Essie Peach Side Babe

essie peach side babe 4

En vandaag is het de beurt aan Essie Peach Side Babe, wederom een hele mooie zomerse kleur! Hij is goed te vergelijken met Essie Lounge Lover, Essence Indian Summer én Catrice Orange County. Essie Peach Side Babe is een hele mooie roze koraalkleur die ook best van je nagels afspat. Deze kwam ik per toeval tegen en kom hem met 50% korting kopen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken eerlijk gezegd :)

Essie Peach Side Babe

essie peach side babe

Essie Peach Side Babe is afkomstig uit de zomercollectie van 2015, dus al wat ouder. Zelf heb ik hem geloof ik nog nooit gezien, maar vind hem wel goed bij de zomer en de lente passen. Wederom een kleur die zo moeilijk goed op camera is vast te leggen! Net als de andere lakjes die ik aangeef in het begin van het artikel. Ik heb zoveel foto’s gemaakt en dit zijn de foto’s die de kleur het beste weergeven!

essie peach side babe

Op deze foto zie je de kleur die heel goed overkomt, alleen mijn handen en de achtergrond zijn wat donkerder. Dit kreeg ik niet beter en ik vind het ook belangrijker dat de kleur goed weergegeven wordt ;) Hij is dus ook wel vrij fel moet ik zeggen. Het is een koraalkleur maar neigt toch meer naar oranje dan naar roze als je het mij vraagt.

essie peach side babe

De lak lakt heel erg fijn, veel fijner dan Essence Indian Summer. Had ik eigenlijk niet verwacht omdat dit ook een lichte kleur is. Deze lakt dus wel fijn. De dekking is wel iets minder te noemen. Een laag dekt totaal niet en bij een tweede laag zie je ook nog wel een beetje je nagels erdoorheen. Best wel jammer. Je kunt nog een derde laag eroverheen doen uiteraard, maar meestal wordt dit niet zo heel erg mooi. Al met al is het wel goed te doen en vind ik het een leuk kleurtje. Ze lijken best wel erg op elkaar (die drie die ik in het begin noemde), maar hebben misschien net een iets andere tint. Dat begrijp je als nagellak lover ;)

essie peach side babe

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind Essie Peach Side Babe wel echt een leuke kleur nagellak en de naam vind ik ook echt heel erg leuk gekozen. De dekking zou wel beter kunnen, maar hij lakt wel fijn. Niet te slap en niet te stroperig qua structuur, prima dus! Helaas is hij niet meer echt ergens te koop omdat hij uit de Essie zomercollectie 2015 komt. Ik ben hem per toeval tegengekomen bij ons in de plaatselijke drogisterij met 50% korting. Als je een soortgelijke kleur wilt kun je dus kiezen voor de kleuren die je onderaan dit artikel vind. Die heb ik ook al geswatched en linken naar het artikel op mijn blog.
Essie koop je bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *