Nail Passion | Gradiënt Stamping Nails

Nail Passion | Gradiënt Stamping Nails

Goedemorgen! Vandaag ben ik in wat wintersesferen en dat zie je terug in mijn nail art van vandaag. Het is van de week al heel koud geweest en ohhh wat verheug ik me stiekem om een heerlijk sneeuwdag! Ik heb gekozen voor koele winterse tinten, kijk je mee!

 

 

 

img_8809

 

 

Wat heb ik gebruikt

 

img_3161

Als ik gradiënt nail art maak begin ik altijd met een witte/gebroken witte basis. Ik gebruikte hiervoor Catrice Luxury Nudes 13 Generation whYte.

img_8504

Daarna pak ik de kleuren Essie Pool Side Service en Essie Udon Know erbij en de make-up spons van de Etos. Want voor een mooie overloop van kleuren heb je een make-up spons nodig. Eerst breng ik de donkerste kleur aan (Essie Pool Side Service) op de spons en dan de lichtere kleuren. Ik zorg ervoor dat op de make-up spons de kleuren al mooi in elkaar overlopen, voor mij werkt dat het makkelijkste. Als de gradiënt goed op zit laat ik het drogen voor dat ik begin met stempelen.

img_8491

Zodra mijn nagels goed droog zijn kan ik beginnen met stempelen. Ik gebruik hiervoor de MoYou London – Arabesque 03 met de Clear Jelly Stamper en de speciale stempel nagellak van Essence.

img_8515

img_8533

Toen ik begon aan deze nail art had ik echt geen exact idee wat ik wilde en ben gewoon aan de slag gegaan, het resultaat vind ik mooi geworden. Gradiënt nail art vraagt wat oefening en zelfs ik moet ik vaak opnieuw doen.

Lees ook:
Nail Art | Chevron
Catrice Luxury Nudes – To the nude mood (Essie Cozy in Cashmere dupe?)
Nude Marble Nail Art
Nail Art Hibiscus Roze

Liefs, Lonneke

Bewaren

Bewaren

Bewaren

11 Reacties

 1. 16 november 2016 / 11:33

  Ik vind je nailart prachtig geworden. Prachtige print heb je ook gekozen. De Essence stempel nagellak is dus ook een aanrader zo te horen.

 2. 14 november 2016 / 18:53

  Wat een mooie nailart! Dat blauwe lakje van Essie is ook heel mooi!

 3. Manon
  14 november 2016 / 14:53

  Ik vind dit ontzettend mooi gedaan

 4. 14 november 2016 / 10:22

  Hey Lonneke,

  Dit zit er echt super gaaf uit zeg! Ik vind het effect zeer mooi 🙂 . De kleuren vind ik ook echt mooi.

  Liefs!

 5. 14 november 2016 / 08:06

  Wauw, wat een prachtige nail art weer. Dit is echt een kunst!

 6. 14 november 2016 / 07:18

  Oh Lonneke dat heb je echt weer heel erg mooi gemaakt x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.