4 ideeen voor een persoonlijk kerstcadeau

persoonlijk kerstcadeau

Vandaag kreeg ik deze leuke beker binnen van Radbag en kon gelijk mijn nieuwe camera uittesten, want die kreeg ik ook vandaag binnen. Ik kocht eerder de Canon 1300D, maar het is toch niet helemaal wat ik zocht. Eerder had ik de Canon G7X en de Canon600D en ik miste de kwaliteit van de Canon 600D. Uiteindelijk zag ik op een website bij opruiming de Canon 750D body staan zonder lenzen. Die had ik ook niet nodig, want ik heb de Yongnuo 50 mm f1.8 en de standaard kitlens dus met een goeie en mooie korting kunnen kopen. Anyway, perfecte timing om dus mijn nieuwe camera te proberen! Ik mocht van Radbag een cadeau uitzoeken en koos voor deze mooie roze met gouden mok. Hoe leuk is die? Ik koos voor deze leuke mok om mezelf cadeau te doen en omdat ik natuurlijk heel erg vaak thee drink :) Wat zijn leuke ideeën voor een persoonlijk kerstcadeau?

Leuk persoonlijk kerstcadeau

persoonlijk kerstcadeau

Gepersonaliseerde deurmat met foto

Het is mogelijk om bij Radbag een gepersonaliseerde deurmat te bestellen als persoonlijk cadeau voor de feestdagen. Nou ja, dat hoeft natuurlijk niet perse voor de feestdagen, maar het is wel een heel origineel cadeau. Je kunt kiezen voor een eigen foto met tekst of als je geen foto wilt alleen de tekst. Zeker als hij of zij net een eigen huis heeft bijvoorbeeld.

Gepersonaliseerde poster met belangrijke data

Ook kun je kiezen voor een persoonlijke poster met daarop belangrijke data. Kies bijvoorbeeld voor de geboortedatum, trouwdatum, de datum van de geboorte van een kindje of een datum waarop iemand de sleutel van het huis kreeg. Het is altijd leuk om die data terug te zien en terug te denken aan deze mooie momenten. Leuk om in de huiskamer of slaapkamer te hangen ter decoratie.

Gepersonaliseerde bierpul

Als je voor een jongen een persoonlijk kerstcadeau zoekt dan is een bierpul natuurlijk in de meeste gevallen ook een heel goed idee. En ik denk dat sommige vrouwen er zelfs ook wel heel blij mee zouden kunnen zijn, want bier wordt natuurlijk niet alleen gedronken door de mannen onder ons. Hoewel ik het zeker niet drink, want ik vind het écht vies. Op de persoonlijke bierpul kun je natuurlijk ook allemaal leuke teksten laten drukken zodat het nog beter bij die persoon past. En als hij of zij er niet uit drinkt kun je hem altijd nog ergens leuk in een vitrinekast zetten bijvoorbeeld.

Gepersonaliseerde chocola

Hoewel ik denk dat bier meer bij de mannen past denk ik dat chocola meer bij de vrouwe past. Of niet? Een heel leuk persoonlijk kerstcadeau is ook alles in de vorm van chocola gok ik. Er zijn heel veel mogelijkheden. Denk aan een chocolade pump, een gepersonaliseerde verpakking of een andere vorm van chocola. Chocola is immers altijd wel een goed idee voor welke gelegenheid dan ook. Zelf zou ik er in ieder geval heel erg blij mee zijn :)

Lees ook:
Je interieur knus maken voor de herfst en winter? Doen!
Canon G7X, mijn nieuwe camera!
Moederdag, wat geef jij op 14 mei 2017? 3 tips!
7 kerstcadeaus om nu alvast in te slaan (voor jezelf)

Wat zou jij graag als persoonlijk kerstcadeau willen krijgen?

Geverifieerd door MonsterInsights