favoriet die je nu hebt.. Of je bent gewoon nieuwsgierig.. Het kan allemaal! In dit artikel zie je in ieder geval een heerlijke naar Grapefruit ruikende handzeep (en lavendel), een super donkere chocola en mijn nieuwe horloge..

Hands off my chocolate!

dark chocolate » Doormariska.nl


Deze chocola is seriously dark zoals ze dat noemen en bevat maar liefst 85% cacao! Wow! Chocola kun je me meestal wel blij mee maken, maar zo donker? Ik was enorm benieuwd. Toen ik hem binnen kreeg heb ik hem gelijk open gemaakt natuurlijk en een stuk van gegeten. Ik vind het echt heel erg lekker maar je moet er van houden. Heel erg jammer was dat hij gebroken was.. het was zo’n leuk patroon die reep.
Kijk eens op de Facebookpagina van Hans off my chocolate!

Method ecologische handzeep

method ecologische handzeep » Doormariska.nl


Naar deze zeep was ik heel erg benieuwd in het begin. Ik kreeg het toegestuurd van een bureau en is ‘ecologische handzeep’. Op de website staat het verhaal uitgelegd achter deze productlijn. Het bestaat niet uit alleen handzeep, maar meerdere producten, waaronder ook een allesreiniger die ik erbij ontving. Ik ben verliefd op de handzeep! Deze ruiken zo lekker. De geuren ‘Franse Lavendel’ en ‘Grapefruit’ heb ik mogen ontvangen en gebruik ik met veel plezier. Het is ook niet zo zeepachtig, maar gewoon echt heerlijk de geur van lavendel en grapefruit. Je handen worden er ook zo lekker zacht van. Mijn broertje gebruikt ze ook .. 😉

Daniel Wellington horloge

daniel wellington » Doormariska.nl


Ook dit horloge valt onder mijn favorieten van de afgelopen tijd. Ik droeg bijna nooit een horloge omdat ik op een of andere manier niet gebruik. Je trekt toch sneller je telefoon uit je zak.. kun je gelijk berichten checken enzo.. maar dat terzijde.. Dit horloge draag ik dus wel! Ook al gebruik ik hem niet waar voor die bedoeld is (de tijd checken doh..) maar vind ik hem erg leuk staan bij mijn armbandjes en gewoon om te dragen. Als een echt sieraad. Deze is trouwens Daniel Wellington – Classic York Lady met een zilveren klokje.

Lees ook:
Interview Lin van Linvant.nl
Foto op hout (ook leuk voor Valentijn!)
Ray Ban zonnebril Erika (vintage)
Big Bazar iPhone sticker

Kennen jullie het merk Method en de chocolade? Wat vinden jullie van het horloge? Barst los!

Related Posts