Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Mijn favoriete nagellak merken én kleuren

mijn favoriete nagellak merken en kleuren

Op het moment dat ik in mijn burn-out belandde ging ik op zoek naar dingen en activiteiten waar ik rustig van werd. Een daarvan is nagellak. Jaren geleden schreef ik heel veel over nagellak op mijn blog en ik had het echt weer terug gevonden. Ik word er echt helemaal zen van als ik mijn nagels aan het lakken ben. Zo gek, want dat had ik helemaal niet verwacht. De merken essie en OPI heb je dan ook alweer voorbij zien komen. Leuk om eens te schrijven over mijn favoriete merken en de favoriete kleuren die ik het liefste gebruik.

Lees ook: OPI Hollywood zomer lente 2021

Mijn favoriete nagellak merken en kleuren

favoriete nagellak merken

Mijn favoriete nagellak kleuren aller tijden is toch echt rood. Ik vind rood een hele krachtige kleur en past overal wel bij. Naast dat het een krachtige kleur is, staat het ook heel chique. Vaak draag ik dan ook een rood tint. Mijn voorkeur gaat echter wel naar een donkerrode tint uit. Een beetje bordeauxkleur vind ik bijvoorbeeld heel erg mooi. Ook voor op je teennagels trouwens, zeker als je vaak je blote voeten ziet in je slippers 🙂

In de zomer en lente houd ik ook van rood op mijn nagels, maar dan kies ik graag voor een roze kleur bijvoorbeeld. Zalmroze of koraalkleur vind ik ook altijd zo lekker zomers. Oranje en geel zijn ook lekker zomers, maar die zal je op mijn nagels niet zo snel zien.

Als we het hebben over mijn favoriete nagellak merken, dan kom ik toch bij essie, OPI en Catrice. Er zijn wel merken die ik zo nu en dan gebruik, maar deze merken gebruik ik het meest. Ik vind de kleuren mooi, de limited editions zijn vaak heel tof en ze blijven goed zitten. Maar dan gebruik ik ook wel een base coat en een top coat. Ze zijn alle 3 goed verkrijgbaar in fysieke winkels en online.

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 24 juni 2021 / 10:45

    Essie en OPI zijn bij mij ook favoriet. Ik vind het wel moeilijk om een favoriete kleur te benoemen, aangezien ik heel graag wissel en veel kleuren mooi vind. Maar als ik echt zou moeten kiezen zou ik denkelijk gaan voor roze of bessenrood. Haha, zie je ik kan echt niet kiezen. 😉

  2. 18 juni 2021 / 14:10

    OPI vind ik ook een heel fijn merk! Net als Essie.