Essie Decadent Dish

essie decadent dish

En het is weer tijd om een hele mooie nagellak van Essie te laten zien, namelijk Essie Decadent Dish. Zo te zien is hij al een aantal jaren oud en volgens mij is hij rond 2012 uitgekomen. Dat is al een hele tijd geleden! Ik kwam deze lak tegen bij de Big Bazar en besloot hem mee te nemen. Een mooie herfstachtige kleur die ik zeker wel kan gebruiken in de koude seizoenen. Er waren nog best wel veel andere kleurtjes ook moet ik zeggen, maar vond niet alles nodig :) Ik ga nu Essie Decadent Dish aan je laten zien.

Lees ook: Essie Peach Side Babe

Essie Decadent Dish

essie decadent dish

Deze lak van Essie vind ik echt prachtig en het straalt ook echt herfst uit, vind ik. Een mooie bordeauxrode kleur die shimmer bevat in een bijna gelijke kleur. Je ziet wel dat er shimmer in zit, dus de kleur wijkt iets af van de basiskleur. Het flesje hoef ik niets over te zeggen omdat dit er natuurlijk altijd wel hetzelfde uit ziet. Ook het kwastje is precies hetzelfde en de structuur van de lak is fijn.

essie decadent dish
essie decadent dish

Op de foto’s kun je mooi zien wat de kleur is. Een donkerrode bordeaux kleur en zelfs de shimmer zie je op zich wel goed. Wat ik al zei; perfect voor de herfst en de winter.. de koudere seizoenen. Hij straalt warmte uit maar tegelijkertijd vind ik het ook wel een chique kleur. Essie Decadent Dish dekt in twee laagjes. Dat heb je ook wel écht nodig, want met een enkele laag dekt hij niet helemaal. Op bepaalde punten zul je dan nog je nagels erdoorheen zien.

Info, conclusie en verkrijgbaarheid

essie decadent dish

Ik vind deze lak heel erg mooi en ben er ook tevreden over. Met twee laagjes dekt hij prima en dat is wat de meeste nagellakken doen. Zowel het kwastje als de structuur van de lak is ook goed. Ik heb er niets over te klagen in ieder geval ;)

Hij is niet meer in een reguliere winkel te koop, maar ik heb hem nog wel gevonden op bol.com waar je €13,95 betaalt, drogisterij.net voor €9,99 en bij drogisterijplein voor €8,49! Dus mocht je hem mooi vinden is hij evengoed nog ergens te koop op internet. Of je kunt kijken bij de Big Bazar.

Lees ook:
Essie After Sex, nagellak voor kerst?
Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *