ESSIE SPRING 2017

essie spring 2017

Voor deze lente komt Essie weer met een mooie nieuwe limited edition nagellak, de Essie Spring 2017 collectie. Het is altijd weer afwachten wat voor mooie kleurtjes erin komen te zitten en of ze echt wel heel mooi zijn voor de lente of beter bij een donker seizoen passen. Ik denk dat het niet perse iets is voor de lente, maar dat je het veel vaker kunt dragen. Persoonlijk vind ik het namelijk niet perse lentekleuren! Ik ga je de foto’s laten zien uit het persbericht dat ik ontving.

essie spring 2017 nagellak

Op de bovenstaande foto zie je de kleuren die in deze Essie Spring 2017 collectie zitten. Ik heb de omschrijving van de kleuren uit het persbericht gehaald en deze is in het Engels 🙂 Van links naar rechts:

On the roadie – take the scenic route in a vibrant kelly green with avocado undertones
Excuse me, sur – this south-of-the-border, sun kissed coral mango adds spice to any joy ride
Backseat besties – let the good times roll and bond with a delicate pink plumeria
B’aha moment! – go cross country in an enlightening pink pomegranate with serious curb appeal
Designated DJ – plum sangria crème is a playlist worth keeping on repeat
All the wave – sapphired indigo calls for high tides and tranquil vibes

Zelf vind ik juist de donkerpaarse en donker roze kleuren heel erg mooi. Al vind ik de lichte tintjes wel weer heel mooi in de zonnige lente. Deze prachtige Essie Spring 2017 nagellak is vanaf 1 maart beschikbaar bij onder andere ICI Paris XL en bol.com.

Lees ook:
Essie Decadent Dish
YSL Manifesto eau de parfum
Essie Peach Side Babe
Essie After Sex, nagellak voor kerst?

Wat vind jij van deze Essie Spring 2017 kleuren?

6 Reacties

 1. 16 februari 2017 / 12:34

  Oooh Designated DJ lijkt me echt prachtig!!!

 2. 15 februari 2017 / 22:23

  Mooie frisse kleurtjes. Ik denk dat deze kleuren het inderdaad in elk seizoen goed zullen doen. B’aha moment! is mijn favoriet van deze collectie.

 3. Nienke
  15 februari 2017 / 16:12

  Essie is een super merk, ik kijk ook altijd uit naar de lente collecties. Zo vrolijk en zulke lieflijke kleurtjes. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.