Believ’in unicorns douchegel, handzeep & glittersnot

by Mariska

Eigenlijk heb ik deze producten van Believ’in Unicorns al een tijdje in huis. De handzeep staat al vanaf het begin af aan op het aanrecht en de douchegel heb ik gelijk meegenomen onder de douche. Nu heb ik nog een flinke voorraad andere doucheproducten, dus hij is nog lang niet op omdat ik goed kan afwisselen. De laatste weken pak ik de producten van Believ’in Unicorns er toch weer vaker bij, heb ik eindelijk een soort fotohoekje gemaakt en leek het me leuk om met een review van deze producten te beginnen. Hoog tijd om onder mijn dekentje op de bank vandaan te kruipen en aan de slag te gaan. Eerlijk is eerlijk, ik verwachtte er niet heel erg van. De verpakkingen vond ik op het eerste oog een beetje kinderachtig en dacht bij mezelf wat ik hier in vredesnaam mee moest. Maar oké.

Lees ook: Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

Believ’in Unicorns douchegel

believe'in unicorns
believe'in unicorns douchegel ingredienten

Deze douchegel en badschuim in één is verkrijgbaar in twee groottes. Het ruikt heerlijk naar de magische geur van eenhoorns. Bij gebruik in bad ontstaat er al snel veel schuim om heerlijk in te ontspannen. Wanneer de douchegel onder de douche gebruikt wordt, ontstaat er een dikke schuimlaag bij het insmeren met de douchegel. Geniet van de heerlijke geur en de reinigende werking en ontspan met Douche & Badschuim van Believ’in Unicorns.

Deze douchegel nam ik dus gelijk mee onder de douche. Als ik de omschrijving lees klinkt het beter dan dat ik op het eerste gezicht had verwacht. Dat was het ook! Ik ontving de 250ml en daar doe ik al een tijdje mee. De fles heeft een handige klik dop en op die manier kun je op een normale manier een normale hoeveelheid uit de fles krijgen. De geur is wel zoet, maar niet té zoet. Ken je Snow Fairy van Lush ? Die is echt super zoet, maar deze is niet zó zoet. Deze is, vind ik, lekker zoet. Als ik het moet omschrijven zou ik zeggen fris-zoet. De substantie is niet te dik en niet te dun waardoor het lekker uitsmeert. Je hebt niet heel veel nodig voor het uiteindelijk goed schuimt. De douchegel maakt mijn huid lekker zacht en de fris zoete geur blijft ook nog wel even subtiel aanwezig na het afdrogen.

Believ’in Unicorns handzeep

believe'in unicorns
believein unicorns handzeep ingredienten

Deze handzeep reinigt en verzorgt uw handen tijdens en na elke wasbeurt. Het zorgt voor een hygiënische en grondige reiniging onder het genot van de heerlijke geur. Spoel na het wassen het schuim goed van je handen met voldoende lauwwarm water voor het beste resultaat.

De handzeep ruikt eigenlijk precies hetzelfde als de douchegel, ook weer dat fris zoete geurtje die niet extreem aanwezig is. Het lijkt bijna of er geen verschil in zit. Ook maakt de handzeep mijn handen lekker zacht en blijft de zoete geur weer lekker aanwezig op je handen. Op mijn lichaam na het douchen is het wel iets minder, op mijn handen blijft de geur iets beter en langer hangen.

Believ’in Unicorns glittersnot

believein unicorns 3
believein unicorns glittersnot ingredienten

Believ’in Unicorns Glittersnot is de mooiste en sprankelendste snot die er bestaat! Deze gel is geschikt voor het gezicht, lichaam en het haar. Het geeft de huid en het haar een sprankelende glitterlook en zorgt ervoor dat je er nog nét een beetje extra magisch er uit ziet. De glittersnot is na gebruik goed afwasbaar met Believ’in Unicorn Douchegel & Badschuim.

Ja, het glittersnot. Ik weet niet zo goed wat hier de bedoeling van is. Als ik de omschrijving lees van de website (die je hierboven ziet), dan kun je dus lezen dat je de glitters in je haren, op je lichaam en gezicht kunt smeren. Dit is, in ieder geval voor mij, niet iets wat ik dagelijks doe. Wellicht leuk voor een feestje zoals de kerst of oud en nieuw wat eraan zit te komen. De glittersnot ruikt heeft ook wel de fris zoete geur, maar dan iets minder. Er lijkt wel een ietwat chemische geur aan te zitten maar niet een die storend is.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Op de kinderachtige verpakkingen ben ik wel teruggekomen. Eigenlijk vind ik ze best leuk en helemaal niet kinderachtig. De producten zijn ook fijn in gebruik en zijn niet te zoet. Je bent dus absoluut geen suikerspin als je hebt gedoucht met dit product. De douchegel en handzeep maakt je lichaam en handen lekker zacht. Een dingetje is dat er wel Sodium Laureth Sulfate in zit, maar zelf heb ik daar geen problemen mee.

Meer informatie kun je vinden op de website van Believ’in Unicorns. Daar kun je ook bekijken bij welke winkel bij jou in de buurt je de producten kunt aanschaffen. De prijzen kan ik helaas niet op de website vinden.

Lees ook:
Treaclemoon One Ginger Morning limited edition
Etos Spicy Mandarin – Make it a december to remember
Hema Cedar lijn (kaars, handcreme, handzeep, douchgel en bodycreme)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?