4 ideeen voor een persoonlijk kerstcadeau

persoonlijk kerstcadeau

Vandaag kreeg ik deze leuke beker binnen van Radbag en kon gelijk mijn nieuwe camera uittesten, want die kreeg ik ook vandaag binnen. Ik kocht eerder de Canon 1300D, maar het is toch niet helemaal wat ik zocht. Eerder had ik de Canon G7X en de Canon600D en ik miste de kwaliteit van de Canon 600D. Uiteindelijk zag ik op een website bij opruiming de Canon 750D body staan zonder lenzen. Die had ik ook niet nodig, want ik heb de Yongnuo 50 mm f1.8 en de standaard kitlens dus met een goeie en mooie korting kunnen kopen. Anyway, perfecte timing om dus mijn nieuwe camera te proberen! Ik mocht van Radbag een cadeau uitzoeken en koos voor deze mooie roze met gouden mok. Hoe leuk is die? Ik koos voor deze leuke mok om mezelf cadeau te doen en omdat ik natuurlijk heel erg vaak thee drink 🙂 Wat zijn leuke ideeën voor een persoonlijk kerstcadeau?

Leuk persoonlijk kerstcadeau

persoonlijk kerstcadeau

Gepersonaliseerde deurmat met foto

Het is mogelijk om bij Radbag een gepersonaliseerde deurmat te bestellen als persoonlijk cadeau voor de feestdagen. Nou ja, dat hoeft natuurlijk niet perse voor de feestdagen, maar het is wel een heel origineel cadeau. Je kunt kiezen voor een eigen foto met tekst of als je geen foto wilt alleen de tekst. Zeker als hij of zij net een eigen huis heeft bijvoorbeeld.

Gepersonaliseerde poster met belangrijke data

Ook kun je kiezen voor een persoonlijke poster met daarop belangrijke data. Kies bijvoorbeeld voor de geboortedatum, trouwdatum, de datum van de geboorte van een kindje of een datum waarop iemand de sleutel van het huis kreeg. Het is altijd leuk om die data terug te zien en terug te denken aan deze mooie momenten. Leuk om in de huiskamer of slaapkamer te hangen ter decoratie.

Gepersonaliseerde bierpul

Als je voor een jongen een persoonlijk kerstcadeau zoekt dan is een bierpul natuurlijk in de meeste gevallen ook een heel goed idee. En ik denk dat sommige vrouwen er zelfs ook wel heel blij mee zouden kunnen zijn, want bier wordt natuurlijk niet alleen gedronken door de mannen onder ons. Hoewel ik het zeker niet drink, want ik vind het écht vies. Op de persoonlijke bierpul kun je natuurlijk ook allemaal leuke teksten laten drukken zodat het nog beter bij die persoon past. En als hij of zij er niet uit drinkt kun je hem altijd nog ergens leuk in een vitrinekast zetten bijvoorbeeld.

Gepersonaliseerde chocola

Hoewel ik denk dat bier meer bij de mannen past denk ik dat chocola meer bij de vrouwe past. Of niet? Een heel leuk persoonlijk kerstcadeau is ook alles in de vorm van chocola gok ik. Er zijn heel veel mogelijkheden. Denk aan een chocolade pump, een gepersonaliseerde verpakking of een andere vorm van chocola. Chocola is immers altijd wel een goed idee voor welke gelegenheid dan ook. Zelf zou ik er in ieder geval heel erg blij mee zijn 🙂

Lees ook:
Je interieur knus maken voor de herfst en winter? Doen!
Canon G7X, mijn nieuwe camera!
Moederdag, wat geef jij op 14 mei 2017? 3 tips!
7 kerstcadeaus om nu alvast in te slaan (voor jezelf)

Wat zou jij graag als persoonlijk kerstcadeau willen krijgen?

12 Reacties

 1. 28 oktober 2018 / 13:20

  Die deurmat is erg leuk, zag ik ook al voorbij komen!

 2. 28 oktober 2018 / 09:44

  Altijd leuk om iets persoonlijks cadeau te doen. Heb voor sinterklaas een heel persoonlijk cadeau voor mijn vader, benieuwd wat hij ervan gaat vinden!

 3. 27 oktober 2018 / 16:21

  Aah wat een leuke mok! En ik heb zelf dezelfde 50mm lens, echt een onwijs fijne lens vind ik het.

  • Mariska
   Auteur
   27 oktober 2018 / 17:17

   Ja zeker! En de kwaliteit vind ik beter tot zijn recht komen met de Canon 750D die ik nu heb 🙂

 4. 26 oktober 2018 / 09:54

  Wat een leuke mok! Maar die bierpul vind ik ook een tof cadeau.

 5. 26 oktober 2018 / 08:26

  Goh, die beker is tof zeg! Dat zou ik persoonlijk leuk vinden om te krijgen;-)

 6. 25 oktober 2018 / 20:29

  Die mok is echt zo leuk!! En wat een leuke ideeën, chocolade is altijd een goed idee hihi.

 7. 25 oktober 2018 / 13:02

  Wat een schattige mok! Zo een zou ik er zeker voor Kerst willen hebben. Verder heb ik niet echt wensen eigenlijk. Ik wil ook graag een adventskalender maar die moet ik er natuurlijk voor kopen, maar ik kan elk jaar maar geen keuze maken 😉 Ps. je foto’s zijn mooi geworden.

 8. 25 oktober 2018 / 12:01

  Wij hebben van de week lootjes getrokken voor kerst met mijn schoonfamilie. Ik zou zelf echt niet weten wat voor persoonlijk cadeau ik zou willen maar zit er aan te denken om een leuke foto op canvas te geven aan de gene die ik heb als lootje. X

 9. 25 oktober 2018 / 09:06

  Wat een super leuke mok! die zou ik best cadeau willen krijgen! En chocolade, altijd goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.